Jeg kan varmt anbefale Signes Scanningsklinik ❤️ Jeg har både fået lavet NIFTY Pro-test og 3D-scanning hos Signe, og begge oplevelser har været helt fantastiske. Signe er utrolig behagelig, imøde... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har igennem alle graviditeter brugt Signes skanningsklinik til tidlige scanninger og kønsscanning. Efter vi mistede vores andet barn gik jeg fast hos Diana gennem hele min graviditet. Her fik jeg d... Toon meer
Mine varmeste anbefalinger til dette fantastiske sted! De sødeste og utroligt dygtige jordmødre på klinikken tilbyder en helt palette af undersøgelser, behandlinger og velvære til din gravide krop og... Toon meer
Super lækker gravid massage. Gode trykke rammer. Både med samtale før og efter ift. behov hvor man er i selve graviditeten. Fik målt hjerte lyd og placering af baby før behandlingen, hvilket var dej... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
1, 8000, Aarhus, Denemarken
- 25 74 33 11
- signe@signesscanningsklinik.dk
- www.signesscanningsklinik.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Klinikken får mine aller varmeste anbefalinger
Klinikken får mine aller varmeste anbefaling. Vi kom forbi til en tryghedsscanning i uge 16 med vores tvillinger. Der var en fantastisk stemning og hjertevarme. Vi følte os så godt behandlet! Vi kommer meget gerne igen.
Helt perfekt!
Vi har lige været til tryghedsskanning, og vi modtog virkelig en god behandling af Malene.
Jeg har angst og har haft nogle dage, hvor tingene ikke har mærkedes som vanligt, så trygheden havde vi virkelig brug for. Malene greb os SÅ godt og vi er gået trygge derfra. Hun var meget grundig, sød til at forklare alt hun så og gjorde, mærkede efter om tingene var som de skulle være og hun gav os en rigtig god oplevelse. Både min kæreste og jeg gik derfra meget lettede og rørte, og vi følte os virkelig set og hørt.
Vi vil give vores varmeste anbefaling og en stor ros og tak til Malene!
Virkelig god og tryg oplevelse.
Signe er en virkelig dygtig jordemoder, som gav os en tryg og behagelig oplevelse.
Vi var særligt glade for de gode råd og vejledning ift. Vores situation, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi besøger klinikken.
Endnu en stjerne skal hun have for at blive ekstra efter lukketid, for at give os den scanning - der nu har givet os vished og tryghed.
Vi har brugt Signes Scanningsklinik…
Vi har brugt Signes Scanningsklinik flere gange, og bliver hver gang mødt af dygtige professionelle, stor faglighed og ikke mindst omsorg, tid og et trygt miljø! Vi er meget taknemmelige for at have disse tilbud parallelt med det offentlige!
Dejligt besøg!
Det var første gang min kæreste og jeg besøgte klinikken - Malene var sød og imødekommende, meget hjælpsom, professionel og nem at snakke med.
Vi kan helt sikkert anbefale Signes jordemor og scanningsklinik, og jeg kan helt sikkert sige at vi nok kommer forbi til et par tryghedsscanninger. :-)
(Første graviditet og 8+1 på første scanning)
Altid en behagelig oplevelse at besøge.
De er rigtige gode og man føler sig…
De er rigtige gode og man føler sig tryg ved dem. Virkelige gode og dygtige jordmødre :)
Tryg oplevelse
Vi havde en god og tryg scanning hos Signes Jordmoder- og scanningsklinik. Vi blev taget i hånden undervejs og Signe var god til at forklare, hvad hun gjorde undervejs, så vi var trygge hele vejen igennem.
Altid professionelle og gode oplevelser
Hos Signes jordmoder-og scanningsklinik får man den bedste og meste hjertevarme oplevelse og service. Jeg har brugt jer til både scanninger, massage og akupunktur mod bækkensmerter og det har været den bedste oplevelse hver gang! Meget dygtigt og kompetent personale, som giver professionel rådgivning og man går altid derfra med en følelse af, at der var tid og overskud til mig.
Jeg anbefaler jer altid, hvis andre jeg kender har brug for graviditetsrelaterede behandlinger.
Så søde og dygtige!
Rigtig dygtige!!
Meget hurtig og professionel service 😊
En meget hjertevarm og dejlig oplevelse…
En meget hjertevarm og dejlig oplevelse at være til scanning hos Signes scanningsklinik ☺️😍
Været til 3D skanning på klinikken
Været til 3D skanning på klinikken. Utrolig behageligt sted og personale. Vil klart anbefale til andre. Kan mærke de er passioneret omkring deres job.
Venlig og utrolig kompetent
Venlig og utrolig kompetent scanner. Følte mig i trygge hænder!
Kæmpe anbefaling fra mig
Jeg har siden den første tidlige scanning følt mig i gode hænder hos Signes Jordemoder- og scanningsklinik.
Da jeg havde ca. en måned til termin, var jeg på klinikken en gang i ugen til enten massage/akupunktur og konsultation hos Sofie. Dette gav mig præcis den tryghed og ro jeg havde brug for efter 2 x vendingsforsøg og et uforudsigeligt forløb sidst i graviditeten.
Kæmpe anbefaling fra mig.
Hjertevarm service
Jeg kan kun give mine aller varmeste anbefalinger til Signe og hendes team.
Dit is Trustpilot