Jeg havde bestilt to ting, som begge stod til leveringstid på 2-5 dage. Efter ventetid på ca. 10 dage, hvor bestillingen ikke var modtaget. Kontaktede jeg tre gane kundeservice UDEN at få svar. Den 26... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Helt igennem straight! Omgående og effektiv ekspedition. Varen som lovet, fin kvalitet med optimal funktion og nærmest leveret i pakkeshop - inden - tryk på send;-) Ubetinget 5 stjerner Mvh Laust Hol... Toon meer
Jeg har tidligere købt 2 par bambussokker for at prøve dem. Meget fine - strammer ikke om benene - lette at få på - mærker dårligt jeg har sokker på - derfor købte jeg 16 par mere. Fin levering -... Toon meer
Købte en genanvendelig pose til en gips fod man skulle kunne svømme med og bruge til bad. Den er helt fantastisk og 100 % vandtæt. Nem og tage af og på. Virkelig god kvalitet der er alle pengene værd.... Toon meer
Hos Seniorland finder du rejsescootere, rollatorer og et bredt udvalg af hjælpemidler, der gør hverdagen lettere. Besøg os på seniorland.dk. Vi tilbyder højkvalitetsprodukter fra markedets førende leverandører og producenter. Med 20 års erfaring i branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, som gør os til en af Danmarks førende specialister inden for hjælpemidler. Vi samarbejder tæt med kommuner og har eget serviceværksted, hvor vi sørger for reparation og vedligeholdelse, så dine hjælpemidler altid fungerer optimalt. Hos os får du ikke bare produkter – du får professionel rådgivning, høj service og tryghed i dit køb. Seniorland – hjælpemidler med kvalitet, erfaring og personlig service.
Agerhatten 16 B, 5220, Odense, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord
Købte en Tempure pude, efter nogen tid ringede jeg til Morten for at høre hvor den blev af? Han blev ked af at han ikke havde kontaktet mig, fordi den var udsolgt, lovede mig rabat og ville sende den ugen efter. Puden kom, beløbet blev hævet uden rabat, skrev til Morten og samme dag overførte han rabatten til min konto. Super sød service.

Antwoord van seniorland.dk
Bestilte verden bedste rollator og den kom allerede dagen efter, så kan varmt anbefales 😃

Antwoord van seniorland.dk
Super god kommunikation, hurtig levering og god vejledning 👍🏽🤗

Antwoord van seniorland.dk
Meget, meget fin personlig og mere end fair service, helt sikkert et godt sted at handle.

Antwoord van seniorland.dk
Super hurtig levering og service. Købt Saljol rollator og bakke der passede til . Så flot .
Købt d.3-3-2026

Antwoord van seniorland.dk
Fantastisk vare og hurtigt levering

Antwoord van seniorland.dk
Hurtig og fin levering indenfor tiden de har lovet.
Fint produkt. Handler gerne der en anden gang.

Antwoord van seniorland.dk
Hurtigt ekspedition yderst tilfreds derfor mine 5 stjerner. Klart at anbefale.

Antwoord van seniorland.dk
Godt firma at handle med samt hurtige levering😀

Antwoord van seniorland.dk
Jeg bestilte en såkaldt sofacyckel. Den kom hurtigt og var godt pakket ind.

Antwoord van seniorland.dk
Badebænk i god stabil kvalitet
Den blev leveret hurtigt

Antwoord van seniorland.dk
Købte en Jaguar Supreme til indendørs brug til min far, og han er simpelthen så glad for den. Den er let, snild, vender på en femøre og tilpas stor til indendørs brug. 5 stjerner herfra!

Antwoord van seniorland.dk
Jeg fik tilsendt en forkert str.
Der lå det svære ikke en retur label i pakken,
har fået en på mail,
så nu må jeg på biblioteket og printe den ud,
vil jo gerne have mine penge tilbage .

Antwoord van seniorland.dk
Vi købte en indendørs rollator hos Seniorland !
ALT forløb perfekt:
• Dag-dag levering på bopæl - uden merpris.
• Leveret samlet i STOR papkasse. Let at indstille (højde mm.)
• På fjerdedagen udbrød brugeren (min kone): "Hvor er jeg dog glad for den her."

Antwoord van seniorland.dk
D 30 januar fik vi leveret og 2 Calpe elektriske opium stole, og de kom hurtigere end forventet.
Blev båret ind på plads og
“ installeret “ og vi fik en grundig vejledning om deres funktion.
Inden købet :
Henvendelse til Seniorland både på mail og telefon med forespørgelse om varen og prisen mm. Begge dele blev besvaret meget hurtigt, så en handel kunne finde sted-problemfrit. Vi bestilte så selv på deres hjemmeside, det gik let.
Fin kundeservice og det er jo rart at vide, hvis vi får brug for hjælp.
Vi er meget tilfredse med stolene, de lever absolut op til vores forventninger.
Fem 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🙂

Antwoord van seniorland.dk
Perfekt levering og varen var som forventet