Sanitairmeester  Reviews 80

TrustScore 5 uit 5

4,9

Nadat wij in de showroom waren wezen kijken en ons heel goed advies was gegeven stond ons besluit al heel snel vast, hier gaan wij ons Nostalgisch badmeubel bestellen. We werden heel vriendelijk... Toon meer

Wij kochten een spiegelkast voor de badkamer bij Sanitairmeester. Een kast waar we reuze tevreden mee zijn... na een paar maanden hadden wij echter een probleem (een planchet dat licht opbolde). De im... Toon meer

Na een aantal jaren begon een van de spiegeldeuren minder te worden; vlekken oid. Via email, op verzoek, een aantal foto's verstuurd naar Sanitairmeester. Ondanks dat de garantietermijn verstreken... Toon meer

1. Badkamerinstallateur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sanitairmeester.nl biedt u badkamermeubelen, douchecabines, kranen, badkamer designradiatoren en overige sanitair producten. Hoogwaardige kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. SanitairMeester voorziet op professionele wijze in deze behoefte door een scherpe blik te houden op kwaliteit, prijs, trends, service en advies. Op deze site kunt u online bestellen maar mocht u op zoek zijn naar advies op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften of simpelweg een vrijblijvende offerte? Geen probleem: u bent hier op het juiste adres. Betalen kunt u gemakkelijk met iDeal via uw eigen bank of onder rembours (contant bij levering). Wij leveren alle bestellingen boven € 495,00 kosteloos in heel Nederland en België (m.u.v. eilanden). Voor bestellingen onder dit bedrag wordt een kleine bezorgkosten vergoeding gevraagd. Wij zijn zeven dagen in de week telefonisch bereikbaar op 024-3483885 voor al uw vragen en wensen. Wij hopen u van dienst te kunnen zijn!

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Prima advies

Telefonisch prima geholpen, levertijd conform belofte, goed product.

11 mei 2015

Uitstekende service

De dag na bestelling werd ik gelijk gebeld en had een heel leuk gesprek. Uitstekende en snelle levering en precies zoals beloof, 2 weken na bestelling op een vrijdag. Chauffeur heeft zelfs geholpen om het bad meubel tijdelijk in de kelder op te slaan. Niets dan lof.

11 mei 2015

Gewoon geweldig

Ik heb 5 jaar geleden een badmeubel gekocht bij dit bedrijf. Onlangs is er een afloopslangetje stuk gegaan bij het verplaatsen van de badmeubel.
Na een telefoontje is er zonder verder vragen te stellen direct een nieuwe pijpje voor de sifon gratis opgestuurd. Ik hoefde zelf de portokosten niet te betalen.

Dit nu wat je noemt echte service.

7 april 2015

TOP SERVICE bij Sanitairmeester

Sanitairmeester gaf ons perfect advies.
Hebben een ruim assortiment badmeubelen.
Eerlijk en professioneel.
Snelle en correcte levering.
Wat ons betreft een TOP bedrijf.
Een echte aanrader.
Bedankt voor de goede service.

23 maart 2015

Kortgezegd super!!

Wij zijn zéér tevreden over sanitairmeester, goede service, uitstekende bereikbaarheid, snelle levering. Ik ga hier zeker weer bestellen. Hier word je nog echt als klant behandeld!

23 maart 2015

prima kwaliteit, prima service

Bij sanitairmeester hebben we het juiste badkamermeubel gevonden, hetgeen we niet bij de normale zaken konden vinden.
Prijs viel ons erg mee en alles was op tijd geleverd.

18 maart 2015

Prima service!!

Via email, op verzoek, een aantal foto's verstuurd naar Sanitairmeester. Ondanks dat de garantietermijn verstreken was, werd een nieuwe glasdeur, door de 'meester' himself, naar mij gebracht.
Hulde! Zeer zeker geen zomaar een digitaal winkeltje, kan ook niet na zoveel jaren.

13 maart 2015

goede, nette meubels, klantvriendelijke verkoper

We hebben een prettig telefonisch contact gehad, waarbij goed uitgelegd is wat de eigenschappen van de verschillende meubels zijn. Ook konden wij langskomen in de showroom, waar ons een hoop duidelijk werd en we een goede keuze konden maken uit de verschillende meubels. We werden geholpen door een heel klantvriendelijke meneer die verstand van zaken had. Nadien hebben we het meubel via de site besteld. Er bleek op site dat er verschillende prijzen werden genoemd voor hetzelfde meubel, de verkoper bood zelf aan de laagste prijs te handhaven. Meubel is volgens afspraak bezorgt, bezorging was knullig. De doos met meubel werd op de kop geleverd (terwijl er toch een duidelijke pijl op de doos stond). De bezorger was erg onverschillig met de spiegel, die konden we op het laatste moment zelf opvangen terwijl hij alweer naar de vrachtwagen liep, anders was deze omgevallen. We hebben het meubel gecontroleerd, maar alles ziet er prima uit. Dus uiteindelijk een zeer goede en prettige partij om zaken mee te doen.

10 maart 2015
Logo Sanitairmeester

Antwoord van Sanitairmeester

Geachte familie De Leeuw,
Wij zijn erg blij dat u tevreden bent over de producten en onze service maar vinden het zeer spijtig dat de bezorging niet geheel naar wens is verlopen. Onze excuses hiervoor. Uiteraard hebben wij direct contact opgenomen met de transporteur en hun op de hoogte gebracht van deze bezorging. Zij zullen hun chauffeur daar op aanspreken.
Wat betreft de prijs bleek er in ons systeem een fout te zitten waardoor de prijs niet overal op de site gelijk was. Uiteraard hebben wij u de laagste prijs in rekening gebracht en is deze fout op onze site direct hersteld.
Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u heel veel plezier met uw aankoop.
Sanitairmeester

top!

Super service en geleverd volgens afspraak.

3 maart 2015

super tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze bestelling zoals
de leveringstermijn,de levering zelf en de betaling bij levering.
De meubels zijn van zeer goede kwaliteit en ook met een zeer goede
prijs ten opzichte van vele andere sanitairhuizen..
Wij zullen zeker niet nalaten van Sanitairmeester NL aan te bevelen
bij vrienden en anderen.
Vriendelijke groeten
W.De Mesmaeker
Hasselt(Belgie)

16 februari 2015

Sanitairmeester in Ooij krijgt van mij een warme douche

Sanitairmeester levert kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs!
Een hele prettige communicatie!
Het werd keurig op tijd gebracht door een zeer behulpzame chauffeur!
Betaling bij levering!
Ik geniet met volle teugen van mijn nieuwe aanwinst!
Hartstikke bedankt, een aanrader voor anderen

9 november 2014