3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

1 review

Geven klant de schuld en houden geld achter

Op 27 maart 2026 heb ik een bestelling gedaan bij Seel Concept Store. Het betrof een paar witte sneakers van Juul en Belle in maat 39. Gelukkig een screenshot van de bestelling gemaakt want een bestelbevestiging heb ik nooit ontvangen.
Op de website staat voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden. Dat blijkt helaas niet zo te zijn. Een verzendbevestiging blijft uit. Op 31 maart daarom maar zelf via whatsapp contact opgenomen. Daar kwam op 1 april reactie op dat het dezelfde dag verzonden zou worden. 2 april heb ik nogmaals een bericht gestuurd omdat ik nog geen trackcode ontvangen had. Deze dezelfde dag nog ontvangen.
Het pakket is op 3 april bezorgd, helaas in een andere plaats dan dat ik aangegeven had, namelijk Geleen ipv Sittard. Geen probleem verder maar ik kon het zelf voor Pasen niet meer gaan ophalen omdat ik een paar dagen voor werk in het buitenland moest zijn.
Mijn zusje heeft de bestelling 8 april voor me opgehaald en opengemaakt maar de verkeerde maat bleek in de doos te zitten, 40 ipv 39.
Dit heb ik per email gemeld maar helaas geen reactie ontvangen. Daarom op 10 april maar weer eens berichtje via WhatsApp gestuurd en op 11 en 14 april nogmaals omdat er wederom geen reactie kwam. Daarnaast heb ik 14 april telefonisch contact opgenomen en het probleem uitgelegd. Mevrouw klonk erg gehaast en zei dat ze het erg druk had en geen tijd had voor me. Erg onvriendelijk om op deze manier een klant te woord te staan. Als je geen tijd hebt voor een webshop dan moet je er niet aan beginnen. Ik heb toch uitgelegd wat het probleem was en meteen kwam er al reactie dat dat echt niet kon. Afgesproken dat ik een foto zou sturen zodra ik van mijn werk thuis zou zijn. Voordat ik de foto kon sturen kreeg ik uit het niets opeens een bericht terug dat volgens het systeem maat 39 verstuurd zou zijn.
Ik heb foto’s gemaakt van de doos maat 39 en de zolen van de sneakers waarop 40 stond. Vervolgens krijg ik een reactie terug dat de foto van de sneakers er niet bij zou zitten en dat er bij versturen dubbel check geweest zou zijn. Ook kreeg ik te horen dat als ik ze retour zou sturen dat het dan op eigen risico zou zijn.
Ik heb daarna de foto van de zolen nogmaals gestuurd en gevraagd wat er bedoeld werd met “stuur je ze retour dan is dat op eigen risico”. Geen reactie meer ontvangen dus de volgende morgen maar weer geappt of ze de foto gekregen had. Als antwoord kreeg ik: “Ja. Ik zie ze wel verschijnen” en dat het nagekeken zou worden omdat het vreemd zou zijn dat er een andere maat in zit.
De sneakers zijn op donderdag 16 april op de post gegaan en op 17 april bezorgd bij Seel. Wederom hoor ik niets op appjes dus dinsdag 21 april maar weer zelf gebeld.
Mevrouw geeft aan dat ze er mee bezig zijn maar dat het niet klopt. Maat 39 zou verzonden zijn. Ze kon ook niet aangeven hoe of wat want het werd nagekeken en ik zou er nog wat over horen. Ze bleef er echter bij dat er absoluut geen maat 40 in de doos gezeten kon hebben en dat er bij online bestellingen rare dingen gebeuren.
De sneakers in de doos waren voor mij helaas veel te groot. Ik heb haar nog gevraagd of ze al gekeken had naar de 39 zodat ze deze naar me toe kan sturen maar ook bij deze vraag blijft ze erbij dat 39 verzonden is en dat ik nog iets zou horen. 24 april in de ochtend kreeg ik opeens een whatsappbericht met de tekst “helaas moeten wij constateren dat er niet het juiste artikel in de retour ontvangen zending zit. Helaas is dit artikel hier niet op voorraad. Wij kunnen nu ook niets met deze retourzending”. Dus nu opeens hebben ze de sneakers niet eens terwijl ik ze wel besteld heb? Op de vraag wat er met het betaalde bedrag van 159,99 gebeurt heb ik niet eens meer reactie ontvangen.
Ik heb de retourkosten van het paar ook zelf betaald en niets over gezegd maar het lijkt er op dat ze dus nu ook nog 159,99 achterhouden. Ik hoop dat dit nog opgelost gaat worden maar de negatieve google reviews zeggen genoeg.

24 april 2026

Is dit jouw bedrijf?