For ni mdr. siden henvendte jeg mig til SAPU, fordi min lejer afviste min ret til at kræve huslejen forhøjet. Med hjælp fra Mark anlagde vi en sag ved Huslejenævnet, som gav os 100 % medhold. Jeg kan... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
SAPU har været en uvurderlig hjælp i vores konflikt med tidligere lejer, der først ikke ville betale husleje, afleverer nøgler og senere, da vi endelig fik boligen tilbage, fandt et totalt ødelagt hu... Toon meer
SAPU - og ejeren Mark, er fantastisk! Intet mindre! SAPU er en GAVE til private udlejere! Lejere har LLO - og både lejeloven og huslejenævnet tilgodeser lejere, og det betyder at helt almindelige... Toon meer
Kan kun udtale mig positivt om sapu.dk - vi har fået udarbejdet både lejekontrakt og tilføjelse til lejekontrakt. Alt er forløbet som ønsket og til tiden. Ydermere har vi også fået lidt gode råd under... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
SAPU rådgiver privat personer og selskaber om udlejning af fast ejendom. Endvidere varetager vi formidling og administration af lejemål. Kontakt os idag på 25758382 for en uforpligtende samtale.
Contactgegevens
Gothersgade 8L 1., 1123, København K, Denemarken
- info@sapu.dk
- www.sapu.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
SAPU is an invaluable support for foreigners!
With SAPU's help, I found a good solution and peace of mind in a disgraceful dispute that LLO brought against me. SAPU staff was extremely competent, kind and responsive to my panicky requests, and I highly recommend them. They helped me save 12000kr :) Any foreigner who tries to make sense of Danish laws, has the best chance of succeeding with SAPU's advice!!
SAPU har leveret yderst kompetent og …
SAPU har leveret yderst kompetent og kvalificeret rådgivning i forbindelse med udlejning af min lejlighed i København. Jeg giver SAPU mine bedste anbefalinger til andre private udlejere.
God og dedikeret service
God og dedikeret service. Hvad skulle man dog gøre uden rådgivning?
Hurtig respons og god hjælp med at …
Hurtig respons og god hjælp med at navigere den ellers temmeligt uigennemskuelige huslejefastsættelse.
Sapu.dk Blålys - Juridisk bistand en myte - evigt ude af drift. Ukvalificeret
Sapu.dk har, i hvert tilfælde siden februar kunnet skilte med:
'JURIDISK BISTAND VED ADVOKAT VIA SAPU.DK ER MIDLERTIDIG UDE AF DRIFT. '
og: 'Spørg Advokaten er midlertidig ude af drift.
Vi arbejder på en løsning'.
Man kan, som betalende medlem, skrive spørgsmål, der så besvares efter bedste evne af Mark Jensen, som har denne hjemmeside. Mark Jensen er ikke jurist, men arbejder for et firma der leverer fællesantenneanlæg. Hans svar er sandsynligvis baseret på hvad vi alle kan finde i lejeloven og på Google. Yderligere skal man vente længe (eller evigt?) på disse ukvalificerede svar. På et tidspunkt gav samme Mark Jensen os et års gratis medlemskab, da jeg påpegede disse mangler. Et års gratis medlemskab af noget der kun kan ses som blålys...
Jeg vil varmt anbefale Familieadvokaten, der drives af jurister, der svarer hurtigt og kvalificeret.
Vi skulle bruge vurdering af udleje …
Vi skulle bruge vurdering af udleje niveau i forbindelse med forældre køb af lejlighed. Vi fik hurtig opfølgning og kompetente svar og god sparing.
Bestemt et firma der kan anbefales.
Hans-Henrik Pedersen, Skanderborg
Kan varmt anbefales
Vi har brugt SAPU til at gennemse lejekontrakt og udarbejdelse af allonge til forlængelse af kontrakten. Det har været meget betryggende for os at have SAPU med på sidelinjen, fordi der er så mange regler at tage højde for, og man er meget sårbar som privat udlejer. Vi har fået rigtig god hjælp og rådgivning undervejs og nu også i forbindelse med fraflytning.
