Ik moest op zoek naar een verjaardags cadeau voor een familielid die een sieradendoos wilde hebben met specifieke maten. Via google kwam ik op deze site uit met het Stackers aanbod. Wat een prachtige... Toon meer
Snelle levering in de drukke decembermaand. Foto's geven goed de producten weer. Prijzen zijn beter dan bij andere winkels, in ieder geval voor de Stackers. Op de website is het wel handiger als word... Toon meer
Snelle levering en de doos was super goed en stevig verpakt! Ondanks de duidelijke uitleg op de website over de levertijden belde ik het 06 nummer op de websitebezoek ivm een vraag (was een verj... Toon meer
Wat een mooie sieradendoos. Ook fijn dat jullie voor mij uitzochten waar mijn bestelling was, aangezien ik de track and race niet gekregen had. Door jullie inspanningen kon ik gisteren deze prachtige... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Shop4SieradenDoos heeft de grootste online sieradendozen collectie van de BeNeLux. Je dierbare sieraden en accessoires verdienen een mooi plekje!
Van den Elsenstraat 20a, 5694 NG, Son en Breugel, Nederland
- 0612448555
- info@shop4sieradendoos.nl
- www.shop4sieradendoos.nl
Gewoon 10 uit 10
Snelle levering en de doos was super goed en stevig verpakt!
Ondanks de duidelijke uitleg op de website over de levertijden belde ik het 06 nummer op de websitebezoek ivm een vraag (was een verjaardagscadeau dus wilde zeker weten of het ging lukken) en ik werd super vriendelijk te woord gestaan en er wist gelijk wat ik kon verwachten!
En wellicht het meest belangrijke was dat het product zelf ook PRECIES was wat ik hoopte / verwachte!
Al met al dus een zeer prettige ervaring waar ik zeker terugkom als ik weer een horloge doos nodig heb!
super!
Voor onze jarige kleindochter hebben we een sieradendoos gekocht. Bizonder mooi en goede kwaliteit. Wat was ze er blij mee. Een schot in de roos! We hebben een goeie keus gemaakt door dit keer niet via bol.com te bestellen.
Ik ben helemaal blij met mijn…
Ik ben helemaal blij met mijn hartvormige sieradendoos.
Keurig en snel geleverd. Top!
Zeer goede service netjes verpakt.
Zeer goede service netjes verpakt.
Ben ook zeer tevreden met mijn aankoop.
Netjes op tijd geleverd top.
Mooie doos
Mooie doos! Ik had er al een, maar t is dezelfde mooie kwaliteit!
Goed verpakt en snel geleverd
Superblij is mij dochter met de…
Superblij is mij dochter met de sieradendoos ze had er 2 voor haar zusje gekocht maar was zelf ook verkocht ook super goede service 😍
Dank je wel
Dank je wel. De bestelling werd netjes afgeleverd en ik geniet van de organisatie van mijn juwelen!
Heel mooi produkt en mooi en verzorgd…
Heel mooi produkt en mooi en verzorgd en op tijd geleverd. Toppie 🥰🥰🥰
Super mooie en handige juwelendoos!
Snelle levering, duidelijke foto's en goede prijzen
Op de website is het wel handiger als wordt aangegeven als iets is uitverkocht en of het nog kan worden besteld in de toekomst en daarbij dan foto's plaatsen van de betreffende producten. Zoals bij Stackers zie je per kleur welke onderdelen er zijn maar niet of de ontbrekende, die bij de serie horen, wel te leveren zijn later.
Tevreden klant
Snelle levering, duidelijke communicatie, leuk en handig product... Kortom, een heel tevreden klant 🙂
Zo mooi verpakt en prachtig om te zien
Zo mooi verpakt en prachtig om te zien. Een sieraad voor je sieraden.
Perfect & snel !!