En helt utrolig venlig og kompetent mand jeg havde i telefonen. Jeg fik super god vejledning med en dejlig tålmodighed til at forklare og tilmed guide mig igennem betalingen. Efter kun to dage modtog... Toon meer

Jeg købte en 2D-lampe, som desværre ikke passede i stedet for den gamle. Leveringen tog dog mindre end 24 timer, supporten var yderst høflig, og jeg modtog min refusion dagen efter, jeg sendte lampen... Toon meer

Fantastisk service! Skulle bestille tre underskabsarmaturer, men var i tvivl omkring stik m.m. Dette fik jeg udførlig hjælp til over telefonen, hvor de både sendte billeder af produktet, så jeg ku... Toon meer

Købt 4 x loftlamper mandag morgen og fik dem leveret til døren allerede tirsdag morgen. En af lamperne var desværre defekt, men et hurtigt opkald med en medarbejder ved navn Kenneth, og problemet er l... Toon meer

1. Lampenwinkel

ScanLys.dk er stiftet af en af Danmarks største forhandlere af lyskilder med over 14 års erfaring. Vi har sæde i Toreby L, og tilbyder LED-lyskilder fra bl.a. Osram og Philips.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bestilte armatur fredag aften

Bestilte armatur fredag aften. Tirsdag var pakken, der allerede. Flot i dette vejr.. Burde indbringe 10 stjerner for hurtigheden

6 januari 2024

Hej Finn,

Tak for din flotte anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på!

Næsten afsendt inden bestilt

Næsten afsendt inden bestilt, utrolig kvik og gode chat oplevelser.

4 januari 2024

Hej Niels-Peter,

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi lægger stor vægt på effektiv ordrebehandling, så jeg er kun glad for at høre, at din bestilling er kommet hurtigt frem til dig.

Hurtigt og nemt

4 januari 2024

Hej Erkan,

Tak for din feedback og de 5 ⭐ - det sætter vi stor pris på!

Perfekt forløb

Perfekt forløb. Super service
Bestiller onsdag aften 20.30 og modtager pakken fredag 9.40.

22 december 2023

Hej Michael,

Først og fremmest tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse - det er meget værdsat!

Tak for de 5 stjerner! Jeg er glad for at høre, at pakken er kommet hurtigt frem.

Hurtig levering

Hurtig levering. Fint udvalg med god beskrivelse på hjemmesiden

7 december 2023

Hej Thomas,

Tak for din feedback - også af vores hjemmeside.
Det er meget værdsat!

Med venlig hilsen

Hej RG

Tak for din feedback.
Det er altid rart at høre, når alt er forløbet som forventet.

God hurtig levering.

27 november 2023

Hej Pernille,

Tak for din feedback.
Jeg er glad for at høre, at alt forløb som det skulle.

Super fantastisk Kundeservice

Super fantastisk Kundeservice
Yderst hjælpsomme
De går lige den ekstra mil for deres kunder

6 november 2023

Hej Benny,

Tak for din feedback og ikke mindst de 5 stjerner. Det er værdsat, og betyder meget for os, når service er noget, vi vægter højt!

De kan noget

De kan noget, de ik kan andre steder. Meget pænt udført arbejde

4 oktober 2023

Hej Bjørn,

Vi takker mange gange for de flotte ord :-)

ScanLys

Scanlys - en god oplevelse.

Meget tilgængelige og venlige.

29 september 2023

Hej Henrik

Skønt at høre, at du haft en god oplevelse med at handle hos os.

Signe
Scanlys