Jeg har i læbet af de sidste 2 måneder fået 1 times massage 3 gange af Lek. Det har været en rigtig god oplevelse. Lek er dygtig, meget venlig og professionel. I går kom jeg med et meget smertefuldt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde bestilt tid til massage og body scrub. Jeg følte mig ikke velkomnen og den massør jeg havde valgt på hjemmesiden, ville ikke give mig behandlingen 👎.Selve behandlingen var ok, Personale... Toon meer
Jeg har nok gået ved RTM sådan ti gange om året siden jeg flyttede ind på Hombladsgade i 2012. Jeg har gigt, og døjer med en diaskosprolaps, så jeg er utroligt glad for deres service, der er altid... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Royal Thai Massage Copenhagen har nu behandlet kunder i mere end 12 år. Vores klinik er kendt for god service og godt personale. Bestil tid nu ☎
Contactgegevens
Holmbladsgade 56, 2300, København, Denemarken
- www.royalthaimassage.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Super godt massage sted
Jeg er kommet regelmæssigt igennem mere…
Jeg er kommet regelmæssigt igennem mere end et år og får en times massage om ugen for det meste. Jeg har prøvet alle massøserne, som er ret forskellige. Nogle er blide (fx Lek) medens andre (fx Kinda) giver en noget hårdere massage. De er alle meget dygtige og venlige.
Hvis man kommer for at få massage og ikke for at snakke, så er stedet ideelt.
God massage men manglede service
God massage men manglede service!
Det var fantastisk massage men bemærkelsesværdi service, eller mangel på samme.
Det virkede på alle jeg var i kontakt med, som om de ville ønske jeg ikke var kommet. Ingen øjenkontakt, ingen smil og minimal samtale.
Jeg prøvede at indlede en samtale mens jeg ventede på at komme til, men her blev der helt undladt at svare.
Min 30 min. Massage var 23 min.
Men massagen var fantastisk, kunne bare godt have brugt nærvær.
Jeg er utroligt glad for servicen
Jeg har gigt, og døjer med en diaskosprolaps, så jeg er utroligt glad for deres service, der er altid rent og man bliver altid også mødt med et smil.
Jeg plejer at tage en tur hen om måneden og blive masseret, og uanset hvem der behandler mig så er jeg mere end tilfreds.
Bedste massage ever
Jeg fik Royal Thai massage i en times varighed. Det er den bedste massage jeg nogensinde har fået. Massagen er hård og ikke for de sarte, men der bliver taget godt fat og man har det rigtig godt bagefter!!!
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service, havde bestilt tid til massage på grund af dårlig ryg, men blev mødt af en massør som tydeligt gjorde udtryk for at hun ikke ønskede at massere lige nu og om jeg ikke kunne vælge en anden.
Jeg valgte at gå igen istedet for at modtage en dårlig massage og vælger helt sikkert et andet sted til min næste behandling og kan kun anbefale andre at gøre det samme medmindre de ønsker at betale personer som ikke har lyst for at give dem en massage.
Bedre end andre i prisklassen
Bedre end andre i prisklassen
Jeg besøgte stedet i går da min normale massør ikke havde tid og jeghavde akut behov. Massagen var dejlig og personalet var enormt hjælpsomt og venligt. Massøren Moon var dygtig og havde 100% fokus på mig (ingen samtaler med andre ansatte undervejs).
Få minusser der ikke vil afholde mig fra at komme igen:
Rummet jeg blev masseret i var trist, både i temperatur og belysning og udsmykning, briksen var ellers flot.
En mand jeg går ud fra er ejeren sad i velkomstområdet og så fodbold. det føltes som om han overvågede stedet lidt, hvilket var en kende ubehageligt.
Alt i alt, god massage til prisen. Kommer helt sikkert igen.
Bedste massage nogensinde
Bedste massage nogensinde! Så søde og dygtige! Rigtig god service🤗
Stedet er meget autentisk med sin…
Stedet er meget autentisk med sin flotte indretning, dejlig musik og skønne dufte. Dygtig personale og professionel behandling. Kan varmt anbefales.
Skuffende !
Blev modtage af en ældre thai kvinde. Ville have 1/2 times massage af uniformeret thaikvinde som der optræder så mange af på deres flotte hjemmeside .
Oplevede store sprogproblemer og endte med at forlade stedet igen, for der var ingen der forstod engelsk, tysk eller dansk.
Humøret og lysten forsvandt på grund af sprog vanskeligheder og en webside der ikke levede op til virkeligheden .
ได้รับผู้หญิงไทยที่มีอายุมากกว่า ต้องการนวด 1 ชั่วโมงครึ่งในชุดเครื่องแบบเครื่องสำอางค์ที่มีอยู่มากมายในเว็บไซต์ที่ยอดเยี่ยมของพวกเขา
ประสบปัญหาด้านภาษาที่สำคัญและจบลงด้วยการออกจากสถานที่อีกครั้งเพราะไม่มีใครเข้าใจภาษาอังกฤษเยอรมันหรือเดนมาร์ก
อารมณ์และความปรารถนาหายไปเนื่องจากความยากลำบากทางภาษาและเว็บเพจที่ไม่สามารถใช้ชีวิตได้จริง
Professionel massage ville egentlig kun …
Professionel massage ville egentlig kun ha haft fod massage i en halv time men endte med at få en halv times fod og en halv times ryg massage.
Kan kun anbefales,.
Lees meer over geverifieerde reviews.