Sander Vunderink Elektromaterialen B.V. Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Er was door post.nl een verkeerd huisnummer genoteerd met een retour pakket dus pakket kwam niet aan bij Sander vunderink Joyce van Sander vunderink heeft dat super goed opgelost. Ik vind dit ze... Toon meer

Post.NL heeft geen afhaalpunt meer bij ons op het dorp.Afhaalpunt is nog steeds aan te vinken op website als bezorg adres.Heb 3 verschillende aflever adressen aangeleverd gekregen (waarvan er 2 niet... Toon meer

Ik had een zekeringkast gekocht met deksel. Deze deksel moet gemonteerd worden met 4 plastic schroeven. Deze schroeven waren erbij geleverd maar ik ben ze kwijt geraakt. Ik heb gebeld met het bedrijf... Toon meer

Lastige garantieprocedure. Mijn badkamerventilator (Silent 100) werkte na een maand niet meer goed. De ventilator bleef bij een luchtvochtigheidsgehalte van 64% aanstaan, terwijl ik deze had ingestel... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfect en snel!

Inmiddels twee keer wat besteld, was voor mij totaal onbekende partij, maar super ervaring!
Overzichtelijk, makkelijk en snel!

Absolute aanrader waar veel (web)shops nog wat van kunnen leren!

18 september 2021

Geweldig

Wat een geweldig bedrijf. Professionele materialen. Snel, voordelig en optimale service. Zeker aan te bevelen. Ga zo door.

31 maart 2021

Dankjewel :D

Super service

Super service! Ik was op zoek naar een specifieke verdeelkast. Via de klantenservice heel netjes geholpen. Toen er toch een klein onderdeeltje ontbrak (die vergeten was mee te nemen in het advies) werd deze netjes kosteloos nagestuurd.
Ik ga hier zeker vaker bestellen!

20 januari 2021

Goedkoop en fijn dat je kunt afhalen

Dit is gewoon echt een fijne zaak om je elektromaterialen te bestellen. De prijzen zijn erg laag, de zoekfunctie op de site werkt supersimpel en ze hebben een afhaalloket in Hengelo (Ov). Meestal ligt het na een paar uur al klaar, ze hebben heel veel op voorraad liggen. Soms moet je wel wat lang wachten tot een medewerker op de baliebel reageert, maar ach... Daar betaal je ook naar.

14 januari 2021

Antwoord van Sander Vunderink Elektromaterialen B.V.

Dankjewel : D We zijn bezig met een bel die wat harder gaat! Hij is al binnen, maar moet alleen nog gemonteerd worden.

Uitstekend!

Snelle en duidelijke service, producten tegen aantrekkelijke prijs. Ik kom terug.

2 januari 2021

Aanrader voor het bestellen van elektromaterialen

Goed bedrijf. Duidelijke website en nette prijzen. Producten worden altijd netjes op tijd en goed verpakt verstuurd. Mocht er toch een probleem zijn met een bestelling, dan wordt dit snel door het bedrijf opgelost. Dit bedrijf is zeker een aanrader als je elektromaterialen nodig hebt.

28 november 2020

Super service

Top, order snel ontvangen, led lampen besteld maar was een mix up gebeurd t’s oud en nieuw serie in levering . Snelle reactie op e-mail, correcte items onmiddellijk nagestuurd, daags nadien ontvangen. Super service!

25 november 2020

Zeer mooi en groot assortiment kon…

Zeer mooi en groot assortiment kon bijna alles vinden.. met uitzondering van een glimlampje voor de busch-jaeger schakelaar.. daarnaast hebben ze ook een ruim assortiment met eigen merk producten die verassend goed zijn in de praktijk tegen een mooie prijs.. service kan iets beter qua levering ik zou mijn bestelling op een zaterdag krijgen en die werd pas dinsdag geleverd zonder bericht dat er iets geleverd zou gaan worden...
Voor de rest heb ik geen negatieve ervaring met dit bedrijf en zou er zeker opnieuw mijn bestelling plaatsen..

2 oktober 2020

Hoi Peter,

Helaas weet ik niet waar het mis is gegaan, we kunnen dit evt nog uitzoeken voor u. Alle orders voor 17:00 geplaatst op werkdagen worden dezelfde dag verstuurd, dit gaat ons nooit mis. U had echter ook een tracktrace gehad moeten hebben, deze worden automatisch verstuurd, zonder tussenkomst van een medewerker, misschien is deze in de spam gekomen.

Mocht u het uitgezocht willen hebben, kunt u dan reageren op de orderbevestiging?

Bedankt voor uw review.

Goede webshop

Goede prijzen, snel en netjes verpakt verzonden. Ik had een aantal zaken retour gestuurd wat ook goed afgehandeld is. Aanrader dus!

9 september 2020

Geweldig bedrijf dit

Geweldig bedrijf dit. Een hele duidelijke website met aanvullende informatie en als je dan nog vragen heb kun je deze stellen via de mail/telefoon en heb je snel reactie. Na het bestellen wordt je keurig via de mail op de hoogte gehouden over de status van je bestelling en heb mijn diverse bestellingen altijd keurig op tijd en compleet in huis gekregen. Ook mede door zijn scherpe prijzen is dit bedrijf dik 5 sterren waard.

4 september 2020

Zelden zo'n goede elektrowinkel…

Zelden zo'n goede elektrowinkel meegemaakt. Alles keurig op tijd geleverd en een website met heldere instructies. De prijzen zijn eerlijk. In deze shop is geen rommel te koop, in tegenstelling tot sommige andere webshops.

8 juni 2020

Prima bedrijf

Prima bedrijf, alles op voorraad netjes de volgende dag geleverd.
Goed uitgekiend assortiment, met gangbare en goede kwaliteit materialen. Ook makkelijk bijpassende producten uit te zoeken die staan er gelijk onder, handig bij aansluitmateriaal.

15 januari 2020

Goedkoop en keurig op tijd geleverd.

Goedkoop en keurig op tijd geleverd.
Ik had een automaat voor de nieuwe laadpaal nodig. Sander Vunderink was de goedkoopste en hield zich keurig aan de levertijd "volgende werkdag na 15:00 aanwezig op ophaalpunt". Zo hoort het!

4 januari 2020

Helemaal OK

Ik haal hier graag m'n elektra-benodigdheden. Vreemd genoeg is Sander niet in alles even goedkoop, maar zit toch zelfs dan aan de lage kant. Verder wordt alles altijd vlot geleverd. Op wat chinese namaak-Knipex rommel na (adereindhulstangen bijv.) verkoopt Sander overwegend kwaliteitsmerk-spul. Het assortiment schakelmateriaal mocht wel wat uitgebreider, maar ik begrijp dat je daar als handelaar wel redelijk gek van kunt worden.

11 maart 2017

Super webshop

De verzendkosten waren te doen, en de prijzen van de producten aantrekkelijk. Ik heb een doos met a-merk wandcontactdozen gekocht. Dit kwam de volgende dag keurig verpakt in een kartonnen doos met luchtzakjes aan de deur. Als ik weer eens voor een groter aantal elektra spul moet winkelen ga ik hier weer heen.

1 september 2016