I løbet af formiddagen bestilte jeg varer til levering, - og senere samme dag blev det leveret.🤗 Det blev jeg meget imponeret over.😀 Tak for rigtig god service.👏
Er meget tilfreds med pris og varen. Så tak for handlen. Leveringen er en helt anden historie. Spurgte chaufføren fra Danske fragtmænd om han ikke ville være venlig , at læsse pladerne af opp... Toon meer
Godt nok skrev i at den kom dagen efter men det tog 2 dage og det er også okay☺️ rigtig godt produkt
Man-fre: 9-17, lør-søn: 9-16, helligdage: 9-16

Edwin Rahrs vej 88, 8000, Aarhus C, Denemarken
Vraagt klanten om een review
50% af min ordre ankom, der var ellers plads i kassen til 2 sprøjter, men desværre, kassen kom som forventet dog, 3 stjerner

Antwoord van SILVAN - Brabrand
Ordren var bare sat på fortov foran opgang (aflåst dør), uden at ringe på, sende besked/notits om levering!
Helt tilfældigt vi opdagede ordren, og heldigt ingen tog den.
Nul stjerner for leveringen!
Fuld tilfredshed med produktet.

Antwoord van SILVAN - Brabrand
Det blev jeg meget imponeret over.😀
Tak for rigtig god service.👏

Antwoord van SILVAN - Brabrand
Efter at den leverandør havde sendt en forkert vare fik jeg en hel fantastisk hjælp fra en medarbejder der hed Jacob i jeres online serviceafdeling. Han hjalp med at få alle detaljer på plads med ny vare og den gamle retur😊

Antwoord van SILVAN - Brabrand
Vi havde bestilt et spejlskab m. lys lev. fra fabrik. og modtog en stor kasse hvor skabet ramlede rundt og var ødelagt
Ved reklamation får vi besked at transportør skal høres, det må være en intern opgave
Med venlig hilsen
Frank Lauge

Antwoord van SILVAN - Brabrand
Effektiv ordrebehandling, men meget mangelfuld reklamationsbehandling. Vi modtog en beskadiget regnvandsbeholder og reklamerede straks efter modtagelse. Efter 13 dage og fuld betaling har vi stadig ikke fået noget svar fra Silvan

Antwoord van SILVAN - Brabrand
Meget tilfreds med bestilling på web, den blev sendt samne dag og havde den næste dag. Fantastisk

Antwoord van SILVAN - Brabrand
Jeg blev ringet op af en rigtig sød mand, som kom med vores nye brændeovn, min mand gik ud og tog i mod.
Det var en rigtig god oplevelse 😀

Antwoord van SILVAN - Brabrand
Gabende langsom svartid. Har indsendt en reklamation over en defekt vare. Underligt at der skal gå foreløbig næsten 5 dage uden svar. Har stadig ikke hørt noget.

Antwoord van SILVAN - Brabrand
Fik udleveret et produkt, hvor kassen var helt ødelagt. Den blev byttet efter en dialog ved Click/Collect, men ikke på Silvans opfordring….

Antwoord van SILVAN - Brabrand
Jeg købte en dør Silvan e-handel. Har lige monteret døren, låsen virker ikke.
Jeg kontakter Silvan kunde service og får at vide de skal have en mail til at sende videre til deres leverandør. I min verden sender man en ny til kunden og måske sender en label så jeg kan sende lås retur som ikke virker. Har virkelig haft en dårlig oplevelse.