Rigtig god service af Ante selvom der var meget travlt da jeg var der. Og Virkelig rart at man nu kan hente alle sine pakker i butikken også dem fra Postnord - gør livet meget nemmere for os der bor... Toon meer
Ventrupparken 18, 2670 Greve, DK
Bedrijf heeft geantwoord
Ekspedient Noah udvist hjælpsomhen i forhold til alle de forskellige varer jeg skulle have. Lille/stor ting: På vejen mod kassen bukkede Noah sig og samlere små stykker papir op som lå på gulvet og sa... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Butikken var overskuelig og nem at finde rundt i, men det, der virkelig gjorde forskellen, var den fantastiske service. En stor tak til Carla, som var utrolig hjælpsom, imødekommende og kompetent... Toon meer
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Geschreven door het bedrijf

Ventrupparken 18, 2670, Greve, Denemarken
Vraagt klanten om een review

Antwoord van SILVAN - Greve
Rigtig god service af Ante selvom der var meget travlt da jeg var der.
Og Virkelig rart at man nu kan hente alle sine pakker i butikken også dem fra Postnord - gør livet meget nemmere for os der bor herude.

Antwoord van SILVAN - Greve
15.5. Uproblematisk at leje og betale over nettet men desværre opstod der problemer da der skulle returneres betaling for benzin og olie på trods af at dette var aftalt ved bestillingen - og så blev der ikke givet kvittering for at varen var returneret - mærkeligt!

Antwoord van SILVAN - Greve
Skulle købe maling. Var 3 gange ved kassen for at få hjælp i malerafdelingen.
Ingen kommer og hjælper, 4 gang jeg rykker, beder en medarbejder en anden medarbejder om at hjælpe mig, hun siger desværre jeg har en kunde og så er jeg sulten bagefter. Så jeg gik uden maling

Antwoord van SILVAN - Greve
Ammar var helt fantastisk meget hjælpsom med smil på læben

Antwoord van SILVAN - Greve
Super god service af ante, han står altid klar til at hjælpe

Antwoord van SILVAN - Greve
Alt var helt perfekt, Carla var en stor hjælp i den travle kristi himmelfartsdag.

Antwoord van SILVAN - Greve
Fantastisk god og hjælpsom service fra Martin i Silvan Greve. Vi skulle købe en højtryksrenser og fik en super rådgivning af ham.

Antwoord van SILVAN - Greve
Havde en god oplevelse hos Noah ved toningsmaskinen i malingsafd. i Silvan, Greve. Meget serviceminded og løsningsorienteret indstilling til mit problem med at skulle eftertone en Gori vinduesmaling fra sidste sæson. Gik tilfreds derfra.

Antwoord van SILVAN - Greve
Jeg havde bestilt Click & Collect (cc) i Silvan Greve. Selve bestillingen var super hurtig pakket. Men udlevering var kaos! Det var mange mennesker i butikken, men selve kasse var ledig. Stiller mig ved kassen som har cc,men kunne ikke få mine varer. Grundet den store mængde mennesker ( +20) kunne man ikke se skiltet hvor der stod man skulle trykke sig ind til cc. Det virker ikke særlig hensigtsmæssig at det tager længere tid at få sin købte og betalte varer udleveret, end det ville have taget mig at selv pille den ned af hylden. Efter lidt frem og tilbage medarbejdere... fik jeg mine 2 varer. (Polfylla og 5 L maling) Skiltningen i butikken, burde være bedre for at undgå situationer som denne.

Antwoord van SILVAN - Greve
God service fra Noah da jeg manglede nogle bestemte skruer til mit projekt.

Hade beställt click&collect
Ska få en email/sms när pakken är klar
Det går 45 min och åker förbi Silvan och frågar
Ingen vet något…
Efter ett tag går personalen ut för att hämta pakken
Det var inte många kunder i butiken
Nästan 2 timmar efter beställning får jag SMS att pakken är redo att hämtas…

Antwoord van SILVAN - Greve
En stor tak til Carla, som var utrolig hjælpsom, imødekommende og kompetent. Hun tog sig tid til at forstå, hvad jeg havde brug for, og kom med gode råd og løsninger, som gjorde det hele meget nemmere for mig.
Jeg gik derfra med en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefale Silvan i Greve – især hvis du er så heldig at blive hjulpet af Carla 🌸

En stor ros til Amalie fra Silvan i Greve

Antwoord van SILVAN - Greve
God hjælp fra Amalie og casper. Søde og i møde kommende

Antwoord van SILVAN - Greve
Alexander var utrolig hjælpsom med at finde de rette frø til mine blomster så min have kan blive utrolig flot til sommer😍❤️🥰

Antwoord van SILVAN - Greve
Alt foregik problemfrit og utroligt billigt at leje en varme kanon

Antwoord van SILVAN - Greve
Lees meer over geverifieerde reviews.