Meget fin og god rådgivning fra SAPU
Meget fin og god rådgivning fra SAPU, det har været en kæmpe hjælp for urutineret privat udlejer, der blot prøver at opføre sig ordenligt overfor lejer. Lejeloven er meget svær at navigere i og formuleringer og tidsfrister vanskelige at forstå. Sært Huslejenævnet primært behandler udlejer som "skurken". Det var en stort støtte i vores sag, at man kunne finde en organisation, der kunne se sagen fra udlejeres side, og som kunne bidrage med gode råd. Årsagen til der ikke er 5 stjerner beror udelukkende på, at der ofte er meget lang telefonisk ventetid, og meget ofte står udlejer i en situation der kræver ret hurtig handling. Annelise Kristensen og Jan Guldbæk Maxen, Haslev
Sapu kan klart anbefales til enhver …
Sapu kan klart anbefales til enhver udlejer og ISÆR inden man påbegynder udlejning af noget som helst.
Sørg for at kontrakten er udfyldt rigtigt, og med alle aftaler indgået i #11.
Råd og vejledning og de rigtige formularer kan hentes på deres hjemmeside - for medlemer.
Mark fra Sapu har reageret hurtigt og klart på mine henvendelser og jeg har fundet Sapu.s hjemmeside meget informativ og de mange guides og formularer er alle pengene værd.
En korrekt udfyldt rykker / PÅkrav giver straks 279 kr i påkravs gebyr.
At udleje uden at være medlem af Sapu, er som at dyrke ubeskyttet sex på halmtorvet.....just...don.t do it.
M.Christiansen
Rigtig god service
SAPU er en gave fra himlen til alle private udlejere!
SAPU - og ejeren Mark, er fantastisk! Intet mindre!
SAPU er en GAVE til private udlejere! Lejere har LLO - og både lejeloven og huslejenævnet tilgodeser lejere, og det betyder at helt almindelige mennesker, som lejer et værelse ud (aka har en roommate), kæmper imod ret tunge instanser og uforståelige regler, og har meget lidt hjælp at hente, når man pludselig har problemer med sin lejer!
Lige indtil jeg fandt SAPU! Mark har godt nok reddet mange nætters søvn med sine juridiske svar, sin empatiske hjælp og sit utrættelige arbejde!
Det er uden tvivl pengene værd!!!
Utrolig hjælpsomt personale
Jeg talte med en medarbejder. Han var utrolig kompetent og kunne svare på alle spørgsmål, og dermed var mit problem løst. Jeg kan varmt anbefale denne forening ogsåselvom du kun udlejer meget få enheder.
Medlem af SAPU snart 10 år. Fantastisk hjælp for mig
Det ville ikke have været muligt for mig at udleje lejligheder i 10 år uden hjælp fra Sapu. Vigtigheden af at lejekontrakten er skrevet rigtigt er uvurderlig, og der er fri afbenyttelse af alle formular du har brug og når det brænder på ved du hvor advokathjælpen findes.
Tak for det !
Hurtig og god service
Rart at have et sted at henvende sig, når man er ny i rollen som "privat udlejer" -og dejligt med kompetent og hurtig respons.
Stor hjælp
Fantastisk god hjælp hele vejen igennem, endeligt kommet af med en lejre, som total ødelagde lejligheden, hvilket ikke er nemt når lejre betaler husleje. Stor ros til SAPU.
Privatudlejerens bedste ven igennem minefeltet
Godt, at man har sådanne muligheder, der er til at betale i et lille budget.
Dejligt tiltag i en verden hvor lejeren er konge
God kyndig vejledning.
SAPU.dk
Jeg har følt mig sagligt, kyndigt, rettidigt og venligt vejledt af som udlejer, hver gang jeg har haft brug for SAPUs rådgivning. Mvh Hilde Seemann
Når nøden er størst- er SAPU der!
SAPU trådte til og overtog alle de opgaver, jeg ikke selv kunne magte, da jeg stod i en akut livssituation.
De håndterer alt, så man ikke bliver indhentet af ubehagelige forglemmelser senere i processen.
At kunne slippe tøjlerne helt kræver stor tillid, når det drejer sig om bolig.
SAPU får 5 stjerner for professionel, troværdig og samtidig medmenneskelig handlekraft.
Anbefaling til alle private udlejer
Jeg kan varmt anbefale alle private udlejer, at blive medlem af Sapu.dk
Sapu har ydet mig stor professionel hjælp og hele tiden opdateret mig vedrørende en verserende bolig sag.
Jeg må konstatere at nu hvor der er en forening som Sapu.dk der yder hjælp til private udlejer, føler jeg mig lige så privilegeret som lejerne i L.O
Mvh Lillian Pedersen