Came to the store with a very specific problem and Kasper was extremely helpful! He went extra mile to help me out and I very much appreciate it! I often come to this store and employees are always k... Toon meer
Locatie
Wijzig locatieKøbmagergade 69, 1150 København K, DK
Fik hjælp og vejledning omkring hvilken type maling jeg skulle vælge og fik besvaret alle spørgsmål da jeg skulle vælge farve. Her var Tobias meget hjælpsom og hat styr på alt det har med mailing at g... Toon meer
God oplevelse i Silvan. Jeg fik rigtig god og tålmodig hjælp, selvom jeg skiftede mening flere gange. Stor ros til Tobias for den gode service!
Click og Collect fungere slet ikke, man skal trykke på en skærm de sidste fire i ens ordre nummer, men skulle alligevel stå i kø og vise mit ordrenummer, og det tog lang tid og finde det jeg havde bes... Toon meer
Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19

Købmagergade 69, 1150, København K, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Lovely store
Lovely store, bossman Oliver really helped me out with everything I need. Highly recommend for any consumer hardware needs or copying your keys.

Rauf
Rauf, Oliver og Albert var de bedste medarbejdere jeg nogensinde har mødt. Tusind tak for hjælpen

Super betjening
Fik fantastisk god hjælp og masser af tålmodighed til at finde materialer og værktøj til mit byggeprojekt.

Hurtig nøglekopiering. Tak for god service til Bertram
Tak for god service til Bertram

Antwoord van SILVAN - Kultorvet
Oliver er sindssyg god til at lave…
Oliver er sindssyg god til at lave nøgler✅

Antwoord van SILVAN - Kultorvet
Jeg fik en super hjælp af Tobias (jeg…
Jeg fik en super hjælp af Tobias (jeg beklager, hvis jeg ikke husker navnet korrekt). Han var sød og hurtig til at hjælpe, da jeg var forvirret. Vi endte begge med at blive en smule forvirrede, da det ikke var den rigtige pris der stod ved den vare jeg skulle have! Men han tog det med et smil, og det hele endte med at være præcis det jeg skulle have!
Tak for at du også havde tid til at joke, du fik mig næsten til at købe et badebassin bare for at kunne holde varmen ud på første salen på Kultorvet 😂

Antwoord van SILVAN - Kultorvet
Fik virkelig fin hjælp af Oliver
Fik virkelig fin hjælp af Oliver, der også var opmærksom på, at jeg stod længe i kø og tidligt spurgte, om han kunne hjælpe.

Antwoord van SILVAN - Kultorvet
Har fået særdeles god betjening af en…
Har fået særdeles god betjening af en Kasper, der var behjælpelig med at finde den rette maling til mit projekt. Tak for hjælpen :)

Antwoord van SILVAN - Kultorvet
Jeg blev betjent af Oliver som var både…
Jeg blev betjent af Oliver som var både behagelig og hurtigt :-)!
Virkelig god service !

Rigtig fin service
Rigtig fin service. Bertram var super hjælpsom og udførte arbejdet med en ny nøgle hurtigt og godt. Anbefaling herfra.

Antwoord van SILVAN - Kultorvet
Jeg blev betjent af Bertram og følte…
Jeg blev betjent af Bertram og følte mig set og hørt som kunde.
God, personlig kundebetjening

Tak for virkelig god service Bertram 😁

Tip-top service
Simpelthen den bedste service længe fået af ungarbejderen, Pelle, som var effektiv, hurtig og stadig venlig.
Kan klart anbefale.

Antwoord van SILVAN - Kultorvet
Pelle var rigtig flik og rar god…
Pelle var rigtig flik og rar god service :)
Vil helt klart besøge butikken igen