SILVAN - Nykøbing F Reviews

Holger Brodthagensvej 14, 4800 Nykøbing F, DK

Vi var i Silvan i Nykøbing Falster for st købe bordplader i Eg - vi googlede hjemmefra om de var hjemme, vi skulle ha’ 2 forskellige længder og de skulle være hjemme, vi ankommer og de 2 på 2,5 m e... Toon meer

Den system med klick og collect, er hurtigt og virker fint. Men ved kassen, savner jeg en erfaren medarbejder. I Nykøbing Falster, er de sparer væk og der er nogle forvoksede teenagere der ved næst... Toon meer

Jeg havde nogle produkter i overskud efter håndværker havde lagt gulv i sommerhuset og jeg havde bestilt for meget materiale. Jeg kunne aflevere retur og få beløbet retur uden problemer. Høflig og ven... Toon meer

1. Bouwmaterialenwinkel

Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

• Holger Brodthagensvej 14, 4800, Nykøbing F, Denemarken

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

7.824 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestilte varer som Click -og collect

Bestilte varer som Click -og collect. Hurtig besked om mulighed for afhentning

20 januari 2026

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Super tilfredsstillende

God service og altid lynhurtig klargøring af click and collectvarer

19 januari 2026

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og klargøring af Click&Collect. Tak for din feedback!

Silvan

Perfekt click og collect oplevelse

Perfekt click og collect oplevelse. Kompetent, nærværende og voksent personale i butikken i Nykøbing Falster, hvor der var en god stemning (muligvis min bedste Silvan-oplevelse). Prisen på mit køb var i øvrigt betydeligt lavere end andre steder.

23 december 2025

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med Click&Collect. Det er dejligt at vide, at du oplevede kompetent og nærværende personale i butikken, og at du var tilfreds med prisen. Tak for din feedback!

God betjening!

Gode muligheder:
-webshop
-click& collect
-at vælge "jeg står i butikken", når bestiller via telefon
-tjekke andre butikker, hvis en løber tør for en vare
-...

9 december 2025

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med de mange muligheder, vi tilbyder. Tak for din positive feedback!

Silvan

Gode produkter til gode priser og…

Gode produkter til gode priser og hurtig ekspedition.

8 december 2025

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkter og hurtige behandling af din ordre. Tak for din feedback.

Silvan

Man skaffede venligt lystræ fra Maribo…

Man skaffede venligt lystræ fra Maribo til nyk.F ., ved at en kvindelig medarbejder helt privat kørte det fra Maribo til nyk. F.

19 november 2025

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Det er dejligt at høre, at vores medarbejder var så hjælpsom. Tak for din positive tilbagemelding!

Varen var på lager

Hurtig og nem leje af værktøj

15 november 2025

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores værktøjsudlejning. Tak for din positive feedback!

Silvan

Ansatte tager billeder af de handlende

Ansatte tager billeder af de handlende. I sådan situation har jeg svært visse jer tillid. Generelt er den professionelle ekspedienten, desværre forsvundet ud

11 november 2025

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Vi håber, at du kunne have lyst til at sende en mail til kundeservice@silvan.dk vedr. dette samt oplyse, hvad butik du har været hos, så sagen kan undersøges nærmere.

Hurtig ekspedition

Nemt at bestille på click og collect. Hurtig udlevering

5 november 2025

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&collect. Tak for din positive feedback😊

4 stjerner fordi…

Langtid før der kom en men ellers god service

7 november 2025

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Vi er glade for at du oplevede god service. Tak for din feedback angående leveringen.

Silvan

Alt var klart til afhentning

Alt var klart til afhentning, da jeg ankom. Flinke folk i butikken

31 oktober 2025

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med afhentning af din ordre😊

Flink betjening

Flink betjening, og det bestilte var til stede og i orden.

28 oktober 2025

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Vi værdsætter din feedback😊 Dejligt at høre, at du var tilfreds med både butik og betjening.

Super service som altid

Super service som altid, med hjælpsomme medarbejdere

25 oktober 2025

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

Super god service

Super god og høflig betjening hos Silvan Nykøbing Falster. Kæmpe ros her fra.

2 oktober 2025

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores betjening i Nykøbing Falster. Mange tak for din ros og feedback, det betyder meget for os.

Perfekt

God service

1 oktober 2025

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Tusind tak for din gode anmeldelse!

Silvan

Der er ikke så meget og sige end

Der er ikke så meget og sige end, fantastisk service og smilende personale.
Det kunne andre butikker godt lærer noget af!

30 september 2025

Antwoord van SILVAN - Nykøbing F

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og personale. Mange tak for din positive feedback😊