Select Verhuizers EINDHOVEN  Reviews 46

TrustScore 5 uit 5

4,8

Wat een goed verhuisbedrijf! Pepijn en zijn team hebben ontzettend hard gewerkt! Nette mensen en alles perfect geregeld! Kon echt niet beter!

Wij zijn gisteren ( 25 augustus 2021) verhuisd met select verhuizers Mo, Quamo en Ibo. Geassisteerd door Ronaldo die de lift bezorgde en bestuurde. Ze hebben keihard gewerkt om onze spullen naar ons... Toon meer

We zijn eind februari verhuisd met hulp van Richard, Joey en Mo. Drie toppers die met veel enthousiasme en precisie alles voor ons hebben verhuisd, incl. verhuislift. Geen schade, veel deskundigheid e... Toon meer

1. Reizen en vakantie

Select Verhuizers voor particuliere en zakelijke verhuizingen!

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Doen!

Select Verhuizers heeft me meerdere malen verhuisd en altijd verwonderd. Alles is bespreekbaar, geen verrassingen, harde werkers, zorgvuldig en mee denken tijdens de verhuizing. Onder leiding van Pepijn weer een geweldige ervaring!

19 december 2025

Buitengewoon

Buitengewoon, Pepijn en zijn team verdienen oprecht een hele dikke 10. Zowel privé als eerder al zakelijk verhuisd door Select Verhuizers. Beide keren, uiteraard met verschillende belangen en meubilair doch met dezelfde precisie en nauwkeurigheid behandeld. Vanaf het eerste contact is er duidelijke heldere maar empathische communicatie. De gehele verhuisdag verloopt van begin tot eind zeer vakkundig, met de nodig rust maar toch in een lekker tempo. Een ware aanrader wanneer je een roerige verhuis tijd aangenaam wil laten verlopen. Prijs / kwaliteit is ook zeer prettig voor dergelijk kwalitatief hoge service. Kortom top team

28 juni 2024

Kwaliteit en gedrevenheid

Onze verhuizing van huis naar appartement 5e etage is zeer goed verlopen.
Het team was prima op elkaar ingespeeld waarbij Marjos en Pepijn een prima leiding verdeling hadden vanuit buiten naar binnen.
Wij hebben een professioneel bedrijf bezig gezien waarbij kwaliteit/ prijsverhouding het uitgangspunt is. Zeer vriendelijk, gedreven en gemotiveerde personen.
Niets was te veel.
Zeer aan te bevelen.

24 februari 2023

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen! Marjos weet op korte termijn perfect te schakelen en heeft ons uitstekend geholpen door ons last minute in te plannen.

Zeker voor herhaling vatbaar!

11 mei 2022

Echt heel fijn samengewerkt met deze…

Echt heel fijn samengewerkt met deze mensen.
De prijs vooraf afgesproken, viel ons mee.
De werkwijze was prima en hele vriendelijke en gezellige jongens die weten van wanten.
Het werk viel wat tegen door een lastig kastje wat gedemonteerd en gemonteerd moest worden, die absoluut niet mee wilde werken. Hierdoor werd het erg laat, maar ik heb totaal geen irritatie gezien en ze hebben alles tot in detail afgewerkt. Echt een aanrader.

8 maart 2022

Select Verhuizers, een Aanrader!…

ik ben zeer tevreden over over deze organisatie. De verhuizers waren zeer sympathiek/ gingen zeer zorgvuldig met onze goederen om/ waren flexibel en hebben binnen de afgesproken tijd de klus geklaard.
Niets anders dan lof; een aanrader!

25 januari 2022

Topteam! Wij hadden een goede verhuizing dankzij…

Wij hadden een goede verhuizing dankzij dit team. Ze zijn op elkaar ingespeeld en alle spullen verdwenen netjes ingepakt(o jee, de plastic soep...), op de maat van de muziek in de wagens om er 2 uur later weer uit te komen. De mannen hebben respect voor spullen en mensen, denken mee en zijn vriendelijk. De volgende keer wil ik weer dit team!

21 december 2021

Een verhuisbedrijf met empathische eigenschappen.

In deze tijd van "het snelle geld" en "strikt zakelijk" maakt SELECT Verhuizers het verschil.
Door een soort natuurlijk inlevingsvermogen wordt meegedacht, wordt ook gehandeld, ook als dat niet meteen eigen gewin oplevert.
Hulde aan het jonge team uit Den Bosch en ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.

6 september 2021

Wij zijn gisteren ( 25 augustus 2021)…

Ze hebben keihard gewerkt om onze spullen naar ons nieuwe appartement te verhuizen.Zeer prettig in de omgang, professioneel met een persoonlijke belangstelling voor de klant. Kwamen allen uit Den Haag ( behalve de “ lift” man) en moesten ‘s avonds nog terug.het was een lange dag, maar we kijken met veel plezier terug op onze verhuizing met deze heren. Bedankt nogmaals. Gert Dolfsma en Astrid ten Have. Breda

26 augustus 2021

Echt toppers!

