Na de overname van Mihosnet veranderde onze tevredenheid van zeer hoog naar zeer laag. We ondervonden talloze problemen met de webservers en veel traagheid. Contact met de helpdesk is echt een dra... Toon meer

Zonder enige aankondiging over fusie of overname en prijswijzigingen kreeg ik een factuur van bijna 200 % hoger dan vorig jaar. Schandalige actie. Dit kan toch niet zomaar?? Ik ga hier aangifte van do... Toon meer

Ik had eerst de webhosting bij Mihos en kreeg bericht dat Mihos werd overgenomen door Savvii. Kort erna werd de factuur verhoogd van 60 euro per jaar naar 217 euro per jaar. Ik zat ruim 15 jaar bij M... Toon meer

1,7

Zeer slecht

Geen aanrader vergeleken andere…

Geen aanrader vergeleken andere concurrenten. Beheer systeem niet goed of uberhaupt niet te gebruiken, support duurt veelste lang voor mini taken. Voor deze prijs raad ik beter een andere hosting platform aan die nog goedkoper is.

22 januari 2026

Goede zakelijke hosting

Goede zakelijke hosting. Professionele support die adequaat reageert en meedenkt. Tevreden met Savvii.

13 augustus 2025

Onze website is sinds gisteravond plat…

Onze website is sinds gisteravond plat door een mysql server fout!, Nu proberen wij een noodnummer te vinden en wij hebben SLA, geen nummer te vinden in onze backend!!!!, moeten wiji nu wachten tot dinsdag 6 mei tot ze weer open zijn om onze website te fixen? dit is onacceptabel gewoon!!!!

2 mei 2025

Niets mis mee

Ik zit bij deze aanbieder door mijn vader en ik heb er nooit problemen mee. Ze hebben ook een goed bereikbare klantenservice waar je snel wordt geholpen. Wat ik ook erg fijn vind is dat je niet eerst een kwartier door allemaal keuzemenu's heen hoeft, maar je kan ze gewoon bellen en doorgaans heb je binnen 5min iemand aan de lijn.

16 april 2025

De zaken bij ons weer op orde

Ik zit al bij hun voor de overname van Skyberate en was toen altijd tevreden. Het lijkt er op dat ze iets te snel hebben willen groeien en dat dit ook heel veel uitdagingen heeft meegebracht. De support die we inmiddels krijgen is weer goed dus ik verwacht dat ze de zaken zo goed als weer op orde hebben.

1 maart 2025

Een premium uitstraling en veel ellende

De prijzen zijn sinds de overname van Mihosnet de pan uit gerezen. Alles werd premium, met een lijst functies waarvan ik vaak niet eens wist wat het was. En ik ben best goed technisch onderlegd. Het heeft sindsdien nog nooit zo slecht gewerkt. Webwinkel een werkweek offline geweest doordat er foute instellingen zijn gemaakt. Email die anderhalve week niet gewerkt heeft zonder foutmeldingen aan onze kant. De mensen van de support zijn aardig en doen hun best. En dan hun Premium email. Die moest je accepteren een dikke 250 euro per jaar. En het werkt rampzalig. In ieder geval met apple mail. Wegblijven bij deze partij. Tenzij je veel geld en tijd kwijt wilt zijn. Ik heb nog nooit een negatieve review geschreven. Maar dit moet ik even kwijt.

12 februari 2025

Wat een prutbedrijf

Wat een prutbedrijf is dit zeg.
Een collega bestuurslid van onze vereniging heeft helaas in het verleden de keuze voor savvii gemaakt maar we gaan er nu z.s.m. weer weg. Prijzen zijn ver boven marktconform maar met de diensten/producten is er altijd wat.

13 februari 2025

Wat een dramatisch bedrijf

Wat een dramatisch bedrijf. Dit was voor de overname (Skyberate) een fantastisch bedrijf met zeer behulpzame medewerkers. Communicatie is van een onbegrijpelijk laag niveau. Blijf ver uit te buurt van dit bedrijf voor hosting services!

27 januari 2025

Telefonische beloftes worden later weer…

Telefonische beloftes worden later weer ingetrokken een mondelinge overeenkomst geldt niet bij SAVVI.
De medewerkers waren altijd correct maar de manager (beslisser) heeft geen oog voor klanten.
Een opzegging werd telefonisch besproken en werd ingetokken 8 maanden later komen ze hierop terukg.
Ik geef een DIKKE nul. voor bovenstaande.

23 januari 2025

Ik wacht al weken op een…

Ik wacht al weken op een gespecificeerde rekening wat betreft de correctie-factuur. Nu dreigen ze met het suspenden van het account 🤣🤣 Top service 👌🏼 Misschien de rechtsbijstand maar eens een brief laten sturen, eens kijken of ik zo een antwoord kan krijgen op een vraag.
Blij dat ik de ‘diensten’ bij dit amateuristisch bedrijf al heb opgezegd.

