Gammel bil- gammel ejer - MEN STADIG tip top service fra Steves Auto - de kender faktisk bilen bedre end mig - og man kan stole på det de fortæller, og det de laver. (og det er desværre ret sjældent... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Havde min bil på værksted hos Steve for første gang – og det bliver bestemt ikke sidste gang! 😊 Super imødekommende personale, hurtig og effektiv service, fair og gennemsigtige priser – og vigtigs... Toon meer
ALTID topservice til en rigtig god pris. Dejlig og ærlig betjening. De overholder altid aftaler...og lidt til Skønt sted at være kunde.
Bremserproblemer torsdag aften. Ned til Steve fredag formiddag: det må vi se at få ordnet inden weekenden. Personalet holder tidligt fri fredag, men Steve blev og skiftede skiver og bremseklodser.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
- Autoreparatie en -onderhoud
- Camperreparatie
- Bandenwinkel
Geschreven door het bedrijf
Steve's Auto ApS, beliggende i Gug ved Aalborg, er åbnet af Steve Christiansen i 1996. Vi flyttede til vores nuværende autoværksted på Gugvej 140 i 1996. Steve's Auto er et Autoriseret AutoPartner værksted med 21 års erfaring med reparationer og service af person- og varevogne. Vores autoværksted er gennem de seneste par år blevet moderniseret kraftigt, og værkstedet fremstår i dag således, at nutidens krav til et velfungerende autoværksted opfyldes. Siden vi startede har vi bestræbt os på, at give vore kunder en høj grad af service og kvalitet i det arbejde vi udfører. Derfor er De altid sikret en god betjening og vejledning hos Steve's Auto. Hos os ligger nøglen til kvalitet ikke under måtten!
Contactgegevens
Gugvej 140, 9210, Aalborg SØ, Denemarken
- 98 14 98 99
- steve@sc-auto.dk
- www.sc-auto.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Antwoord van Steve's Auto ApS
Altid en fornøjelse at komme hos…
Altid en fornøjelse at komme hos Steve's auto. Go stemning på værkstedet, aftaler overholdes og der bli'r ringet til en hvis der opstår andet end aftalt.
Der er konkurrence dygtige priser og dermed en go mave fornemmelse når ens bil er på værkstedet som også har udstyr til de nye biler. Kan varmt anbefales. Mvh Erik

Værksted i topklasse!
Steves auto, kan beskrives ganske kort, faglig dygtig, top service, og ringer altid med en endelig pris inden inden opgaven sættes igang!
Hvis Kvalitet, service og pris skal gå op i en højere enhed så er det uden tvivl Steve's Auto man skal vælge
Kun de aller bedste anbefalinger her fra.

Dejligt personligt værksted
Er kommet der i flere år med de forskellige biler, vi har haft. Altid høj servicegrad, - venlig og høflig betjening, - og de er særdeles gode til at ringe, såfremt noget uforudset viser sig. Alt i alt i bedste hænder hos Steves!

Antwoord van Steve's Auto ApS
Et fantastisk værksted at komme på
Et fantastisk værksted at komme på. Jeg har brugt dem i mange år og de er altid parat til at gøre hvad de kan for at få vore biler hurtigt på gaden igen- uanset om det er en mindre eller større opgave.
Jeg kan kun anbefale værkstedet.
Michael

Fremragende service
Kl. 14:30 var bilen færdig.
Det kaldes fremragende service - og Steves Auto kan kun anbefales!!!
Mvh Konrad Carlsen

Antwoord van Steve's Auto ApS
Det var en billig omgang denne gang
Det var en billig omgang denne gang , tak for jeres ihærdige , fejlfinder talent 😊😎
Super service selv om jeg er fra vejle…
Super service selv om jeg er fra vejle kanten og de nok aldrig kommer til at lave min bil igen var de fær med pris og Lyn hurtig til at lave tingene
Kan kun Anbefale det sted
Mvh. Kp montage
Ps Takker for jeres hjælp godt Gået 👍

igen en fremragende behandling
igen en fremragende behandling - bremser skiftet, klargøring til syn og syn - alt klaret som aftalt - jeg har benyttet Steves Auto i mange år og har altid været tilfreds med både pris, kvalitet og ikke mindst tidsforbruget. Kan helt klart anbefales .

Enestående fagligt dygtige
Enestående fagligt dygtige, kompetente og rare mennesker, der står på tær for at få bilerne godt afsted igen.

Bil eftersyn
Altid god service pg det aftales hvad der skal gøres ved min bil
Hvis de finder andre ting som skal gøres efterfølgende ringer værkstedet altid og informerer om dette og hvad det vil koste at få udbedret

Der er rigtig god service
Der er rigtig god service
og gode medarbejder på værkstedet.

Fantastisk betjening
Kan kun sige med den gode og hurtige betjening man får der, er det det eneste sted vi kører hen. Kom og afleverede bilen på bopælen, det er kundeservice.