1. Textieldrukwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Your source of 100% original, cool and funny designs printed on premium quality clothing. T-Shirts and Hoodies

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bestelling makkelijk te plaatsen

Bestelling makkelijk te plaatsen, geld makkelijk over te maken, maar schijnbaar heeel moeilijk te verzenden. Nooit ontvangen. Ik stuur nu elke dag een mail. Maar behalve een automatische reply, geen reactie. WAARDELOOS!!! Waren kadootjes die ik nu morgen niet heb om te geven.

8 december 2022

Niets ontvangen

2 shirts gekocht, een bevestiging ontvangen maar daarna stil. Geen order, geen antwoord op mail niets.

En na herhaaldelijk mailen nog steeds geen bestelling ontvangen, alleen een bericht dat het echt onderweg is. Wacht nu al ruim 3 weken!!

15 juli 2022

Hoi

Het spijt ons zeer te moeten vernemen dat u nog steeds wacht op uw bestelling! Mogen we je vragen om ons een e-mail te sturen op shout@shirtbox.com met je bestelnummer en we kunnen dit op de beste manier voor je oplossen.

Dank je

1 ster is al veel te veel voor dit…

1 ster is al veel te veel voor dit bedrijf. Service is uitermate slecht. Na weken mailen krijg je een suf antwoord, maar geen tshirts.

Service slecht,
Nooit het bestelde ontvangen,
Afschrijving van bank is het enige wat snel en goed ging..

Afrader!!

8 maart 2022

Hallo Fred

Bedankt voor je feedback

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de ervaring die u heeft gehad en dat u nog steeds op uw t-shirt wacht.

Als een klant de bestelling niet heeft ontvangen, sturen we graag een bijgehouden vervanging, wat een week of zo kan duren omdat we de bestellingen vanuit het VK verzenden. Als u deze vervanging echter nog niet heeft ontvangen, bieden wij onze excuses aan en willen we dit meteen voor u oplossen.

Aangezien we geen contactgegevens bij de recensie kunnen zien, kunnen we je vragen ons een e-mail te sturen op shout@shirtbox.com zodat we een tarcked vervanging of terugbetaling kunnen regelen, afhankelijk van wat op dit moment meer geschikt voor je is.

Kidn groeten

Zeer goede service goede en degelijke…

Zeer goede service goede en degelijke t-shirts.
En een zeer snelle levering.
Goede en mooie uitdrukkingen op de shirts.
Heb er al zo'n 20 besteld en nog geen teleurstellingen mogen ondervinden.
En de prijs is ook zeer goed.

24 juni 2021

Antwoord van Shirtbox

We are so happy that you loved the T-shirts that you ordered with us! We look forward to your next order with us - we currently have a 3 for 2 deal on our website at the moment you should check it out!

Toon reviews in alle talen. (2.370 reviews)