Shopping4net Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

«Lekene som kom er veldig fine og ser veldig realistiske ut, de er utrolig godt laget. Det hadde vært enda bedre hvis edderkoppjenta hadde hatt en funksjon der hun kunne skyte ut spindelvev. Jeg lurer... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nettsiden, har en knittrette til som ikke fungerer som den skal når du ringer inn til de. Jeg ringer for å klage på en sending til meg som skulle ha ankommet 31.7.26 som aldri kom.. dette har jeg... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En tilannut kyseisestä firmasta mitään. Katsoin tuotteita, siirsin ne ostoskoriin jotta näen lopullisen hinnan toimituksen kanssa, mutta en koskaan edennyt ostoskorista pidemmälle kassaan, eli en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nettstedet hadde noen varer jeg ønsket, men ble skeptisk etter å lese gjennom noen omtaler her på trustpilot. Legger igjen erfaring for å betrygge de som kanskje kjenner på usikkerheten jeg følte på f... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

322 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 84% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Pitkä tomitusaika

Pitkä tomitusaika, yli 5 arkipäivää! Tilasimme tuotteen edellisenä sunnuntaina ja vielä seuraavan viikon perjantaina ei ollut perillä. En tarvinnut tuotetta, kun ei ehtinyt ajoissa perille. Soitin asiakaspalveluun josta sanottiin, että tuotteen voi palauttaa (kun joskus on perillä) ruotsin postimaksuja vastaan. Sivuilla mainostettiin nopeaa toimitusta ja tuotteiden postitusta samana päivänä. En suosittele täältä tilaamaan, jos nopeaa toimitusta haluaa!

Lisäykseni vielä, että hidas toimitus ei ollut Postista kiinni, kuten ytityksen vastauksessa palautteeseeni sanottiin. Paketti oli vielä Ruotsissa 5 arkipäivän kuluttua tilauksesta!

4 juni 2021

Hei Emma,

Pahoittelemme, ettet saanut pakettia ajoissa. Me emme vastaa Postin toimitusajoista. Meidän sivuilla ei lue tietoa toimitusajoista juuri sen vuoksi; nopealla toimituksella tarkoitamme sitä, että lähetämme tilaukset meiltä nopeasti.
Jos paketti on lähetetty maanantaina, on normaalia että sen toimitus kestää 4-6 arkipäivää, riippuen siitä missä päin Suomea asut. Varsinkin kirjelähetysten kohdalla voi olla viivästyksiä koska Posti ei enää jaa postia koteihin päivittäin.
Suosittelemme aina postipaketin valitsemista koska silloin lähetystä voi seurata monella tapaa.
Tilaus voidaan toki palauttaa mutta postikuluista vastaa aina asiakas itse. Hinnaston näkee Postin kotisivuilla.
Edit: Postipaketin ensimmäinen skannaus näkyy Suomen puolella, paketti ei ole ollut siis enää Ruotsin puolella ensimmäisenä arkipäivänä lähetyksen jälkeen. Kirjelähetyksiä Suomen Posti ei skannaa lainkaan joten ainoa tapahtuma joka näkyy, on lajittelu Göteborgissa lähetyspäivänä.

Mukavaa viikonloppua!
T. Shopping4net

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Olen ostanut monesti erilaisia…

Olen ostanut monesti erilaisia tuotteita tästä verkkokaupasta ja joskus aika kalliita japanilaisia keittiötarvikkeita tai Legoja. Aion ostaa uudestaan heiltä, kun joka kerta toimitus on sujunut täydellisesti ja tuotteet vastasivat odotuksiani. Kiitos teidän hyvästä työstä!

11 mei 2021

Hei Viorica,

Suuri kiitos tästä positiivisesta palautteesta! Arvostamme tätä kovasti.

Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

MVH Johanna / Shopping4net

Billigst og hurtig levering

Billigst og hurtig levering. Bestilte og 2 dage efter kom varen.

20 maart 2021

Hej Jane,

Tack för din feedback, vi uppskattar detta.

Välkommen tillbaka :)

Vi önskar dig en fin dag!

Mukava verkkokauppa!

Mukava verkkokauppa. Sain mitä tilasin. Nopea toimitus. Ostan lisää!

10 maart 2021

Hei Olga,

Kiitos kovasti, onpa kiva kuulla että sait tilaamasi tuotteet nopeasti ja vaivattomasti!
Olet aina tervetullut takaisin sivuillemme :)

Terveisin, Shopping4net

Veldig merkelig betalingsløsning

Veldig merkelig betalingsløsning. Føler ikke at dette er et trygt nettsted. Men varene kom som lovet, godt pakket i forferdelig mye plast, ville foretrukket om de brukte noe annet.