9 januari 2025

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf, idd na jaren na volle tevredenheid gebruik gemaakt te hebben van mihosnet is het overgenomen door Savvi die de bedragen belachelijk hoog hebben gemaakt .
Krijg een factuur op 1 maart met abonnementskosten van 1 maart zeggen ze ineens dat ik niet op kan zeggen omdat contract loopt vanaf 3 januari.
Krijg ook geen verhuiscode.
Vermijd dit bedrijf ten alle tijden
Idd ik ga ook naar Radar

7 januari 2025

sorry en jammer dat 0 sterren geven…

sorry en jammer dat 0 sterren geven niet kan...

ook ik krijg weer een rare factuur over een BTW correctie??? Hoezo, ik heb op alle facturen 21% btw betaald.... dus?

Mensen...medegedupeerde... ALLEMAAL tros Radar informeren, ik heb het juist ook gedaan.

Deze email COWBOYS moeten een podium krijgen!!!

9 december 2024

Administratie is ronduit een puinhoop

Administratie is ronduit een puinhoop. Wijzigen eenzijdig de voorwaarden, waardoor pakket extreem duur wordt. Als je hier iets van zegt, krijg je een grote mond en dreigen ze met juridische stappen (die ze vervolgens nooit zetten). En nu durven ze een correctie factuur te sturen, omdat ze zogenaamd iets fout hebben gedaan met de btw. Of je nog even kan betalen. Wat een lachertje dit bedrijf.

9 december 2024

Opnieuw onaangenaam verrast door Savvii

Nadat ik begin van het jaar al een slechte review aan deze club heb moeten geven komt er nu nog eentje bij. Hosting van al mijn websites had ik eerst via Mihosnet lopen. Dit vele jaren naar volle tevredenheid. Na de overname door Savvi begon de ellende: belachelijke prijsstijgingen, ongevraagd lopende producten omzetten naar duurdere varianten, slechte bereikbaarheid, zowel via mail als via de telefoon. Op zoek gegaan naar een andere hosting provider en alle domeinen en websites inmiddels verhuisd. Dacht ik eindelijk van deze oplichters te zijn verlost, komt er als klap op de vuurpijl nog een correctiefactuur omdat ze een fout in de BTW berekening hebben gemaakt. Notabene in de factuur voor een product dat mij ongevraagd door de strot is geduwd. Nogmaals gebeld over deze belachelijke gang van zaken, maar conclusie is dat het hun eigenlijk niet boeit.
Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit. Blij dat ik er inmiddels van verlost ben. Ik raad een ieder dan ook aan om nooit zaken met dit bedrijf te doen. Uit de hoeveelheid negatieve reviews op diverse websites blijkt ook wel dat ik niet de enige ben met deze ervaring. Positieve reviews zijn er nauwelijks te vinden en als je ze al vind zijn ze waarschijnlijk door hun zelf geplaatst. Kan me niet voorstellen dat er iemand daadwerkelijk een positieve ervaring met dit bedrijf heeft.

5 december 2024

Je komt er niet zomaar vanaf

Na 7 maanden eindelijk van deze onbetrouwbare en dure providers verlost te zijn volgt er nog even een correctie factuur voor iets waar ik juist voor be. Weggegaan. Nog even de laatste druppel eruit persen voordat deze firma over de kop gaat?

1 december 2024

Ik ben al een tijd klant bij Savvii en…

Ik ben al een tijd klant bij Savvii en ik had vandaag een dusdanig goede ervaring met de supportafdeling dat ik erover wil vertellen.
We wilden onze website aanpassen d.m.v. rest api calls. Dit werkte niet. Khalid heeft met mij aan de telefoon gezeten totdat het wel werkte. Geen tijdsdruk, geen haast, gewoon oplossen. Gewoon heel goed en klantvriendelijk. Khalid, nogmaals heel erg bedankt!

4 november 2024

Oplichtersbende!

Van Mishost naar Savvii overgegaan.
Stilletjes verhogen ze van 10 euro per maand naar 650 per jaar!
Oplichters!
Blij dat ik er weg ben.

31 oktober 2024

Ik ben al bijna tien jaar klant bij dit…

Ik ben al bijna tien jaar klant bij dit bedrijf, maar mijn recente ervaring heeft al mijn vertrouwen in hun service weggevaagd. Sinds de overname zijn de kosten plotseling fors verhoogd, zonder dat er ook maar enig begrip of flexibiliteit wordt getoond richting trouwe klanten.

Toen ik vroeg om mijn abonnement aan te passen naar een halfjaar, werd dit resoluut afgewezen, zelfs al was ik slechts twee maanden te laat. Er is geen enkele bereidheid om met klanten mee te denken of oplossingen te zoeken, ook niet voor degenen die al jarenlang betalen en nauwelijks gebruik maken van de diensten.

Het gebrek aan klantvriendelijkheid en de starre houding zijn ronduit teleurstellend. Ik zal mijn verplichtingen nakomen, maar ik heb hier geen goed woord meer voor over. Als je klantvriendelijkheid en flexibiliteit verwacht, zoek dan verder – dit bedrijf heeft duidelijk andere prioriteiten

21 oktober 2024

40% verhoging en geen communicatie

Sturen -na overname van mijn hostingpartij- een factuur van 40% hoger zonder toelichting / kunnen geen contract laten zien / reageren niet op mails / blijven enkel herinneringen sturen / sluiten site af zonder aankondiging / dreigen met extra kosten en deurwaarder

14 oktober 2024

Is dit jouw bedrijf?