Oplichters!!!!! LunarGlow – Moderne LED Plafondlamp in Wit, hele lange levertijd, doos/ verpakking was al meerdere keer gescheurd en geplakt, lampen gebroken en defect. Qualität slecht en simpel.... Toon meer
Dit bedrijf kan niet verbeteren! Klok besteld met wijzers 58cm. 4 weken gewacht en nu net door brievenbus ontvangen in een doosje van 12x12cm. De lange wijzer is 9cm. Ik zojuist een mai... Toon meer
4 dagen geleden 3 paar sandalen besteld en geen bevestigingsmail gekregen. Het ziet er inderdaad naar uit dat dit oplichting is. De site werkt ook niet goed. Weg €89,-. Heb hun eigen”geweldige revieuw... Toon meer
Ondanks de vele slechte recensies goede ervaring
Ondanks de vele slechte recensies, heb ik toch een poging gewaagd om hier 2 lampen te bestellen. De bestelling is goed te volgen en 1 lamp is binnen 2 weken geleverd en de andere is onderweg maar al wel in Nederland. De hanglamp is boven verwachting, enigste minpuntje is dat er een witte kabel aan ipv een stoffen zwarte. Maar daar is ook de prijs naar en deze kan ik zelf vervangen. Dus voor mij wat dit een aangename verassing.
Dit bedrijf kan niet verbeteren
Dit bedrijf kan niet verbeteren! Klok besteld met wijzers 58cm.
4 weken gewacht en nu net door brievenbus ontvangen in een doosje van 12x12cm.
De lange wijzer is 9cm.
Ik zojuist een mail gestuurd want ondanks dat ik ruim voor 18:00 telefonisch contact zocht bleek het nummer niet in gebruik te zijn.
Zie nu de reviews pas. Heb dus weinig vertrouwen dat ik een retourticket krijg en ook m'n geld niet terug verwacht.
Op de verpakking zit een sticker met afzender Warehouse no.3 Yaboobo-JBD met adres Schutteboendersweg 1, 6247EM in Gronsveld.
Google tekent op dit adres Jcex International Netherlands BV.
Een transportbedrijf.
Dit bedrijf levert voor meer verkopers en dat geeft ook veel negatieve reviews.
Louche zaken en kennelijk zijn ze niet te stoppen.
Misschien is contact leggen met het programma Radar.
Oplichters
Oplichters. Ze reageren niet bestelling heb ik ook niet ontvangen. Dit is de reden waarom ik nooit op bezoek ga naar Azie. Ik snap ook niet waarom de internet site van selzar niet wordt geblokkeerd door de politie.
Zoek op stralendthuis en je vindt nog…
Zoek op stralendthuis en je vindt nog veel meer referenties voor een vergelijkbare site.
Oplichters!!!!!
Oplichters!!!!!
LunarGlow – Moderne LED Plafondlamp in Wit, hele lange levertijd, doos/ verpakking was al meerdere keer gescheurd en geplakt, lampen gebroken en defect. Qualität slecht en simpel. Het geld niet waard!!! Naar meerdere mails geen oplossing! Reageren niet meer! Dus geld is weg gegroeid!!!
Kan alleen waarschuwen!!!!
Belabberd….
Belabberd….
Geen retourbeleid.
Niemand te bereiken.
Nooit meer iets kopen!
Artikelen zijn van Ali Express
Via Selzar een lamp besteld, waarna ik op Trustpilot en AVROTROS opgelicht las dat deze partij niet betrouwbaar is. Contact leggen was onmogelijk, waardoor ik de bestelling niet meer ongedaan kon maken. Bij ontvangst van de lamp voldeed deze niet aan de beschrijving en kon ik al snel zien dat dit simpelweg een doorsluis was van Ali Express. Opnieuw geprobeerd contact te zoeken om het retourproces in gang te zetten, wederom onmogelijk om deze partij te bereiken.
Retour sturen en geld terug krijgen lukt niet
Klok besteld duurde lang voordat het binnen was. De klok was niet naar wens. Wil het terug sturen. 3 e-mails gestuurd info online via het contact formulier achter gelaten. Ze zeggen dat ze binnen 24uur reageren op de site het is nu 10 dagen geleden en heb niks gehoord. Slechte service als je iets terug wil sturen.