23 februari 2021

Hej
Vi beklagar om du inte var nöjd med helheten.
Du som kund kan välja mellan olika betalningssätt på kassan. Väljer du faktura, får du den i paketet men också som epost. Allt information finns på hemsidan naturligtvis.
Vi packar varorna så att det minskar risken att varan skulle gå sönder under transporten. Du får gärna vara i kontakt med oss via email så kan vi försöka hjälpa dig med det du önskar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lave priser og kjapp levering

Dette er første gangen jeg har handlet på Shopping4net.com, og jeg er meget fornøyd. Grunnen til at jeg kom over nettsiden var fordi jeg var på jakt etter en spesiell type kaffekopper, og dette var det billigste stedet! Av det jeg har sett, så har de et stort utvalg og lave priser. Handelen gikk smertefritt og leveringen var kjapp. Jeg kommer nok til å handle fra denne nettsiden igjen!
Jeg må legge til at jeg bestilte glass derfra, og dette var veldig bra pakket inn! Det kom seg helt fram uten en skramme.

19 februari 2021

Hej Julie,

Tusen tack för detta fina omdöme, vi är glada att höra att allt gick som det ska :)

Vi önskar dig en underbar dag!

Got my things

Got my things, nice price, decent delivery time, considering it was holiday season and a global pandemic in the brewing

17 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Yep hurtig pakning samme dag jeg har…

Yep hurtig pakning samme dag jeg har bestilt og hurtig levering.
Elsker svenskerne..tack so mücke🤭

29 januari 2021

Tack Karin,

Vad roligt att läsa detta. Vi älskar er också ;)

Ha en fin dag! / Shopping4net

Erinomainen ostokokemus

Erinomainen ostokokemus. Löysin kaupasta haluamani Iittalan tuotteen merkittävästi muita sivustoja halvemmalla. Tilasin lauantaina ja paketti toimitettiin keskiviikkona. Toimitusajan sai itse valita ja lähempänä ajankohtaa paketin toimituksen etenemistä pystyi seuraamaan. Ei mitään valittamista!

28 januari 2021

Antwoord van Shopping4net

Hei Karoliina ja suuret kiitokset palautteestasi.

Kiva kuulla, että paketti saapui sinulle nopeasti, aivan niinkuin sen pitäisi :)

Oikein ihanaa viikonloppua!
T. Shopping4net

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

står at pakken skal henges på dør

står at pakken skal henges på dør. Får så beskjed om at postkassen er for liten å må hente den i butikk... Ekstremt iriterrende

21 januari 2021

Hej Geir,
Vi beklagar att Posten inte hängde paketet på dörren. Däremot är det inget vi kan styra eller påverka så omdömet kanske är riktat mot Posten i Norge lite mer...
Ha en fin dag!

Hyvää palvelua

Hyvää palvelua. Löysin tuotteen jota olin etsinyt, tilauksen toimituksessa ei ollut ongelmia ja paketti saapui kohtuu nopeasti. Olen tyytyväinen!

18 januari 2021

Palautusoikeutta ei ole-lisäys

Palautusoikeutta ei ole. Jos haluat palauttaa tuotteen, paketin pitää olla avaamaton ja sinetöitty, ja silloin-kin maksat itse postikulut (kuka nyt palauttaa pakettia tuotetta näkemästä). Kysyin asiakaspalvelusta, voinko palauta tilaamani tuote, koska heikkolaatuinen tuote. Paketti avattu, tuote nähty, näytä heiveröisel-tä, tuskin kestäisi takuun aikana enkä jaksaisi ko. puljun kanssa taistella takuu asiassa. Muttei voi palauttaa, avasit paketin. Ensimmäinen ja viimeinen tilaamani tuote tästä kaupasta.

Lisäys:
Kun luin ostoehdot ja teidän viestin, käsitin, ettei palautusoikeutta käytännössä ole. Palautusoikeus on, käsitiin vääriin, se vain harvoin kannattaa. L-paketti Ruotsiin maksaisi 28,90 € (posti.fi), ja tuotteen hinta oli 38,99 €. Vaikka saisin rahani takaisin, ei kannattaa. Koska teillä on .fi osoitteessa, menin vipuun, ja uskoin, että kauppa on Suomessa.

Asiakaspalvelun viesti: ”… Voit palauttaa avaamattomat tuotteet meille palautusehtojen mukaisesti.” Ostoehdoista: ” Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja vahingoittumattomia… Palautusoikeus ei ole voimassa, jos tuotteen sinetti on poistettu. Palautusoikeus on voimassa ainoastaan silloin kun tuote on alkuperäisessä pakkauksessa ja ehjä. Jos sinetti on poistettu, tuotteet palautetaan vain asiakkaan pyynnöstä. Tässä tapauksessa veloitetaan uusi toimitusmaksu.”

