Goede snelle support! Bepaalde mails kwamen niet aan door de spamfilter. Ze reageerde dezelfde dag nog en hebben de filter aangepast. Daarna kwamen de emails wel weer binnen. Bedankt!
Internet Service Provider focused on customer-oriented service and high quality sustainable cloud hosting & webhosting.
Havinghastraat 32, 1817 DA, Alkmaar, Nederland
- +31 72 202 0048
- info@serveo.nl
- www.serveo.nl
Snelle service
Voor mij is het belangrijkste dat er een stabiel platform is en als er een technisch probleem zich opdoet dat er snel gereageerd wordt. Inmiddels ben ik al jaren klant bij Seveo en ik kan zeggen dat het platform zowel stabiel als flexibel is. Je kunt het zelf aanpassen naar de wensen die je hebt. Bij vragen wordt er altijd snel en adequaat gereageerd op mijn vragen. Top Service.
Uitstekende service
Al jarenlang klant voor hosting en domeinnamen. Zeer tevreden over de service en de snelle, professionele ondersteuning. mooie en duidelijke backend ook voor
databases en varia !
Goede snelle support
Bedankt!
Ongewenste blokkade supersnel opgelost
Door een verandering van mijn vaste IP-nummer, en een vergeten oud e-mailaccount kwam ik in een blokkade terecht. Ik kon geen e-mail meer ophalen en mijn domeinen niet meer benaderen voor onderhoud.
Dan is het fijn als de supportafdeling binnen 15 minuten reageert en het probleem opheft.
Deze adequate interventie maakt dat je blij bent met dit uitstekend hostingbedrijf.

Antwoord van Serveo
Erg blij met Serveo
Erg blij met Serveo. Ze hebben me enorm geholpen bij het online krijgen van onze zaak. Zeker een aanrader.
Super hosting
Zonder problemen mijn website online. Tot op heden nog niet offline geweest en krijg snel reactie op vragen.
Vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk en behulpzaam. Er valt veel zelf te regelen via het paneel en mocht ik er niet uit komen, dan was de ondersteuning via een ticket perfect.
Erg goede service
Erg goede service, hebben mij voorzien van een gratis verhuizing van de site.
Goede provider
We zijn erg positief over Serveo. Onze site is bij aanvang vrijblijvend door hun verhuist, welke goed is verlopen. Na de verhuizing was onze site sneller en altijd goed te benaderen. Wanneer we hulp nodig hebben gehad is dit meermaals snel aangeboden.
Positief
Zeer positief. Goede prijs, prima kwaliteit, uitstekende communicatie.
Snelle service
Bestelling werd direct opgeleverd. Verder is de dienst goed bereikbaar en is de service op een goed niveau.
Top host!
Goede bedrijf met veel hulp. Server werkt altijd en met Support SLA krijg hoef ik zelf niet te denken om het onderhouden van de server. Top!
Goede webhosting
Goede webhosting, zeer snel opgeleverd en de service is perfect. Via de website kan ik het geheel eenvoucdig beheren en zelfs eenvoudig via een klik op de knop Wordpres geïnstalleerd. Vragen worden ook snel en correct behandeld, dus zeker aan te bevelen.
Kwaliteit op zijn best met persoonlijke inslag!
Sinds een aantal maanden een Cloud VPS in gebruik en naar volle tevredenheid. Zowel opzetten als ondersteuning door vooral Milan als zeer professioneel ervaren en zelfs al ver buiten kantooruren, zeg maar tegen midden nacht. Niets is hem te veel om klanten te woord te staan.
Daarnaast super snelle dienst. Geen downtime ondervonden.
Ze bestaan dus nog echt, de goede dienstverleners met persoonlijk contact. Kan niet andes als een dikke 10 geven! Keep up the good work!
Professioneel
De vps (cloud server) die ik afneem heeft een uptime van 100%. In vergelijking met andere aanbieders die ik gebruik is dit ongekend. Ook een zeer rappe reactie snelheid op support indien dit nodig was. Leuke en persoonlijke hoster, zeker aan te bevelen!
Goede support, zelfs proactief
Een bedrijf waar ik graag mijn hosting onderbreng. Support is goed en zelfs proactief wanneer ik laatst een probleem had.
Leuke club
Leuke club waar we al lange tijd gebruik maken van de diensten. Aanrader!
Geen omkijken naar!
Niks op aan te merken. Stabiele hosting en goede support.
Overstap was de moeite waard
Perfecte hosting. Sinds de overstap merk ik een grote vooruitgang ten opzichte van mijn vorige. Zeer snelle laadtijden en ook de support (voor mij als digibeet) is grandioos. Serveo is niet de goedkoopste maar zeker niet duur. Kortom een overstap is waar voor je geld.
Perfecte cloud hosting
Sinds een aantal maanden gebruik ik een Cloud Server bij Serveo. Ik moet eerlijk bekennen dat dit naar alle tevredenheid is. Ik gebruik de server hoofdzakelijk voor applicaties die ik in de cloud wil hebben. De support is altijd snel en mijn vragen worden goed opgepakt. Dit samen met de goede prijs kan ik de heren en met name Milan niets anders geven dan een dikke 10.