Sennheiser electronic SE & Co KG Reviews 390

1,5

1. Oorarts

Die Webseite von Sennheiser bietet Mikrofone, Kopfhörer, professionelle Audio-Lösungen und Informationssysteme.

1,5

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Reparatie

Ik had voor het sporten een set Sennheiser OTW1 black (earbuts) gekocht. Deze geven geweldig geluid en je merkt niet dat je ze in hebt. Dit in tegenstelling tot inear.
Maar waar het om gaat; ik liet er een vallen op een harde vloer. Daarna was en bleef deze zo dood als een pier.
Daarop heb ik via de Sennheiser-site een reparatieaanvraag gedaan, retourlabels ontvangen om alles gratis naar Duitsland te sturen.
Ik heb ze 12-01-2026 afgeleverd bij een UPSpunt en kreeg ze vandaag 21-01-2026 terug.
Het was niet gerepareerd, maar een compleet nieuwe set.
Dit noem ik een goede service. Geen gedoe, geen gezeur, maar doen wat je hoort te doen.

21 januari 2026

Sennheiser EPOS IMPACT SDW 5011 Headset

Als je aan Sennheiser denkt, denk je aan kwaliteit. In mijn geval is het helaas deels waar. De ene ster die ik geef is voor de kwaliteit van het geluid.
Om het geleverde product aan de hand van de handleiding aan de praat te krijgen, is een illusie. De handleiding levert totaal verkeerde info. De communicatie tussen de Dongle, PC en Headset verloopt moeizaam. Het Pairen, aan/uitzetten etc. vergt engelengeduld. De microfoon is praktisch niet te richten en bengelt wat naar beneden.

Kortom: niet echt iets om naar uit te kijken!

22 november 2024

Aangekochte koptelefoon ging defect

Aangekochte koptelefoon ging defect. Na een aantal maanden kreeg ik een andere die defect in de doos zat. Deze opnieuw opgestuurd en ben nog steeds wachtende op eentje die niet defect is. We zijn een jaar verder. Het is een echte schande. Dat zo een merk zo een slechte service aanbiedt naar zijn klanten toe. Mij verkopen ze niets meer.

26 september 2024

Jaren lang loyaal klant geweest.

Jaren lang loyaal klant geweest.
Moest 1 keer mijn headset laten repareren.
Krijg ik een super beschadigd headset terug.
Klantenservice die antwoord geeft.
"Had je maar foto's moeten maken voordat je het opstuurde" - Amadou (Sennheiser Consumer Audio klantenondersteuning)
Belachelijk.

26 juli 2024

Sennheiser met snelle/mooie oplossing!

Gebruik(te) de Sennheiser Momentum True Wireless 3. Na 18 maanden, geen geluid meer uit linkeroortje.
Product op 4 juni 2024 opgestuurd voor reparatie.
Op 16 juni ontving ik een pakketje van Sennheiser, de verrassing was/is een volledig nieuwe set van het nieuwste model de Sennheiser Momentum True Wireless 4 ontvangen.
Dus een werkelijk ongekend snelle actie/reactie tijd, met een genereuze oplossing.
Erg blij mee🙂

17 juni 2024

Goede reparatie service

de noise cancelling van mijn momentum true wireless 3 deed het niet meer goed. Ik heb mijn oortjes opgestuurd voor reparatie, en kreeg een maand later opeens het nieuwste model opgestuurd. Super service (beetje balen dat je de kosten van versturen zelf moet betalen, maar dit vond ik het, gezien de service, uiteindelijk zeker waard).

7 juni 2024

Een Momentum 4 gekocht

Een Momentum 4 gekocht. Na een half jaar geen geluid meer in de linker schelp. Onder de garantie retour gestuurd conform Sennheiser eisen. Kostte toch weer 6 euro. Anderhalve week geleden, niets meer gehoord. Geen ontvangstbevestiging, helemaal niets. 270 + 6 euro down the drain. Pure diefstal /oplichting dus. Gezien het feit dat meerdere mensen hier last van hebben gehad ga ik aangifte doen deze week.

