NIET KOPEN BIJ VETTE DEALS.NL Na 4 weken komt er een pakketje binnen uit china met 2 shirt die niet lijken op de foto waarmee ze adverteren. Hele slechte kwaliteit. De kleding die ze lever... Toon meer

Laatste week november bestelling gedaan voor shirts/sweaters voor man en zoons, bedoeld als kerstcadeaus. Al op 9 december bericht: pakket was verzonden. Bevestiging van ontvangst bij DHL-punt bleef... Toon meer

Ik heb in juli een bestelling gedaan bij shopVIP en een gedeelte hiervan geretourneerd. Maar nu blijkt dat deze zaak failliet is en vraag ik me af hoe ik aan de terugbetaling van mijn geretournee... Toon meer

Ik bestel hier nooit meer wat. Ten eerste al heel lang moeten wachten op bestelling, en toen deze eindelijk kwam leek het bestelde in de verste verte niet op de foto van internet. Retouraanvraag ge... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wat is shopVIP? shopVIP biedt elke dag aanbiedingen van A-merken, zoals Denham, Dockers, Kuyichi, Michael Kors, Guess, Vans en Ralph Lauren, tegen hoge kortingen. Elke dag staan er nieuwe topdeals klaar. Wat voor soort producten levert shopVIP? shopVIP levert jeans, jurkjes, tassen, schoenen, polo’s en nog veel meer. Alle producten zijn altijd A-merken tegen hoge kortingen. Voorbeelden van deze merken zijn Denham, Dockers, Kuyichi en Ralph Lauren.

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

NIET KOPEN BIJ VETTE DEALS.NL

NIET KOPEN BIJ VETTE DEALS.NL

Hele slechte kwaliteit.

De kleding die ze leveren staan ook allemaal op ali express voor onder de 10 euro. Ik heb er meer dan €50 voor betaald.

Deze site verkoopt goedkope kleding van slechte kwaliteit door voor hoge prijzen met misleidende foto's en advertenties.

26 augustus 2020

Alweer failliet zogenaamd email komt …

Alweer failliet zogenaamd, email komt niet overeen met wat er tegen mij gezegd is op hun kantoor want wist het al 2 dagen voordat de email was verstuurd ze hadden alles al opgeruimd was bijna meegenomen door de politie daar op het kantoor. Honderden euros aan bestellingen nog niet ontvangen een deel wel maar is nog in twijfel dat het überhaupt orgineel is ik bespreek dit met mijn advocaat en heb persoonsgegevens van de eigenaar en zal die openbaar maken inclusief gesprekken en mooie foto van menneer. Zijn gewoon oplichters had het eerst te doen met de medewerkers dacht dat ze ook dupe waren... die zaten te trillen zogenaamd maar die zaten allemaal samen in het complot.

2 juni 2017

FAILLISSEMENT

inderdaad
.n mail ontvangen over het aanvragen van faillissement..items niet geleverd en mag fluiten naar mijn centen? !!!!!

1 juni 2017

KIJK UIT

KIJK UIT, vanavond een email ontvangen dat na mijn bestelling van Armani polo's Shopvip failliet is. Ondanks meerdere beloftes dat de shirts geleverd zouden worden. Ik mag alleen contact opnemen met een antwoordnummer en anders neemt de curator contact op. Gelijk een advocaat hierop gezet.

31 mei 2017

Het wordt maar slechter en slechter met …

Het wordt maar slechter en slechter met shopvip in mijn beleving. Bestellingen die in 1x uit je overzicht zijn zonder te melden. Na contact met de klantenservice krijg je een niks zeggen antwoord.

Bestellingen die worden geannuleerd zonder enige vorm van communicatie.

Ben benieuwd wanneer het reeds overgemaakte geld weer terug op mijn rekening verschijnt.

