Heerlijk ondergoed; zacht en soepel, zit comfortabel. Sportieve, no nonsense ontwerpen in moderne kleuren. Het idee dat je de meest milieuvriendelijke keuze maakt, voelt inderdaad super. De verpak... Toon meer

Enorm snelle levering! ‘s avonds besteld, volgende middag in de brievenbus. Leuk dat er rekening wordt gehouden met duurzaamheid. Kunnen jullie wel even melden wat de toegevoegde waarde van de papier... Toon meer

Dankzij de nauwkeurige maattabel heb ik zowel voor mijn man als mijzelf precies de goede maat tops en t-shirts besteld! Allebei blij. Snelle levering ondanks Corona, in mooie compacte verpakking! Zeer... Toon meer

1. Ondergoedwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Saint Basics is een merk met een missie: jou voorzien van "cleaner underwear" die je ook onderhuids een schoner gevoel geeft. Onze boxers en t-shirts zijn gemaakt van de beste natuurlijke materialen, dragen superzacht en sluiten goed aan op je lichaam. Bovendien zijn ze vrij van kinderarbeid, oneerlijke handel, pesticiden en milieuvervuiling. Van buiten gaaf en van binnen schoon dus. Dat voelt gelijk een stuk prettiger, aan het begin van je dag.

4,7

Uitstekend

mooie missie, slechte kwaliteit

Heb in 2 bestellingen 10+ onderbroeken gekocht maar dit was een grote deceptie. Binnen een half jaar heb ik de helft van het ondergoed weg kunnen gooien omdat de stof bij de elastieken band loslaat met grote scheuren tot gevolg. Heb hierover contact gehad met Saint Basics, die schreven terug dat ze het met de producent op zouden nemen en ik mocht met korting nieuwe onderbroeken bestellen. Ik heb geen zin in weer een miskoop, geen Saint Basics meer voor mij.

31 juli 2022

Goede en vriendelijke service en opvolging.

Mijn bestelling kwam niet toe door een fout bij de post. Nog voor ik zelf ongerust was, had Saint Basics al contact met me opgenomen om te melden dat het pakket terug bij hen was toegekomen. Hoewel het het juiste adres was, hebben wij het dan voor de zekerheid op een andere locatie laten leveren. Bij de tweede verzending lukte alles wel zoals het hoort.

De fout lag zeker niet bij Saint Basics (door het online traceren van het pakket ben ik hier zeker van). Maar zij zorgden wel voor de correcte opvolging. Ook de tweede keer werden geen verzendkosten aangerekend.

28 april 2021

Heel fijn sportondergoed!

Wat een ontzettend fijn ondergoed! Ik heb met paardrijden snel dat ik mijn liezen kapot rijd op de randjes van (opkruipend) ondergoed. De meest dure merken sportondergoed geprobeerd, maar niets dat aan Saint Basics kan tippen. Heel blij mee!

21 december 2020

Ben tevreden over alle onderdelen

Ben tevreden over alle onderdelen. Ben fan van alle producten van saint basics. Fan van het bedrijf en de idealen van het bedrijf. Ook het bestel proces en levering zijn duidelijk en snel.
Tot de volgende keer

17 december 2020

Super, ik ben fan.

Ik ben helemaal blij met het ondergoed van Eucalyptus, het zit heerlijk en is lekker zacht. Ook snel geleverd. Helemaal top.

1 december 2020

Vriendelijk en oplossingsgericht

De eerste bestellen omdat ik nieuwsgierig was en de producten mij fijn, en eerlijk overkwamen, leek er iets mis te gaan in het gebruik van een kortingscode. Hierop heb ik (gelukkig) contact gezocht met Saint Basics en er kwam snel een vriendelijk antwoord en een oplossing waarmee mijn eerste indruk van een goed, eerlijk en positief bedrijf toch werd bevestigd.

30 november 2020

Super kwaliteit!

Super kwaliteit in textiel, ben helemaal fan geworden. Comfortabel, luchtig en toch sterk. Goede communicatie online en snelle levering.
Echt een aanrader!

29 november 2020

Al jaren mijn favoriet!

Saint Basics bio katoenen t-shirts zijn super zacht en hebben de perfecte pasvorm. Hele goede kwaliteit, voor jezelf en voor het milieu. Al vele jaren mijn favorieten shirts! Nu monster bestelling geplaatst van 10 shirts en alle andere merk t-shirts, die ik alleen droeg als mijn favo's op warm, wegedaan.

28 november 2020