18 januari 2021

Hei
Tämä ei nyt ihan täysin ole totta sillä kerroimme sinulle, että saat toki palauttaa tuotteen kunhan se on käyttämätön (mehupuristin). Tottakai tuotetta saa katsoa. Emme ole koskaan sanoneet toisin joten kommentti tästä ihmetyttää aika lailla. Jos tuotteessa olisi jotain vikaa, autamme luonnollisestikin reklamaation tekemisessä valmistajalle.
Sinulla on täysi palautusoikeus, mutta vastaat itse palautuskustannuksista normaaliin tapaan.
Edit: Sinetti koskee lähinnä kosmetiikkaa, piilolinssejä ja esim. mustekasetteja. Paketteja, joita ei siis voi sulkea uudestaan. Tuotteita, joita et esim. kaupoissa voisi avata. Tämä ei siis koske tuotteita, joita sinulla on oikeus katsoa ja avata (tilaamasi tuote) tai vaatteita, joita sinulla on oikeus kokeilla.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lange leveringstider

Det burde være helt tydeligt, at det er en et svensk firma du handler med, og de derfor, modsat danmark, har lov til at hæve det beløb du har købt for ved bestillingen, og det selvom den svenske forbruger ombudsman opfordre firmaer til først at hæve penge, når varen er sendt. Det er det, man kalder god forretnings moral.

Shopping4net er billige, men de har ekstrem lange leveringstider.
Jeg bestilte min varer 1 januar og den blev leveret 14 januar. Når jeg rykkede for forsendelsen, fik jeg en snak fra de varme lande, og at de HÅBEDE jeg snart ville få det jeg havde bestilt.
Der er virkelig plads til forbedring.
Mvh. Helmer

Hej
Vi beklagar att varorna skickades lite senare än beräknad (6 lediga dagar), vi hade inte hela mängden av de beställda varor i lagret. Paketet skickades till dig i tisdag och bör komma fram idag eller på måndag. PostNord i Danmark skannar inte in varubrev, därav kan vi inte spåra paketet bättre. Numera erbjuder vi endast Bring som leverantör med 1-3 dagars spårbar leverans men beställningar som gjordes i årsskiftet skickades med valda transportsätt.
Vi håller tummarna att paketet kommer snarast och önskar dig en trevlig helg!

Er ikke ansvarlige nok

Købte kogekedel og modtog ordrebekræftelse - 14 dage senere kom besked om at der var sket en teknisk fejl med prisen og ordren var annulleret
Jeg kan ikke forstå at man ikke er ansvarlige nok til overholde de ordrer der er bekræftet

Hej
Du gjorde en order på kvällen den 8/1 och fick meddelandet direkt på måndag om detta prisfel. Varan var runt 1000kr billigare än vanligt vilket var ett uppenbart fel på hemsidan. Därav avbeställdes ordern och vi återbetalade summan till ditt kort omgående. Vi har meddelat, att om du vill köpa produkten, kan vi erbjuda rabatt på den som kompensation.
Återigen beklagar vi att det blev fel.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestille i weekenden hvor der stod at…

Bestille i weekenden hvor der stod at de ville afsende mandag d. 11/1, det gør de så ikke, dog får jeg en mail d. 12/1 at det er pakket - men så er der ikke sket det mindste siden!!
Bestilte fordi jeg skulle bruge det til mit barns fødselsdag i weekenden - det tvivler jeg stærkt på at nå!
Vil bestemt ikke handle her igen hvis det skal være så usikkert!

Hej Kristina,
Vi beklagar verkligen att din leverans skickades en dag försenad. Detta beror på den stora mängden ordrar vi fick in under helgen och vi hann inte med alla ordrar. Din leverans skickades den 12/1 och det tar 1-2 dagar att komma fram till Danmark så innan helg hinner du motta paketet utan problem.
Vi önskar er en trevlig kalas! MVH Shopping4net

Tyytyväinen

Jouluksi puuttui kaksi punaviinilasia, joita ei sitten paikallisessa Iittalan myymälässä ollut, eikä Sokoksella eikä Prismassa saati muuallakaan. Tilauksen laitoin lauantaina ja paketti saapui keskiviikkona, hyvä Posti 👍🏻. Onneksi maanantaina paketti lähti jo liikkeelle. Super tyytyväinen, todennäköisesti tulee uudestaankin käytettyä.

23 december 2020

Pelastus

Tästä kaupasta löysin sen joululahjan, joka oli lähes ympäri maailman loppuunmyyty! Kyllä, USA, Iso-Britannia, Tanska ja esimerkiksi jopa Ukraina. Mikäli vielä lelu toimii kuten pitää, käytän aivan varmasti tätä kauppaa uudestaan! Kiitos!

18 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lade være med at købe ved denne…

Lade være med at købe ved denne butik,få rykker hele tiden, Også selv om det hele er betalt.

Bliv VÆK

17 december 2020

Hej
Kontakta vår kundservice så kan de ta en titta på ärendet. Påminnelser får man endast pga. en obetald faktura. Men kontakta oss via mejl så hjälper vi gärna dig med detta.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.