5 mei 2017

Belgische klanten

Heb mijn bestelling mooi ontvangen. Tot hier geen probleem. Blijken de bestelde oorbellen echt veel kleiner uit te vallen dan gedacht en ik wil ze terugsturen. Helaas zijn ze wel vergeten te vermelden in hun retourvoorwaarden dat deze alleen geldig zijn voor Nederlandse klanten en de Belgische lossen het zich maar op. Goede voor een bestelling maar ga het toch niet meer doen met shopVIP

13 februari 2017

Super tevreden

Ik ben zeer tevreden op Shopvip. Ik heb er al vaak besteld. Van te voren wordt netjes aangegeven wanneer ongeveer geleverd zal gaan worden. Het is altijd goed gegaan en ben heel blij me de producten die zo toch iets betaalbaarder zijn. Ik heb gisteren weer een bestelling geplaatst en zal ook in de toekomst zeker weer bestellen.

11 augustus 2016

Slechte levering en geen communicatie

4 December besteld. Vooruitbetaald zoals vele klanten. Daarna niets meer gehoord. Blijkbaar ook een business model om met de rente op uitstaand vermogen geld te verdienen. Niet meer van deze tijd natuurlijk. Ga nooit meer iets bestellen. Gr. Jan

26 december 2015

Beste Jan,

Vervelend dat het een en ander niet helemaal goed gaat. Graag willen wij met jou in contact komen om dit op te lossen.

Zou je ons een e-mail willen sturen met hierin jouw ordernummer? Dit kan naar support@shopvip.com.

Telefonisch zijn wij natuurlijk ook bereikbaar van 9:00 tot 17:30 op nummer 020 820 4422.

Wij horen graag van je!

Vriendelijke groet, Nicky

Viel eerst ietwat tegen, maar goed opgelost door shopVIP! Aanrader!

Beste Lezer,

Een update omtrent mijn vorige review(zie onder stippellijn)

Ik ben inmiddels gebeld door de klantenservice van shopVIP.
Ik moet eerlijk zeggen, er zijn wat dingetjes fout gelopen maar shopVIP doet er alles aan om het recht te zetten!!
Er blijkt wel degelijk en email te zijn verzonden richting mij met de annulering , helaas is deze bij mij nooit aangekomen.
Dat zorgt natuurlijk al voor veel verwarring.
En dat de broek op de website stond maar niet voorradig bleek, is een menselijk foutje, kan gebeuren.
En dan heb je het technische aspect nog, ja dat gaat dus wel eens mis.
Ik moet zeggen dan shopVIP dit netjes heeft opgelost door het uit te zoeken, terug te bellen en compensatie aan te bieden. Dank!
Ik kom nu toch wel terug :-)

Groeten,
Ben Waggeveld
---------------------------------------------------------------------------
EERDER GESCHREVEN REVIEW:

Beste lezer,

Ik weet niet zo heel goed wat ik van shopVIP moet vinden.
Enerzijds een prachtig concept en goed acties, anderzijds zeer slechte gang van zaken.

Ik heb nu 2 bestellingen gedaan bij shopVIP en eigenlijk gaat er altijd wel iets mis.
Het eerste wat nogal lastig is dat je soms ineens niet kan afrekenen(in de app).
Er komt dan te staan: "Oops! De gegevens kunnen niet worden gelezen, omdat ze niet de juiste structuur hebben".
Dit is computertaal voor: Het werkt even niet.

Vervolgens tijdens de shopVIP Lounge wederom wat besteld. Echter, had ik iets in mijn mandje gedaan en ook netjes op "reken af" geklikt. De melding dat het product gereserveerd was voor 10min en de blokletters onder het product met GERESERVEERD insinueerden dat het product voor mij was!
Ik ben verder gaan winkelen en binnen de 10min alles af gaan rekenen. Ineens was er een van de producten niet meer voorradig.... toch vreemd, aangezien ik het GERESERVEERD had. Dit product ging dus aan mijn neus voorbij.
Toch even de klantenservice hierover gebeld, maar als je die belt krijg je standaard antwoord: " U zal het misschien niet goed gereserveerd hebben" of " Een anders was u schijnbaar voor". Maar dit is toch raar? Aangezien het product in mijn mandje zat en op GERESERVEERD stond?
Dan krijg je de vraag: " hebt u wel op REKEN AF geklikt?" Natuurlijk!! Anders stond er niet met grote letters onder het product in MIJN winkelwagen: GERESERVEERD.
Dit is lastig aan het verstand te krijgen, dat er echt wat mis gaat in de app!

