Jeg kan varmt anbefale Signes Scanningsklinik ❤️ Jeg har både fået lavet NIFTY Pro-test og 3D-scanning hos Signe, og begge oplevelser har været helt fantastiske. Signe er utrolig behagelig, imøde... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har igennem alle graviditeter brugt Signes skanningsklinik til tidlige scanninger og kønsscanning. Efter vi mistede vores andet barn gik jeg fast hos Diana gennem hele min graviditet. Her fik jeg d... Toon meer
Mine varmeste anbefalinger til dette fantastiske sted! De sødeste og utroligt dygtige jordmødre på klinikken tilbyder en helt palette af undersøgelser, behandlinger og velvære til din gravide krop og... Toon meer
Super lækker gravid massage. Gode trykke rammer. Både med samtale før og efter ift. behov hvor man er i selve graviditeten. Fik målt hjerte lyd og placering af baby før behandlingen, hvilket var dej... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
1, 8000, Aarhus, Denemarken
- 25 74 33 11
- signe@signesscanningsklinik.dk
- www.signesscanningsklinik.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super lækker gravid massage
Super lækker gravid massage. Gode trykke rammer. Både med samtale før og efter ift. behov hvor man er i selve graviditeten. Fik målt hjerte lyd og placering af baby før behandlingen, hvilket var dejligt.
Stor anbefaling herfra. Særligt i 3. Trimester hvor kroppen føles tung og øm 🙏🏻.
Super dejlige omgivelser
Super dejlige omgivelser, og fantastisk scanning😍
Kan klart anbefales!
Tryg og dejlig oplevelse med…
Tryg og dejlig oplevelse med graviditetsmassagen. Det kunne jeg godt gøre igen 😊
Professionalitet og høj kvalitet
Meget behagelig oplevelse og god behandling. Intet dårligt at berette.
Kan varmt anbefale Signe
Jeg besøgte Signe efter at have haft en dårlig oplevelse et andet sted. Hun omfavnede min bekymring, svarede på alle mine spørgsmål og gav mig ro i maven. Jeg vil til en hver tid anbefalde Signe!
Kæmpe anbefaling til Signes Scanningsklinik
På Signes Scanningsklinik træder man ind i et hyggeligt og trygt miljø, og møder nogle meget kompetente, imødekommende, beroligende og dygtige jordemødre.
Vi har følt os godt taget imod, forstået og betrygget hver gang vi har været på besøg på klinikken, og jeg ville slet ikke tøve med at anbefale stedet til andre, der også har brug for et lille kig ind det de mirakler der sker under maveskindet ♥️
God og tryg behandling hos Signes 🌟…
God og tryg behandling hos Signes 🌟 Stor anbefaling herfra.
Dejligt roligt sted med rar stemning
Dejligt roligt sted med rar stemning. Søde og kompetente personale. Meget god oplevelse!!
Føler mig velkommen og har virkelig…
Føler mig velkommen og har virkelig fået hjælp til at få ro i kroppen via zoneterapi.
Utrolig professionel og rar oplevelse
Utrolig professionel og rar oplevelse. Vi blev scanning af Signe - fra vi trådte ind til vi gik ud, følte vi os velkommen. Vi havde en super god oplevelse med scanningen og efterfølgende snak med Signe. Vi kommer helt sikkert igen!
Jeg har haft gode oplevelser hver gang
Jeg har været ved Signe et par gange og hver gang har jeg følt mig i gode hænder. Der har været god tid og de er meget behagelige og søde.
Altid rart og trygt at være hos jer ☺️
Kan varmt anbefale
Fantastisk personale som giver en god og tryg oplevelse. Vi har benyttet os af flere tryghedsscanninger, kønsscanning, 3D-scanning og zoneterapi, som uden tvivl kan anbefales.
Fantastisk misdannelsesscanning
Fantastisk misdannelsesscanning. Meget fine billeder på skærmen, ro, god tid, passende fagligt input og fine billeder med hjem. Vi er meget tilfredse med den scanning vi fik af Malene!
Sødeste personale :) Er både kommet hos…
Sødeste personale :) Er både kommet hos dem som gravid til scanning og massage og nu med baby til zoneterapi.
Anbefales til alle 😄
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.