Ik had een trui voor mijn vriend besteld voor z’n verjaardag, helaas las ik daarna pas over de levertijd. Ik had de mevrouw persoonlijk een berichtje gestuurd of er misschien een mogelijkheid was om h... Toon meer

Ik zag de reclame op tiktok voorbijkomen en was meteen verkocht! 🤩 Er stond overal op de website duidelijk aangegeven dat de levertijd langer is en de klantenservice reageert overal super snel op! He... Toon meer

Sweaters zien er anders uit dan wat ik geleverd heb gekregen. Maat M valt als een L. Borduurwerk is niet netjes afgewerkt, het hartje heeft happen eruit. Communicatie is erg moeilijk, er word niet g... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Online webshop voor kleding en gepersonaliseerde items.

4,6

Uitstekend

Top bedrijf

Ik heb echt hele mooie truien binnen gekregen. Goede communicatie via de chat !!.

10 februari 2025

Hi Suzanne,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 😊

Fijne snelle levering

Fijne snelle levering. Service was ook perfect!

24 januari 2025

Antwoord van SABEL STORE

Hi! Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met onze service. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 😊

Allemaal naden los en niet mooi…

Allemaal naden los en niet mooi afgewerkt en voor veel geld is dir echt onwijs zonde

19 december 2024

Antwoord van SABEL STORE

Hoi Daan/Estelle, hier schrik ik van! Jammer dat je niet gelijk bericht hebt. Zou je ons via e-mail (info@sabelstore.com) foto's kunnen sturen zodat we dit kunnen oplossen?

Prachtige sweaters

Prachtige sweaters, netjes bedrukt!

12 december 2024

Hi Denise,

Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat de sweaters goed bevallen. We hopen dat je er nog heel lang van geniet en zien je graag nog eens terug!

Heerlijk

Echt heerlijke sweaters. Zitten enorm fijn en zijn zacht van binnen.

2 december 2024

Hi!

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat de sweaters zo goed bevallen. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt! 😊

Origineel kado

Origineel kado , kwaliteit. En er werd meegedacht aan mijn persoonlijk verzoek .

5 december 2024

Hi Nicole,

Bedankt voor je mooie review! Heel veel plezier met geven.

Leuke trui!

Leuke trui gekregen, ook redelijk snel binnen gekregen. Verder goede antwoorden op vragen etc.

4 december 2024

Hoi Kiana,

Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat alles goed verlopen is. Veel plezier ermee!

Hele positieve ervaring

Hele positieve ervaring, er werd meegedacht over de kleur en werd snel geleverd. En kwaliteit is onwijs mooi, ja echt heel blij mee voor een hele leuke orijs

27 november 2024

Antwoord van SABEL STORE

Wauw, bedankt voor jouw review! Met heel veel plezier meegedacht en gemaakt. Veel plezier met geven.

Top!

Alles is Top

26 november 2024

Antwoord van SABEL STORE

Hoi, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is 🥰

Isabel

Ik heb de matching to the moon and back…

Ik heb de matching to the moon and back trui besteld. Mijn vriend en ik zijn er heel blij mee! Super zacht en een hele mooie blauwe kleur 😊 Een top service, dus ik raad SABEL STORE zeker aan!

25 november 2024

Hi Marit,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de truien goed bevallen. Veel plezier ermee.

Liefs, Isabel

Was heel mooi en goed werk goed op de…

Was heel mooi en goed werk goed op de hoogte word je gehouden en ze antwoorden snel als je vragen hebt

18 november 2024

Antwoord van SABEL STORE

Hi Sidney, dank je wel voor jouw review! Fijn om te horen dat je er blij mee bent!

Hopelijk tot de volgende keer!

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden! Goeie kwaliteit heel zacht en heel mooi. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen!

30 oktober 2024

Hi Amber,

Bedankt voor je mooie review. Geniet van je nieuwe truien!

Liefs, Isabel

Erg mooie matching sweaters met…

Erg mooie matching sweaters met romeinse datum en initiaal. De trui heeft een erg mooie kleur (donkerblauw) en is heerlijk zacht. Borduurwerk is netjes gedaan. Verzending en communicatie ging vlot. Zeker een aanrader!

26 oktober 2024

Hi Yvonne,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je blij bent met je nieuwe trui!

De hoodie met Romeinse cijfers

De hoodie is super mooi, het zou tussen 2 en 3 weken komen maar het is super snel al bezorgd.

16 oktober 2024

Antwoord van SABEL STORE

Hi! Bedankt voor je review, goed om te horen dat je er blij mee bent!

Veel plezier ermee.

Helemaal topp

Product zoals omschreven, goede prijs en snel bezorgd. Helemaal topp

11 september 2024

Hi Justin,

Bedankt voor jouw mooie review. Ik wens jou veel plezier met je bestelling.

Correct bedrijf

Enige tijd wachten op bestelling maar wordt uiteindelijk netjes afgewerkt geleverd.
Reageren snel en correct op mails.

8 augustus 2024

Antwoord van SABEL STORE

Hi Leen, bedankt voor je review! Veel plezier met je bestelling.

Dikke 10

Goede communicatie! Eenorm lief en super mooie kleeding heel erg blij mee!

1 augustus 2024

Hi Noa,

Bedankt voor je review! Ik wens je veel plezier met je mooie hoodies, nogmaals dank voor je bestelling!