Savage X Fenty Deutschland Reviews 1.183

3,7

1. Ondergoedwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Savage X Fenty ist das jüngste Unternehmen von Musik- und Mode- Ikone Rihanna, bei welchem sie ihr Talent als Unterwäsche Designerin unter Beweis stellt. Davon inspiriert, eine Linie zu entwerfen, die alle Schattierungen und Formen von weiblichen Körpern zelebriert, will Savage X Fenty Frauen ein Gefühl von Angstlosigkeit, Selbstbewusstsein und Dazugehörigkeit vermitteln. In Zusammenarbeit mit den Besten aus den jeweiligen Fachbereichen ist eine Marke entstanden, die den Markt mit erschwinglichen Preisen und einem großen Angebot an Nude-Tönen neu definiert.

3,7

Gemiddeld

1K reviews

Retourneren onmogelijk

Ik wilde een pakketje retourneren en dat ging al heel moeizaam. De telefoonnummers op de website werken niet, er is geen email adres te vinden en de live chat was ook lastig, maar uiteindelijk gelukt, dacht ik... Het pakketje lag opeens weer op mijn stoep... Toen heb ik contact proberen te krijgen via Facebook en Instagram DM, maar via beide geen succes... Retourneren is onmogelijk bij hun. Voor mij een reden om niet nog een keer te bestellen.

Update op 4 januari, 2e retour poging is ook mislukt wegens: "Zending retour afzender, geadresseerde onjuist". Ik heb hier voor hun eigen retour label gebruikt, dus dat is wel heel gek.

18 november 2024
Logo Savage X Fenty Deutschland

Antwoord van Savage X Fenty Deutschland

Hallo,

Het spijt ons zeer voor al het ongemak dat je hebt ondervonden tijdens het retourproces. We gaan je gebruikersaccount onderzoeken om uit te zoeken wat er mis is gegaan en nemen kort daarna contact met je op via e-mail.

Uw tevredenheid is ons belangrijkste doel. Bij voorbaat dank voor uw geduld.

Als je ondertussen nog andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande link:

www.savagex.eu

9 mei 2022
Logo Savage X Fenty Deutschland

Antwoord van Savage X Fenty Deutschland

Hey Timur! 😊

Wir freuen uns sehr über Deine 5 Sterne! So sehr, dass wir Dir unsere Freude nicht beschreiben können. 😍
Es ist sehr schön von Dir, dass Du Deine Begeisterung hier mit uns allen geteilt hast.

Ich und das gesamte Team bedanken uns vielmals für diese wundervolle Bewertung und wünschen Dir noch einen guten Start in die Woche! 😊

Schöne Grüße,
Peter - Savage X Team

Toon reviews in alle talen. (1.183 reviews)