Zeer vriendelijke en nette medewerkers. Ze doen zich alle moeite om de klant het naar zijn zin te maken. De vloer is perfect gelegd. Alle afspraken worden nagekomen. Dit is de 3e keer dat we Siergr... Toon meer
Ik kan Siergrindwinkel aan iedereen aanraden. De site is overzichtelijk met goede foto's van de stenen in droge en natte toestand. De verdere afhandeling verliep helemaal naar wens. Je wordt correc... Toon meer
Wij hebben een kuub Jeaumont Split gekocht. Het maken van een afspraak kan via internet, wij gaven zelf de voorkeur aan telefonisch contact. We werden snel gebeld na het plaatsen van onze bestelling.... Toon meer
voor de derde keer siersplit besteld bij de siergrind winkel. Alles weer perfect. Goede afspraken gemaakt. Had split op zaterdag besteld en werd op maandag al gebeld dat ze het op woensdag konden leve... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Grind en split voor aanleg van pad, terras en oprit online bestellen. Grind, siergrind, siersplit, antiworteldoek, kantopsluiting en splitplaat. Zeer uitgebreid assortiment en snelle levering.
Markerkant 13 - 10, 1314 AN, Almere, Nederland
- 0320 200 400
- info@siergrindwinkel.nl
- www.siergrindwinkel.nl
Snel & Vakkundig
Goede inffo op website en aan telefoon, zelfs in het weekend.
Splitplaten en grind samen besteld maar ik wilde het op verschillende dagen laten leveren, geen enkel probleem! Ook had ik een rekenfout gemaakt mbt de splitplaten en had er meer nodig dan besteld; hier werd erg flexibel mee omgegaan en was geen enkel probleem. Werd netjes gebeld om afspraken te maken en kreeg de dag voor levering een nette SMS hoe laat de levering zou zijn.
Het resultaat ziet er geweldig uit en heb dit te danken aan siergrindwinkel.nl
Wij zijn 100% tevreden!
Snelle levering, keurig telefoontje over het tijdstip van levering en het product voldeed aan onze verwachtingen. Ook de geadviseerde hoeveelheid klopte goed.
Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!!
Snel, betrouwbaar en kwaliteit
Onze ervaring met siergrindwinkel is ons uitstekend bevallen en hoeven niet meer na te denken over volgende bestellingen via hun te laten verlopen!
uitstekend
De positieve beoordelingen op internet gelezen en mede
daardoor de bestelling geplaatst.
Keurig bericht gekregen over hoe en wat en wanneer de
levering geleverd zou worden.
Zoals ook reeds eerdergeplaatste opmerkingen.
Prima afhandeling en uiterst tevreden over gang van zaken.
Kan aanbevelen.
Prima
Ons grind werd wel iets te laat gebracht maar na een telefoontje werd vertelt hoe laat ze toen kwamen. Er kwam een zeeeer vriendelijke chauffeur en het grind werd precies op de plek gezet waar wij het wilden hebben.
Prima in een woord.
perfect!!!!!
Dinsdagavond samen voor de PC je grind uitzoeken en vrijdagochtend stond het voor de deur. We hadden het graag achter i.p.v. voor de deur; "geen probleem rijd ik het even voor u naar achter", zei de meneer zeer vriendelijk. Alles werd weer opgeladen en keurig netjes achter weggezet waar wijhet wilden. Dat is nog eens echt ouderwetse SERVICE!!!!!
Goede service en snelle levering.
Alles volgens afspraak afgehandeld, op het door mij aangegeven tijdstip. Helemaal goed!
Keurig op tijd,netjes voor de deur en een leuke chauffeur.
Aan te bevelen!
uitstekend
snel ,goed op tijd en heel makkelijk bestellen op internet
hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen
zelden maak je tegenwoordig zoiets mee .dat wat je besteld gewoon goed is en ook volgens afspraak .
perfekt en goed materiaal
correct gehandeld en goed verzorgd,snel en ook vriendelijk als je een vraag hebt.
Ik ben heel te vreden
Echt de goedkoopste Siergrindwinkel van Nederland
Cijfer 8
Goede service, prima kwaliteit product, goede gebruiksvriendelijke website. Prima bestel gemak. Eigelijk is alles goed zoals wij dat hebben ervaren.
goede service vriendelijke chauffeur
chauffeur heeft grind gewoon achter bij mijn tuin afgeleverd dit scheelde ons een hoop werk
uitstekend geregeld
Je ziet op (vergrote) foto's hoe het grind of split er uit ziet. Ook als het nat is. Je kunt ook heel makkelijk uitrekenen hoeveel je nodig bent en wat de groote van de steentjes moet zijn. Bij meerdere bigbags kregen we zelfs nog korting wat we niet hadden gelezen. We werden gebeld om een tijd af te spreken wanneer het zou worden geleverd. De chauffeur vraagt je zelfs waar hij de zakken moet neerzetten. En nu we het hebben liggen zijn we er zeer blij mee dat we dit via siergrindwinkel.nl hebben gedaan.
zeer snelle en korrekte afhandeling
Een bestelling plaatsen is zeer snel gedaan met goede informatie,afhandelen van betalingen zeer goed, reaktie van bedrijf accuraat en snel, er wordt gereageerd zoals je aangeeft, de planning van levering wordt korrekt door gebeld en afgeleverd op de plaats waar ik in overleg met chauffeur bepaal.
in een woord 'perfect'
Het is de tweede keer dat ik iets besteld heb bij siergrindwinkel.
Ik kan niet anders zeggen dan dat je bestelling perfect wordt afgewerkt. Een dag voor de levering kreeg ik een sms met de tijd van de levering en ook die afspraak werd nagekomen.
geweldig!
We hebben basalt grind bestelt op maandag, dinsdag werden we gebeld en vrijdag was het er!erg mooi grind, we zijn er erg blij mee!!