Shop for Pets levert kwalitatieve en innovatie producten voor jouw huisdier. De producten leveren een positieve bijdrage aan de welzijn van het huisd…
Nederland
- www.shopforpets.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Duidelijk en snelle levering
Prima aankoop voor mijn hond
Prima product, snelle verzending en alles netjes geleverd. Mijn hond is er blij mee.
Mooie lange anti slip riem
Super snelle levering. Mooie lange riem ik ben er erg blij mee.
Ik wil mijn geld terug!
2 producten besteld begin oktober. Meer dan 2 weken later is het toegekomen maar er ontbrak 1 item. Contact opgenomen met de klantendienst via mail. Ze gingen het nakijken.
Ondertussen zijn we bijna 2 maanden ver en ik krijg niemand meer te pakken. Niet via mail, niet via telefoon.
Ik ben enorm teleurgesteld!
Flexibele service
Korting op alternatief artikel toen gewenste artikel niet leverbaar was, netjes!
Hondentuig
Ik heb op 2 oktober een hondentuigje besteld, het is nu 8 oktober. De telefoon wordt niet opgenomen en mail niet beantwoord. De status staat nog steeds op "in bewerking". Ik word nu wel een beetje zenuwachtig doordat het erg lang duurt en ik ze niet te pakken krijg. Ik hoop niet dat ik op een foute sote heb besteld. Word vervolgd.

Antwoord van Shopforpets
Goede service en heel goed spul voer.
Goede service en heel goed spul voer.
Zal altijd behouden

Kwalitatief zeer goede producten
Kwalitatief zeer goede producten, echter is de persoonlijke benadering en het advies de reden waarom ik nooit meer ergens anders bestel. Er wordt echt met je meegedacht voor een goed advies of een proef zakje om te kijken of mijn hond de brokken lust. Ook een reminder om te vragen of ik nog genoeg brokken heb zodra hij met de bestellingen bezig is werkt ideaal voor mij. Ik heb nooit meer op laatste moment ergens heen hoeven rijden omdat ik het toch net niet redde met hetgeen ik in huis had.

Bestelling liet op zich wachten
Bestelling liet op zich wachten
Na telefonisch contact werd er snel geacteerd en de bestelling alsnog snel verzonden.
Werd ook netjes teruggebeld.

Antwoord van Shopforpets
Snelle reactie via email en snelle…
Snelle reactie via email en snelle levering, duidelijke website.

Antwoord van Shopforpets
Super blij dat ik deze webshop heb…
Super blij dat ik deze webshop heb gevonden. Snelle levering, goede communicatie en zeer klantvriendelijk. Voor een ieder aan te raden!

Moeizaam
Na 2 maanden wachten en vele berichten en mail verstuurd te hebben gouden bergen beloven hebben ze eindelijk het geld terug gestort omdat ze toch niet konden leveren. Enorm teleurgesteld is de service
Besteld en daarna bleef het stil…
Tien dagen geleden besteld, daarna niks meer gehoord. Geen antwoord op email. Bellen lijkt ook geen zin te hebben, gezien de review hierboven.