SILVAN - Birkerød Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Birkerød Kongevej 49-57, 3460 Birkerød, DK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget venlig og veloplagt medarbejder gjorde alt, hvad han kunne, for at finde den lille dims, jeg ledte efter. Jeg gik ud af butikken i godt humør, selvom den dims, vi fandt frem til, var udsolgt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En meget kortfattet mandlig ekspedient afviste kategorisk at hjælpe med booking af kantsliber. Jeg havde booket online hjemmefra, men da jeg stod ved kassen viste det sig, at bookingen ikke var gåe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ringede til Silvan i Birkerød og fik hurtigt fat i en medarbejder, for at høre om en bestemt vare var på lager, og han gik direkte ned og fandt dem på hylden. Det var kort før lukketid og medarbe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en Park havesprøjte for et års tid siden som var blevet utæt. Jeg havde desværre smidt kvitteringen væk, men tog chancen og tog den defekte vare med ned i den lokale Silvan i Birkerød. Butik... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

8.101 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilt og betalt 1/2 time efter klar…

Bestilt og betalt 1/2 time efter klar til afhentning
Så køre man ikke forgæves
NB Prisen var også OK 👌

19 februari 2026

Antwoord van SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den service du modtog og prisen. Tak for din positive tilbagemelding😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig venlig og præcis service

De bestilte varer stod som mange gange før klar til afhentning. Kompetent og venlig service med godt humør !

13 februari 2026

Antwoord van SILVAN - Birkerød

Tusind tak for din positive feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en ændring til ordren som den…

Jeg havde en ændring til ordren som den ansvarlige ved kassen løste med et smil. Hun kom endda selv ud med de resterende varer for at sikre at der ikke gik rod i det, så kæmpe ros til hende 💪

11 februari 2026

Antwoord van SILVAN - Birkerød

Vi sætter stor pris på din positive feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget nemt at reservere og afhente den…

Meget nemt at reservere og afhente den lejede maskine. Og alt fungerede som det skulle.

2 februari 2026

Antwoord van SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at reservere og afhente maskinen, og at alt fungerede som det skulle. Tak for din positive tilbagemelding!

Hurtig og god service

13 december 2025

Antwoord van SILVAN - Birkerød

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Fantastisk hjælp og service

Marianne Larsen fra Silvan Birkerød og Annette Maktabi fra Dyrup har gjort et fantastisk arbejde for at hjælpe med at ramme den helt rigtige nuance på vægmaling.

Det blev helt perfekt!
Derudover vil jeg gerne fremhæve Silvan Birkerød generelt, alle medarbejdere er altid meget hjælpsomme og giver super service og vejledning.

7 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med farven og den hjælp, du har fået. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores medarbejderes service og vejledning. Tak for din anmeldelse!

hurtig betjening

hurtig betjening
professionel venligt personale

13 januari 2026

Antwoord van SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig betjening og venligt personale. Tak for din positive tilbagemelding!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forkerte varere og kø Click og collect i Birkerød

Benyttede Click og collect i Birkerød. Fik forkerte vare med hjem der alle var billigere end det fakturerede. Og stod i lang kø med alm. varekøb og pakkepost for at få varene udleveret.
Det gav ikke megen mening.

10 januari 2026

Antwoord van SILVAN - Birkerød

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Hvis sagen ikke er løst med butikken, vil vi anbefale at sende en mail til kundeservice@silvan.dk, så der kan findes en løsning.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

One Line bestilling med click og…

One Line bestilling med click og collekt . Varen var på lager men vi nåede næsten ned i butikken og blev ringet op at varen ikke var på lager. Jeres system virker ikke. Ærgeligt for Silvan.
Jeg har besøgt Silvan mange gange og den store for 3 år siden og til nu er.
1 færre varer på hylderne.
2. Alt for mange unge salgsassistenten der ikke ved nok om varerne.
Desværre er Silvan ikke mit første valg. Der er mange der har valgt jer fra. Få kunder i butikken når jeg kommer hos jer.

28 december 2025

Antwoord van SILVAN - Birkerød

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Klik og collect

Klik og collect. Fik SMS 10 min. efter bestilling.

23 december 2025

Antwoord van SILVAN - Birkerød

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Levering samme dag

11 december 2025

Antwoord van SILVAN - Birkerød

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen.

Super service i Silvan Birkerød

Min kæreste og jeg var i går forbi Silvan i Birkerød, og som altid var servicen helt i top. Vi havde lagt en click and collect bestilling kun et kvarter før lukketid, men alligevel sørgede de for at få den gjort klar til os. Tre medarbejdere løb rundt for at nå det, og selvom klokken blev fem minutter over lukketid, gav de ikke op, før vi stod med vores varer i hånden. Vi undskyldte, at vi kom så sent, men de var bare glade for, at vi fik en god oplevelse, og det er vi virkelig taknemmelige for.
Kæmpe tak til Silvan Birkerød, I leverer altid super service.

30 november 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van SILVAN - Birkerød

Godt at høre, at I havde en god oplevelse i Silvan Birkerød. Vi sætter stor pris på jeres positive feedback om vores service, og vi er taknemmelige for, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service.

Best SIlVAN in DK

I just moved to Birkerød, and I needed some many advices for tools, gardening, etc… They always helped me out, super friendly staff. And certainly, you will find 95% of your stuffs there. I love it

PS: I don’t speak Danish, only English.

Fantastic place

15 november 2025

Antwoord van SILVAN - Birkerød

Thank you very much for the positive review.

Best regards

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anvendte servicen "clik & collect"

Anvendte servicen "clik & collect". Der gik ikke engang 30 min, så fik jeg meddelelsen om at ordren var klar til afhentning

15 november 2025

Antwoord van SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med click & collect. Det er dejligt, at det gik så hurtigt! Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var så nemt at hente min click &…

Det var så nemt at hente min click & collect ting. Elsker når det er så effektivt

5 november 2025

Antwoord van SILVAN - Birkerød

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med leveringen af din ordre.