Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De her mennesker skal man holde sig fra. Deres kundeservice er så elendig, at ringer man dem op, sidder en ung dame og svarer telefonen, og forklarer at man ikke kan komme i intakt med dem.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Over 1 måned til service, og ikke en lyd høres. ... På skriftlige forespørgsler sendes bare endnu en BRUGSVEJLEDNING, selvom problemet er nøjagtig beskrevet, og ikke kunne findes der eller i der... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

TOTALT VÄRDELÖSA . De klarar inte av att reparera en trasig vara som är inom ett garntiavtal . De klarar heller inte av att återbeta pengar för den trasiga icke lagade varan De vet inte hur en fajtu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tuinmeubilairwinkel
  2. Brandalarm leverancier
  3. Bouwmarkt
  4. Grasmaaierwinkel
  5. Terrasbedekking leverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Schou - Din total leverandør. Nordens største udvalg af NONfood varer.

2,0

1 ster

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

God og faglig hjælp

Har dags dato haft henvendelse til Grouw service afdelingen. Har fået en 5++ hjælp med min robotplæneklipper. Fik hjælp af en rigtig faglig kompetent medarbejder, der kunne sit kram!

3 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Poor product, even worse customer service

Bought a robot lawnmover but it stopped working after only 4 mnths. I was told by Schou tech support that they had discovered water inside it and that I most likley had ruined it by flushing it with my water hose. Not the case at all. Terrible customer service.

11 april 2023

Terrible custum service

Terrible custum service. Never buy anything from this company. Terrible quality! When i read theese other rewiews i feel stupid not to check it up before i bought from them.

28 juni 2023

Mega dårlig service

Mega dårlig service

Købte en motionscykel i Harald Nyborg og fik den hjem og så viser det sig den er i stykker. Skrev mails med Schou om ny reservedel og må sige at efter utallige mails og forkerte oplysninger og opkald samt utrolig sjusket besked omkring leveringstid.

Fik besked på at den kom i pakkeshop fra en medarbejder og fik så besked fra en anden den kom med fragtmanden. Ingen mail om at den var afhentet og ingen mail om leveringsdag/tid

Den ene undskyldning efter den anden.

Idag kom den så og efter en lang og besværlig omgang.

Sidste gang jeg køber noget med levering fra Schou Company

21 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spyd til mit trådløse stegetermometer

Spydet til mit trådløse stegetermometer gik død meeeeget laaaang tid efter udløb af garanti. Forelagde Schou problemet og ville bestille et nyt spyd til kr. 20.- plus forsendelse til kr. 40.-. Den venlige dame syntes, jeg bare skulle have et nyt leveret på bopælen med GLS og uden beregning - OG DET SKETE DAGEN EFTER !!!
Tusind tak for service langt ud over det sædvanlige.

13 juni 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb ikke have pavillioner fra denne…

Køb ikke have pavillioner fra denne leverandør, har købt en sidste år som nu er revnet i tagdug, og der kan ikke købes en ny til den, har spurgt i flere butikker som melder ud med at det kan de ikke skaffe, så en dyr løsning når den kun holder i 1 år, og der hvor den er købt melder de også pas de de ikke kan skaffe den mere, så garanti er noget der ikke fungere her.

4 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har købt et tørrestativ slået op 3 x 3…

Har købt et tørrestativ slået op 3 x 3 m fra dette firma.
Helt ubrugelig, når det bliver slået op er det ikke højere en 1 m fra jorden
Der kan ikke hænge et håndklæder eller lignende uden det røre jorden,
Har kontaktet firmaet fik ikke meget hjælp fra service medarbejderen
Fik at vide det var meget normalt med et tørrestativ

11 mei 2023

Dårlige partivarer.

Købte en Akku klipper i 2019. I 2021 døde en akku, og det har siden været umuligt at finde en erstatning. Det synes at man sælger "udgåede" parti varer, hvorefter køberne efterlades med håret i postkassen.

1 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på før du køber en Grouw

Så er min Grouw robotplæneklipper blevet lige over to år, og er gået i stykker. Forhandleren hvor jeg købte den vil ikke vide af at reparere den, og et par lokale havemaskinereparatører heller ikke. Schou henviser til forhandleren, og forhandleren til nogen der ikke kan hjælpe. Og den er uden for garanti. Så hvis du køber en Grouw skal du bare vide at at du har en plastikklods uden nytteværdi når garantien er udløbet, for der er ingen der gider reparere den. Schou selv vender også tomlen nedad - er det alene salget det drejer sig om for jer, eller er der nogle tanker om service eller noget ? Nåh nej ...