Maargoed, niet te zwaar aan getild, was blij genoeg met de andere producten die ik had besteld.

Echter, opeens na een paar dagen staat er in mijn shopVIP account dat er 1 van de 3 producten is 'GEANNULEERD'
Heb hier geen melding over gehad en ook geen email over gehad.
De mail die ik heb gehad, is een bevestiging van aankoop met alle 3 producten hierin vermeld!!!
Ook was het opvallend dat exact dezelfde broek in exact dezelfde maat nog steeds te koop stond in de sale en bestelbaar was. Waarom is de mijne dan zonder bericht geannuleerd?
Uiteraard ging ik de broek niet 2x bestellen, dus de klantenservice maar weer eens gebeld.
Deze kwamen eerst weer met hetzelfde verhaal zoals eerder beschreven.
Maar dat kan toch helemaal niet? Want heb zelfs de email met daarin de aankoopbevestiging!!
Op de vraag, waarom worden producten die gekocht zijn zonder vermelding geannuleerd? Kreeg ik geen eenduidig antwoord.
De betreffende medewerker ging contact zoeken met het magazijn en zou wat laten weten.
We wachten af....

Erg jammer, als nieuwe klant had ik hoge verwachtingen van shopVIP.
Misschien toch maar overstappen naar Vente-Exclusive

Als er ontwikkelingen zijn, zal ik deze hier zeker vermelden!

Ben Waggeveld

2 november 2015

ShopVip unsibscribe functie werkt niet

Ik heb zeker 10 keer geprobeerd om de shopvip e-mail uit te zetten maar ze bleven ze maar sturen. Nu markeer ik ze structureel als spam.

14 oktober 2015

Beste Mark,

Wat vervelend dat het afmelden steeds niet goed is gelukt. Ik zie dat uw afmelding ondertussen goed is doorgevoerd.

Wij zullen nog even persoonlijk contact met u opnemen om het probleem te achterhalen.

Excuses voor alle ongemakken!

Vriendelijke groet,
Nicky

Top SHOP!

Laatst een bestelling van een paar pumps gedaan bij shopVIP, ben er super blij mee! Goede service, en leuke aanbiedingen

13 augustus 2015

Ik bestel al jaren regelmatig!

Al jaren vaste klant van shopvip.
Krijg altijd netjes alles binnen of een bericht/compensatie als iets niet meer leverbaar is.
Ook items retourneren gaat goed.

Wel jammer dat sinds de overname er niet meer met statussen wordt gewerkt, ik had voorheen de vip status waardoor ik nog meer korting kreeg.

4 augustus 2015

Lekkere boxers!

Laatst hadden ze ondergoed van Muchachomalo best goedkoop erop staan. Ik kende het merk nog niet dus had toen 1 paar boxers besteld, maar ik wou dat ik er meer had besteld, ze zitten echt heel lekker!

Dus shopvip, snel weer Muchachomalo ! :D

23 april 2015

Leuke aanbiedingen voor fijne prijsjes!

Regelmatig komen hier leuke aanbiedingen op voorbij die ook qua prijsstelling zeer interessant zijn. Aanrader om in de gaten te houden dus!

16 april 2015

Hi Lyke,

Bedankt voor je leuke beoordeling! We doen altijd ons best om de leukste merken aan te bieden, dus de tip om onze site in de gaten te houden... Daar zijn wij het helemaal mee eens :-)

Groetjes, Nicky
Klantenservice ShopVIP

Dik tevreden

2 Levi's broeken ontvangen vandaag. Echt heel blij mee. Soms zijn de levertijden inderdaad lang, maar de meeste deals zijn het wachten waard! Vaak mooie items gescoord! Heeft me veel geld bespaard :-)

3 april 2015

Hi Lyall,

Altijd leuk om te horen dat je tevreden bent met je aankoop. Heel veel plezier met je Levi's broeken. Bedankt voor je beoordeling en we zien je graag bij ons terug!

Groetjes, Nicky
Klantenservice ShopVIP

SUPERRR

Elke dag super mooi deals online! Ik had laatst een Michael Kors horloge besteld en die was binnen no time binnen. Ik ben er SUPER blij mee en kom zeker terug.

23 maart 2015