Gegarandeerde tickets waren vals!
19 mei heb ik 2 kaartjes gekocht (Adele in Ziggo Dome). Snelle Etickets waren dat. Nou he, snel waren ze niet en na enkele dagen heb ik contact opgenomen via de email en het werd mij keurig verteld dat zodra de verkoper de tickets geupload, krijg ik ze op mij account, kon nog een dag duren. Ondertussen had ik de vermelde plaatsen opgezocht (vak 208, rij 17) maar tot mijne grote verbazing was rij 13 de laatste rij in dat vakje. Daar had ik er ook een melding van gemaakt. Geen zorgen, zeiden ze, de tickets kloppen en ze zijn gegarandeerd. Maar goed, en weer wachten, wachten, wachten...
Enkele dagen later kreeg ik en bericht dat de verkopen wilde de tickets gratis upgraden van rij 17 naar rij 3, of ik daar mee akkoord was. Prima zei ik.
Ok. Eindelijk kon ik de kaartjes uitprinten, 4 dagen voor de evenement!!! Hoe snel is dat niet!!!
Op de dag van het concert, afgesproken met mijn vriend, daarheen, in de rij, en toen wij aan de beurt waren ging de rode piep van de scanner af. Er kwam iemand bij en na de extra-controle bleken de kaarten vals te zijn.
Ze werden ingenomen, we moeten nog even een formuleer invullen en dat was het... Leuk, gezellig avondje Adele!
Ik zou niemand aanbevelen om via dit bedrijf kaartjes te kopen!
Ze kunnen niks garanderen, en ze verkopen valse tickets door!
Schande!