Sahseh Reviews

4,5

ما شاء الله تجربه ناجه ومعامله حسنه ونظافة المكان وترتيب البضاعه ظاهره لأى تميل وسرعة أداء الكاشير مع حسن المعامله

1. Couponservice

Sahseh has been the first Saudi application since 2019, specializing in providing the best updated and exclusive coupons and cashback offers for both local and international stores

Uitstekend

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

كنت بطلب من نايس ون وكنت اوري صديقتي…

كنت بطلب من نايس ون وكنت اوري صديقتي سلتي وقالت لي عن كود خصم صحصح, الحمدلله ما طلبت واستخدمت كود نايس ون من صحصح وخصم لييي
طبعا مشترياتي كانت برعاية العيد, قضيت كل مقاضي العيد من نايس ون وخلصت 🎉💄💙

30 april 2026

Sahseh makes me online shop!

Sahseh website is one of the sites I depend on for coupons. I have saved sooo much since I found out about it. I like the variety of shops, and most times I find what I shop for. I was not a big fan of online shopping but with Sahseh, I find myself buying everything I need online, I do not remember last time I went to an actual mall or a store 🤣

4 maart 2026

Logo Sahseh

Antwoord van Sahseh

يسعدنا سماع ذلك عمر الكفو 😎👏

تجربتي مع متجر نمشي كانت ممتازة جدا

تجربتي مع متجر نمشي كانت ممتازة جدا، الموقع سهل الاستخدام وفيه تنوع كبير من الماركات والمنتجات، وهذا جعل تجربة التسوق ممتعة أكثر

أيضا العروض وأكواد الخصم بتوفر مبلغ كويس وبتخلي التجربة أحسن.. بشكل عام نمشي خيار ممتاز لأي حد بيحب التسوق أونلاين بثقة وراحة

2 april 2026