23 april 2024

PRODUCT SNEL DEFECT EN GEEN SUPPORT. GELD KWIJT

Niet mee in zee gaan, 3 maanden gebruik gemaakt van dure TWS oortjes die het hebben begeven. Voor het retouren ga je in zee met een aangesloten 'partner' van Sennheiser/Sonova. Zijn op geen enkele manier bereikbaar en pakketje is nu dus weg. Weg geld. Super slechte service van Sennheiser dus ik koop hier nooit meer iets. Ook Sennheiser komt afspraken niet na en is moeilijk te bereiken. Kortom, radiostilte nadat het pakketje is verzonden terwijl het allang al geleverd is (via PostNL track en trace bevestigd). Sennheiser, zo lang er geen compensatie plaatsvindt zal dit bericht via meerdere kanalen worden verspreidt.

13 maart 2024

sennheiser momentum 4 bluetooth hoofdtelefoon

Oktober 2023 de momentum 4 bluetooth hoofdtelefoon aangeschaft. Zou de beste keuze in zijn prijsklasse zijn. Hij was vrijwel direct kapot. De klantenservice is een verschrikkelijk labyrint van niet geïnteresseerde en niet coulante ondeskundigen fie geen Nederlands blijken te spreken in Almere. Ik kon het uiteindelijk op eigen kosten ter reparatie versturen. Nooit iets gehoord tot er ineens een nieuwe werd bezorgd. Die was na een week ook stuk. Weer email gestuurd dat ik mijn geld terug wil. Nooit meer wat gehoord. Het probleem met deze hoofdtelefoon zijn oa de vele firmware updates die de boel in de war sturen, het zeer bedroevende geluid, naast andere klachten. Ik was sinds 1976 een gebruiker van sennheiser hoofdtelefoons maar heb nu voor minder geld een veel betere Sony gekocht. Nooit meer een sennheiser.

7 januari 2024

Waanzinnig slechte klanten- en reparatieservice

Ik heb vaker koptelefoons van Sennheiser gekocht. Die zijn niet bepaald goedkoop, maar het geluid is goed. Wel gaan ze - althans bij mij - vaak kapot. De klantenservice is rampzalig. Je kunt ze alleen mailen, niet bellen. En als een product niet meer geproduceerd wordt, willen ze het product niet meer repareren. Sennheiser vervangt modellen best heel vaak, wordt jouw model niet meer aangeboden? Dan kun je reparatie vergeten. Ook al kostte het product honderden euro's en heb je het pas een paar jaar. Waanzinnig slechte service van een ooit gerenommeerd bedrijf. Kortom: als een Sennheiser het doet, is het prima. Maar als ze kapot gaan, kom je in Kafka terecht. En ... ze gaan best vaak kapot. Wees gewaarschuwd.

4 augustus 2023

MTW 3 gekocht voor 250 euro die heel…

MTW 3 gekocht voor 250 euro die heel erg storen, verbinding met bluetooth is super slecht.
Meld ik ze aan bij de verkoper, en die verwijst me direct door naar Sennheiser.
Bij Sennheiser willen ze dat ik ze opstuur voor "REPARATIE" terwijl dit gewoon onder vervanging zou moeten vallen.
Om ze op te sturen voor reparatie moet de klant zelf nog betalen voor de verzending....

31 oktober 2022

Kapot product, slechte service

Bij mijn oordopjes van 1,5 jaar oud brak aan beide kanten het rubber, vlak onder de oorstukken. Ik heb ze op laten sturen, maar omdat er misschien ergens anders een krasje gevonden is, valt gelijk alles onder gebruikersschade. Ik heb ze een bericht gestuurd dat dit toch echt niet hoort te gebeuren bij oordopjes van 1,5 jaar oud, en vooral aan beide kanten. Hier heb ik geen reactie op ontvangen, bij navraag reageren ze niet op aanbevelingen.

11 november 2020
Toon reviews in alle talen. (390 reviews)