Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kjøpt 5 stk Dell U2725qe

Jeg har kjøpt 1 gang 2stk Dell U2725qe skjerm og 1 gang 3 stk Dell U2725qe skjerm. Alt ble levert til avtalt tid og kvaliteten på varene er originale. Ja de ble sendt fra Polen, så litt ekstra tid, men hva gjør vel det når man sparer penger. Anbefaler på det sterkeste. Ps de tok kontakt da jeg bestilte 3 skjermer for å forsikre seg om at ikke bestillingen var feil, et pluss som viser at de bryr seg om kundene :-)

8 januari 2026
Logo Senetic

Antwoord van Senetic

Hei och tack för fin recension Andreas!

Mvh
Johan

Elendig kundesupport

Som flere andre her og på Senetic.pl skriver, er praksisen latterlig til dette foretaket. Telefonnummeret er ikke betjent. Kun mailkorrespondanse. Uakseptabelt for b2b. Prisene er ofte langt over markedspris for sluttbrukere som allerede har moms iberegnet. Denne forretningen har blitt til en dårlig spøk. Styr unna.

8 december 2025
Logo Senetic

Antwoord van Senetic

Hei Karol!
Tråkigt att höra.
Vi svarar i telefon så gott vi kan, tyvärr är vi dock upptagna i andra samtal ibland.
Men har ju svarat dig två gånger nu på dina mail och försökt hjälpa dig så gott och snabbt det går.

Mvh
Johan

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kjøpte laptop av Senetic i oslo

Kjøpte laptop av Senetic i oslo. Den hadde ikke nordisk tastaturplassering, alle spesialtegn og æ,ø,å var på feil plass. Da jeg ringte kundeservice snakket jeg med en svenske som var "enig" i at det burde kommet frem i annonsen. Måtte returnere laptopen, til Polen.

23 september 2025

Svarer ikke på RMA returforespørsler

Svarer ikke på RMA returforespørsler. Jeg kan ikke anbefale Senetic. vil nok ikke bestille fra dem i fremtiden.

Det kan se ut som Senetic har avdeling i Oslo? Det stemmer ikke! varer kommer fra Polen, kommunikasjon forgår på engelsk.

FEDEX blir brukt som transportør!
Overpriset frakt, mangler punktlighet så det er FedEx som er årsaken til jeg må be om RMA da varene som ble bestilt kom 3 dager etter avtalt levering. FedEx
tok med seg varen tilbake til lager dagen den var ute for levering og valgte sende den med Posten Norge som kom over helge på ettermiddag leverte pakken. så bare surr og rot.

Produkt kjøpt var power til QNAP - Nas . 990kr + 490kr i frakt.

5 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Opprinnelig skrevet på Prisjakt.no.

Opprinnelig skrevet på Prisjakt.no i november 2018:

Sendte e-post til de om fraktpriser og feilaktig ilagt gebyr når man bestiller fra hjemmesiden deres forrige tirsdag. Hadde ennå ikke fått svar fra de etter tre dager, så jeg ringte de på det norske nummeret som er oppgitt på hjemmesiden deres forrige fredag. Snakket med en hyggelig og hjelpsom engelsktalende person og fikk raske svar på e-post om at han måtte regne og se mer på det. Etter nesten en uke etter det igjen så har jeg ENNÅ ikke fått noe svar ni dager etter at jeg opprinnelig sendte e-post til de med enkle spørsmål!

Fraktprisen på omkring NOK.200,- oppgitt på Prisjakt er gjennomført fullstendig FEIL i følge hjemmesiden deres: På nettsiden deres opererer de BARE med UPS/DHL som transportører og med fraktpriser fra NOK.681,15 da jeg sjekket nå! I tillegg legger de på NOK.100,- på ordre under NOK.2.000,- selv om varen jeg så på koster over NOK.2.000,- med moms.

Fikk inntrykk på telefonen at de ikke har en eneste person ansatt i Norge. Og på spørsmål om de fulgte og respekterte norske forbrukerrettigheter og lover ved reklamasjoner fikk jeg til svar at han hadde forstått det slik at i Norge kunne man kontakte importøren direkte... Fra anmeldelsene jeg har lest ser det ut til at varer fra Senetic blir sendt fra lager i utlandet (som Polen). Om norske importører da godtar reklamasjoner på produkter sendt fra utlandet fra et firma som ikke holder til i Norge kan jo bli spennende...! Det virker i alle fall som at det er utopiskt å få hjelp fra Senetic ved garantisaker/reklamasjonsaker om noe som er kjøpt fra de skulle gå i stykker!

Sitter igjen med et elendig inntrykk av, og uten noen tiltro til Senetic både basert på egne erfaringer med de, og på hva jeg har lest på svenske Prisjakt og på danske Trustpiot om de. Det er virkelig synd siden varen jeg så på hos de hadde en veldig lav pris i forhold til konkurrentene. Men det hjelper ingenting hvis jeg ikke får varen eller den går i stykker og jeg ikke få den reparert/byttet fordi Senetic gir blaffen, og den norske importøren ikke tar den i mot fordi den er kjøpt av et selskap som ikke holder til i Norge, som ikke sender varer fra Norge, og som ikke følger norske lover eventuellt...

På svenske prisjakt har Senetic fått tre enere i de fire siste anmeldelsene der det siste året. På danske Trustpilot har de også fått flere enere, og har et snitt på bare tre av fem stjerner.

16 oktober 2019

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.