MILJØSVIN af værste skuffe
MILJØSVIN af værste skuffe. Løber fra ansvaret og tør ikke at svare på spørgsmål fra operationen x. Håber virkelig de kommer for en retssag.
SCT Transport er Danmarks største transport virksomhed indenfor entreprenør branchen. Vi hjælper med alt fra kran- og specialopgaver til jordtransport.
Hold jer langt væk, svindel firma der bare sviner i naturen! De evt diverse dokumentare om det
I SKULLE ALLE I FÆNGSEL FOR AT FORURENE MARKER HVOR MAN DYRKER AFGRØDER SOM VI ALLE SPISER!!!! Føj!!!!!
Håber det er jeres familie der får de afgrøder på det forurenet jord.
Er i så blinde at i ikke tror på at i er med til at forkorte jeres børn og børnebørns liv, eller pengene til jer selv bare vigtigere?
Det her er jo så omfattende,at i har ansvaret for uendeligt mange kræft tilfælde. Men det håber jeg er fordi i er så dumme ,at i ikke tror på det. Alternativet er endnu mere skræmmende.
Føj for en rådden moral
Tak for forureningen. Håber jeres personlige pengetank er godt fyldt op, så I kan være bedøvende ligeglade med jeres handlinger. Godt gået.
I og jeres tætte må være godt tilfredse.
De kører forurenet jord rundt på marker i Danmark og det er forgået siden 80erne. Miljø forbrydere af værste slags.
De var rigtigt gode til at komme af med 25.000.000 tons forurenet jord jeg havde liggende.
Ham Kristian Lund Johansen fra Moderaterne er en guttermand.
Jeg mødte ham og SCT igennem Bergur👍
Mafia-virksomhed:
Efter kritiske historier om jord skrev direktør til ekspert og politiker: Træk jeres udtalelser
I beskeder fra SCT-direktør til både en politiker og en ingeniør lød det, at de ville blive sagsøgt, hvis de ikke trak udtalelser tilbage.
Miljødirektør i den store transportvirksomhed SCT, Kristian Lund Johansen, har ifølge en juraprofessor truet en politiker og en ekspert med at sagsøge dem for injurier. Direktøren selv afviser, at der er tale om trusler.
Enhedslistens miljøordfører var en onsdag i februar netop kommet ud fra et udvalgsmøde på Christiansborg, da en privat besked tikkede ind på hendes telefon.
Afsenderen var Kristian Lund Johansen, der også havde deltaget i mødet. Han er miljødirektør i SCT, der er en af de største spillere i Danmark, når det kommer til transport af jord. Derudover er han hovedbestyrelsesmedlem i Moderaterne.
Sætningerne på skærmen efterlod Leila Stockmarr "ret chokeret".
Folketingsmedlemmet opfattede beskeden som en trussel om en retssag mod hende, hvis ikke hun slettede dele af et Facebook-opslag. I opslaget kritiserede hun blandt andre SCT.
- Jeg skal bede dig nedtage de postulater du urigtigt fremkommer med, alternativt ser jeg desværre ingen anden mulighed end at udtage en stævning for injurier imod dig, skrev miljødirektøren på beskedtjenesten Messenger.
2 chauffører stod på fortovet udenfor mit hus og holdt pause. De stod og røg og smed deres cigaretskoder på fortovet. Jeg kontaktede SCT for at få deres svineri ryddet op, men der er ikke sket noget.
SCT chauffør overholder ikke bremseafstand på Kalundborgmotorvej. Blokerer derefter afkørselsrampe til Frederikssund og antaster billist i sort Kia Picanto. Hvorefter chaufføren kører på Rute 53, med 72 km//t hvor begrænsning er 60 km/t. I øvrigt ret slingrende kørsel.
Hvad er 10 sekunder sparet værd?
I morges kl 08:55 på Bernsstoffsgade foran Hovedbanegården var der tæt trafik. Vi kørte i yderste spor mod Radisson hotellet og du, lastbilchauffør fra SCT Transport i vogn 208, lå i det inderste spor. Du opdager at der holder parkerede biler i din vognbane, hvilket du fra din høje position må have kunne se i god tid. Men du vælger at blinke ud i sidste øjeblik, hvor vi næsten er helt oppe ved førerhuset på din lastvogn med anhænger, og hvor vi ikke har mulighed for at give dig plads. I stedet for at vente til, at der bliver givet plads til at du kan komme ud, vælger du uden tøven, at kile dig vej ind i vores vognbane og næsten mase os mellem dig og den modkørende trafik. Vi dytter desperat, men intet virker og du fortsætter.
I bilen havde jeg min kæreste og vores lille pige på 6 måneder. Var din last så vigtig at få frem 10 sekunder hurtigere, at du ville risikere vores tre liv? For hvis ikke jeg havde blokket bremsen, kunne det meget vel været sket, at vi var blevet mast under din last!
Jeg håber inderligt at de 10 sekunder du måske har sparet på din tur har været det værd.
Lees meer over geverifieerde reviews.