Siergrindwinkel.nl Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Zeer vriendelijke en nette medewerkers. Ze doen zich alle moeite om de klant het naar zijn zin te maken. De vloer is perfect gelegd. Alle afspraken worden nagekomen. Dit is de 3e keer dat we Siergr... Toon meer

Ik kan Siergrindwinkel aan iedereen aanraden. De site is overzichtelijk met goede foto's van de stenen in droge en natte toestand. De verdere afhandeling verliep helemaal naar wens. Je wordt correc... Toon meer

voor de derde keer siersplit besteld bij de siergrind winkel. Alles weer perfect. Goede afspraken gemaakt. Had split op zaterdag besteld en werd op maandag al gebeld dat ze het op woensdag konden leve... Toon meer

1. Tuincentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Grind en split voor aanleg van pad, terras en oprit online bestellen. Grind, siergrind, siersplit, antiworteldoek, kantopsluiting en splitplaat. Zeer uitgebreid assortiment en snelle levering.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

zoals besteld ook bezorgd!!

ik had de verkeerde zakken besteld en daar werd ik op geattendeerd door een aardige mevrouw die aangaf het beter en dus anders te doen!! Prima ook die tussentijdse mails wanneer de bestelling te verwachten is. Top dus

4 juni 2013

Grind ok, bezorging was een mr bean ervaring

Het grind werd geleverd op afgesproken dag. Telefonisch was afgesproken dat er een mail zou komen omtrent het tijdstip. Die kwam niet. Uiteindelijk verscheen de lading om drie uur s middags. De bezorger bleek de bigbag wel in de vrachtwagen geladen te hebben gekregen maar beschikte niet over de juiste middelen om hem bij ons uit de wagen op de stoep te krijgen. Hij vroeg of ik personeel had om de bigbag leeg te scheppen.
Uiteindelijk is het gelukt dankzij de inventiviteit en hulp van 2 buurmannen. Dit was niet de eerste keer volgens de bezorger. Eerlijk gezegd vind ik het te gek voor woorden om op deze wijze je producten te laten bezorgen. Dit was eens maar nooit weer. Ik hoop dat er van is geleerd.

23 mei 2013

Geachte Klant,

Bedankt voor uw review.
Zoals telefonisch besproken kunnen wij helaas niets meer veranderen aan uw ervaring. Wij vinden het belangrijk om een goede service te bieden en betreuren het dat het lossen van uw grind zo is gegaan.
U had een zware pallet van 1500 kg besteld en dit bleek toch wat problemen te geven met de materialen die onze transporteur gebruikt om de pallets het lossen. De kleinere pallets van 1000 kg en 500 kg kunnen zonder problemen gelost worden met die materialen. Naar aanleiding van uw ervaring hebben wij besloten om deze zware pallets te laten bezorgen door een andere transporteur die deze pallets zonder problemen kan lossen.

Siergrindwinkel.nl

Zeer tevreden over levering en product, een hoop schepwerk, groot plezier!

Op de afgesproken tijd 4 pallets met 4000 kg grind op de stoep en honingraat siersplitplaten met antiworteldoek. Een hoop schepwerk dus!
De 1000kg grof grind lag er in een uurtje in. Perfect op de stoep geplaatst dus vanuit de zak scheppen was zo gepiept.

Voor de 3000kg bestemd voor de achtertuin moesten we behoorlijk wat meters afleggen. Nog een tip: een palletwagen die over grof grind kan rijden, zodat de boel dichterbij gelost kan worden. Voor de siersplitplaten moet je wel geduld hebben om ze aan elkaar te prutsen, maar het werkt perfect!

21 mei 2013

Netjes geregeld

Zondagavond besteld aangegeven voor levering op donderdag.
Donderdag ochtend gebeld chauffeur komt tussen 11:00 & 13:00
om 11:00 de bel chauffeur was er al.
Netjes voor de tuin afgeleverd, nu weer een mooie voortuin.
Top service.

6 mei 2013

goede side, snelle levering

moest kiezen tussen 3 of 4 sterren, toch 3 gedaan omdat de kleur ons tegen valt.
aangeprezen als één van de donkerste basalt antraciet, (op de foto is het veel donkerder) is het heel erg licht van kleur.
toen er geleverd is regende het, dus leek het echt donker, tegen zwart aan, het ligt nu maar als we dit geweten hadden was er een andere keus gedaan.

met vriendelijke groet,

fam Jansen

1 mei 2013

Beste familie Jansen,

Donkerder split dan Basaltsplit is niet leverbaar, wel wil het zo zijn dat er een laagje stof/gruis op het split zit op het moment dat het bij u geleverd is. Dit zal in de loop van de tijd slijten en zo de juiste kleur van het basalt laten zien.
Wij wensen u een prettig tuinseizoen.

siergrindwinkel.nl

grandioos

bestelling telefonisch gedaan, werd geweldig goed geholpen gaf vierkantte meters op er werd berekend hoeveel ik dan nodig had aan platen en split eind resultaat hiel nog geen halve emmer over. Het aanleveren ging ook precies zoals gezegd was

15 april 2013

Goede levering, veel keus

Omdat het grind wat ik nodig had, was uitverkocht bij het tuincentrum, heb ik besteld bij siergrindwinkel.nl
Kon het makkelijk vinden, levering was op tijd, betaling makkelijk. Het enige wat beter kan, is hoe je op de site een keuze voor een hoeveelheid kunt maken; hoe kies je bv tussen een grote zak of lossen zakken, hoeveel heb je nodig. Kilo' s zegt minder dan liters.
Volgende keer bestel ik daar weer.

8 april 2013

Snel, betrouwbaar

Eerst een proefzakje met het siergrind aangevraagd.
Op internet het grind besteld en het was er al na 3 werkdagen. Nu ligt het in onze voortuin.
Chapeau, wat een goede dienstverlening.

11 maart 2013

Jammer, het koste dit keer veel moeite om aflevering voor elkaar te krijgen.

Uiteindelijke aflevering was prima.

9 februari 2013

Geachte heer de Kuiper,

Dank voor uw review. Wij proberen bij iedere levering zo goed mogelijk in te schatten wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.
Wij vinden het uiteraard jammer dat de levering niet zo verlopen is als uw eerdere leveringen.
We hebben bij uw klantgegevens vermeld waar we bij een eventuele levering rekening mee moeten houden.

siergrindwinkel.nl

In een paar klikken een ton grind besteld en afgeleverd

Wat een gemak. Slechts een paar klikken, even langs de digitale kassa en een dag later staat er een ton grind op de oprit. Keurig in een handzame zak. Factuur erbij. Vriendelijke chauffeur. Siergrindwinkel is netjes, betaalbaar en betrouwbaar. Ging alles in het leven maar zo eenvoudig. Nu alleen nog even zelf het grind uitscheppen en over het tuinpad verspreiden ;-)

16 november 2012

Superleverancier; wij zijn heel tevreden over onze aankoop!

Wij hebben een kuub Jeaumont Split gekocht. Het maken van een afspraak kan via internet, wij gaven zelf de voorkeur aan telefonisch contact. We werden snel gebeld na het plaatsen van onze bestelling. We zijn heel tevreden van het product, maar ook de vriendelijkheid en de klantenservice. Ook het (externe?) vervoersbedrijf was erg behulpzaam. Een volgende aankoop zou zeker weer bij Siergrindwinkel geplaatst worden.

5 november 2012

Aanrader

Hele duidelijke site, afspraken perfect nagekomen. Kortom een aanrader. Wij kunnen dit bedrijf echt aanbevelen.

26 oktober 2012