Echt toppers!
Ronaldo en Giovanni, sterke mannen en heel netjes te werk gegaan.
Vrolijke mannen, vriendelijk en de service die je krijgt is geweldig.
Voor een zeer zacht prijsje!

Ze staan opgeslagen in m'n telefoon en ik zal zeker weer naar Ronaldo en Giovanni vragen. Harde werkers!

Super bedankt voor alles, ook jullie geduld...
Groetjes uit Den Haag,
Sabrina

12 juni 2021

De beste verhuisservice "ever"

Vanwege het geduld en de behulpzaamheid en de bereidheid van "Select verhuizers" is mijn verhuizing alsnog een succes geworden. De verhuizing verliep stroef maar dit had alleen met de verkopers te maken die al hun eigendommen nog door het gehele huis hadden staan. Het team van Select verhuizers ging hier heel geduldig en professioneel mee om en zijn gebleven en teruggekomen om echt alles op zijn plek te krijgen uiteindelijk. Dat heeft me enorm goed gedaan!!
Voorafgaand aan mijn verhuizing had ik toch wat stress omdat ik bij mijn vorige verhuizing opgelicht was en er niemand kwam opdragen. Maar Select verhuizers zijn zelfs 3x terug geweest om me ervan te overtuigen dat echt alles in orde zou gaan komen. Tevens wat de prijs en dus de kwaliteit buitengewoon goed. Zelfs mijn makelaar wilde weten wie dit bedrijf was als aanbeveling voor hun eigen klanten. Bedankt voor alle fijne service !!

11 juni 2021

Tevreden over verhuizing.

Het begin van de verhuizing ging niet vlot: ik kreeg een telefoontje dat de verhuislift later zou komen. De twee verhuizers kwamen daardoor een uur later dan afgesproken. Uiteindelijk is de verhuislift helemaal niet meer gekomen (ook niet berekend),maar de verhuizers hebben dit zonder gemopper opgelost en ze bleven vriendelijk en goed gehumeurd.
De prijs-kwaliteit-verhouding was gunstig.

9 juni 2021
Logo Select Verhuizers EINDHOVEN

Antwoord van Select Verhuizers EINDHOVEN

Beste mevrouw Jansen,

Uw referentie betreft niet het juiste verhuisbedrijf, wij willen u vragen uw bericht aan het juiste bedrijf te richten. Wij zijn Select Verhuizers uit Den Bosch, u staat niet bij ons in het klantenbestand.

Alvast bedankt.

Select verhuizer: heel goed!

Select verhuizer:

wij zijn heel tevreden met de organisatie, het inpakken, het verloop van de verhuizing, de extra service om ook een aantal spullen in Duitsland af te leveren. Alles bij elkaar een hele goede ervaring.

Als je moet verhuizen en je wilt dat het goed gebeurt, kies voor select verhuizers!

Dionys

22 mei 2021

Top!

Top!
Prettig contact met Select Verhuizers uit Den Bosch zowel vooraf, tijdens als na de verhuizing. Op de dag zelf verliep alles soepel, netjes en vlot. Een aanrader!

21 mei 2021

SelectVerhuizers heeft ons op een…

SelectVerhuizers heeft ons op een geweldige manier verhuisd. Wij zijn uitermate tevreden over het door hun geleverde werk. Alle gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en correct in de omgang. Ook werd er met zorg en aandacht omgegaan met de te verhuizen spullen.
In één woord een aanrader. Om 8.00 uur werd begonnen en om 13.30 uur was de klus geklaard.
En dat alles voor een interessante prijs!!!

23 maart 2021

Verhuizen begint bij Select Verhuizers!

Verhuizen is een vak en Selecy verhuizers verstaan het. "Aanpakken" lijkt de leus van deze jonge, aimabele professionals. Ze zijn ook niet te beroerd om wat extra hand- en spandiensten te verrichten. En dat allemaal tegen een scherpe prijs. Dus als je op het punt staat te verhuizen neem dan contact op met Select Verhuizers. Je krijgt dan een telefoniste aan de lijn, die je vriendelijk en geduldig te woord staat. Je zult er geen spijt van krijgen!

13 maart 2021

Aanrader!

Zeer goede ervaring met het verhuisbedrijf. Alles is zeer goed verlopen. Een goede prijs en de service is top! Aanrader.

10 november 2020

Een hele positieve ervaring met dit…

Een hele positieve ervaring met dit verhuisbedrijf. Wijzigingen van spullen werden netjes tussentijds doorgevoerd en schriftelijk bevestigd. Paar dagen voor verhuizing werd er nog even gebeld. Gaf goed gevoel. Verhuizing zelf is heel goed verlopen. 2 hardwerkende mannen die eerst de grote stukken netjes inpakten. Daarna op nieuwe adres alles weer netjes uitgepakt en kledingkast gedemonteerd en hier weer gemonteerd.
Een aanrader om dit bedrijf bij een verhuizing in de arm te nemen.

15 september 2020