Lamp voor babykamer
Lampje voor de babykamer gekregen van mijn moeder die het product bij Selzar had besteld. Ten eerste duurde het ontzettend lang voordat het product geleverd werd. Het werd me al snel duidelijk waarom: alles dat erbij zit is enkel en alleen in het Chinees. Nu heb ik godzijdank een handige echtgenoot die het lampje met de nodige moeite kon installeren.
De lamp is echter veel en veel te fel voor een babykamer. We hebben met een beetje zelf knutselen de bal met sterren kunnen verduisteren maar alsnog is het geen vriendelijk lampje. Daarnaast blijken er 3 verschillende standen op te zitten waarvan er maar 1 prettig is. Maar je moet wel telkens door al die standen heen om er te komen. Mijn eerder genoemde handige echtgenoot kon dit niet omzeilen, en de zeer ervaren elektrotechnicus in onze familie ook niet.
Wat een schandelijk product is dit. Dat ze durven dit voor 60 euro te verkopen, deze goedkope Chinese rommel.
Slechte klantendienst
Slechte klantendienst! Ze leverden het verkeerde kleur, maar lossen het probleem niet op! Geen enkele mail wordt via de klantendienst beantwoord. Zeker niets bestellen!!
Oplichting!!
Oplichting!!! Niks bestellen! Ze bestellen gewoon via china! En het komt zelf niet toe! En ze willen geen geld terug geven! Bende zakzetters
Ik wil een product terugsturen en vraagt retourlabel
Ik wil een product terugsturen en vraag een retourlabel, maar de klantendienst blijft me aan het lijntje houden.
Eerst met vragen over wat er mis is. Bij antwoord daarop en nog eens de vraag naar een retourlabel, vraagt men een foto zodat men dit verder kan bekijken, in plaats van mij een retourlabel te bezorgen.
Ik vrees dat men me zal blijven aan het lijntje houden om er alles aan te doen om de retour af te houden.
Zeer slechte klantenservice, als je het al zo kan noemen….
Oplichting
Géén retourbeleid. Geen klantendienst. Geen mogelijkheid om defect product te retourneren.
Ik hed een klok besteld van 60€ die…
Ik hed een klok besteld van 60€ die detaald is nu komen af met een ander product dat. Ik nog moet afronden van mijn eerste bestelling geen nieuws meer. Hed mijn geld terug gevraagd .krijg gen antwoord meer.kan dat nog zomaar .kan ik er iets aandoen
Al 3 weken GEEN ANTWOORD
Al 3 weken GEEN ANTWOORD op onze e-mail om de (beschadigde) producten te retourneren
Ik bestelde 2 nachtlampen kleur blauw
Ik bestelde 2 nachtlampen kleur blauw, op de afbeelding was ook van blauw kleur, na aankomst bleek groen te zijn, een mail gestuurd niks terug gekregen. NIET BESTELLEN!!
KOOP NOOIT BIJ SELZAR
NIETS KOPEN BIJ HEN! ARTIKELS ZIJN BROL EN RETOURNEREN LUKT NIET. Ik bestelde een tafellamp, ze kwam kapot toe. Dat meldde ik via mail aan de klantendienst, mét foto's. Ik vroeg hen de retourprocedure in gang te zettten: een adres te geven waar ik het kapotte artikel naar toe kon sturen. En hoewel ik antwoord in het Nederlands kreeg op mijn mails, hielden ze me aan het lijntje. Eerst hadden ze de foto's niet toegekregen. Dan stelden ze me voor het product in te ruilen voor een ander. Maar ik wil mijn geld terug. We zijn anderhalve maand en 6 mails verder en ik heb nog steeds geen retouradres. Die rotlamp was ook niet goedkoop: ik betaalde 55 euro.
Kapotte lamp toegestuurd gekregen
Kapotte lamp toegestuurd gekregen. Klantenservice reageert steeds met hetzelfde bericht. Rotzooi
Telefoonnummer continu in gesprek.😡😡
Niet te vertrouwen
Niet te vertrouwen! Ik kreeg een beschadigde lamp toegestuurd. Toen ik vroeg om terug zending kreeg ik het antwoord dat dit op mijn kosten was en wel eens duur kon uitvallen. Er werd me voorgesteld om een nieuw product te kiezen uit het gamma als compensatie!!! Van terugbetaling geen sprake. Kortom gemakkelijke retour en 30 dagen geld terug garantie zijn loze beloften, zelfs als het product dat je krijgt overduidelijk beschadigd is en je er niets kan mee aanvangen.
TE MIJDEN
oplichters
oplichters, geld kwijt, antwoorden niet op mijn vragen (via mail)