25 april 2023

Ingen kundeservice

Ingen kundeservice, flabet medarbejder. Tænk jer om inden i handler med SCHOU!

14 april 2023

Antwoord van Schou Company A/S

Hej Robin, Vi er utrolig kede af at høre om din oplevelse i kundeservice. Det er bestemt ikke vores intention at være flabet.

Stor ros til Schou

Stor ros til Schou
Transmitter til Liana markise gik selvblink og holdt op
med at virke
Kontaktede Schou ( Matt) fik tilsendt en ny UB
Se det er service uden dikkedarer og udenomssnak
Kan kun anbefale dette fintmasket s produkter
De står nemlig inde for hvad de sælger 👍🏽

4 november 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Grillhandsken som ikke kunne tåle varme!

Jeg har ofte brændt mig med handsken, når jeg skulle vende grillspiddene, tage kyllingeholderen væk eller rengøre grillen. Så så jeg tilfældigt på vaskemærket indeni og opdagede, at handsken ikke må bruges på varme genstande eller nær ild. Shou Company sagde bare, at det havde de aldrig hørt om. Hvordan kan man være så ligeglad med ens produkter, når de tydeligvis slet ikke fungerer. Handsken hedder DANGRILL, men de laver den med forskellige navne.

21 juli 2022

Hej Finn

Jeg er ked af din oplevelse med vores produkt.
Nu ved jeg ikke hvilken konkret handske du har, men vores handske i silikone kan klare op til 350 grader, mens vores grillhandske i ruskind kan klare op til 250 grader. Jeg har talt med vores serviceafdeling, og en eventuel returnering skal ske, hvor du har købt handsken, hvorfor dialogen også skal gå gennem butikken.

Generelt kan jeg dog sige, at begge varianter er testet efter de ret strenge krav om personlige værnemidler, og følger alle lovkrav til grillhandsker. Vi angiver desuden, hvor mange grader handsken kan holde til. En grill er naturligvis meget varm, så holder man længere tid på noget, der har ligget et stykke tid i en grill, så vil dette være meget varmt, og man kan derfor mærke varmen igennem handsken. Skal dette undgås, så skal man have fat i et helt andet produkt. Jeg vil dog følge op på om vaskemærket, så det ikke kan misforstås.

Kundeservice helt i top

Kundeservice helt i top. Jeg har fået hurtig, venlig og professionel hjælp på både telefoniske og skriftlige henvendelser i forbindelse med indstallering og opsætning af min Grouw robotplæneklipper.

27 juni 2022

Hej Viggo
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, vi er meget glade for at høre, at du har været tilfreds med vores kundeservice :)

Femstjernet kundeservice, men...

Fantastisk kundeservice! Der var lidt problemer med min 2 år gamle robotplæneklipper, men Mike fra teknisk afdeling vidste straks, hvad der skulle gøres og sendte mig lynhurtigt hjælp og god illustreret vejledning til løsning af problemerne. Virkelig 5-stjernet kundeservice!
MEN Grouw robotplæneklipperen kan jeg ikke anbefale. Den kørte perfekt det første år, men siden har der været en del problemer, der som ovenfor sagt er blevet løst forbilledligt af kundeservice, men krævede en del arbejde af mig. Nu, efter garantiens udløb, er den helt død, og det vil koste mellem 1/2 og 1/4 ny maskine at få den repareret. Jeg tror, den nye maskine bliver af et andet fabrikat...

27 juni 2022

Hej Karen
Tusind tak for din anmeldelse! Og tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os og andre kunder. Det sætter vi stor pris på :)

Schou altid imødekommende

Det er altid en fornøjelse at ringe til Schou Service og får en vejledning af venlige imødekommende medarbejde. Jeg har haft brug for hjælp et par gange, det er aldrig et problem, de er altid løsningsparate. Dagens gode oplevelse med Helle Bang, det var bare en manual :-) men for mig var det et stort problem, det blev løst. Tak for god service.

21 december 2021

Hej Steen
Tusind tak for din anmeldelse. Og tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os og andre kunder. Det sætter vi stor pris på, og vi er samtidig rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos vores serviceafdeling :)

God service!

God service! Fik en ny crosstrainer som blev krediteret istedet for en repareret sendt retur. 2 tommel op.

17 december 2021

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse! Vi håber du bliver glad for din crosstrainer :)

Lees meer over geverifieerde reviews.