Jeg har netop haft en rigtig god oplevelse i Silvan, Skejby. En meget venlig og kompetent medarbejder samlede en havebænk for mig, som forinden havde udfordret flere i familien. Det var en lettelse,... Toon meer
Locatie
Wijzig locatieGraham Bells Vej 3, 8200 Aarhus N, DK
Jeg handler meget lærreder og maling i Silvan Skejby og har altid mødt imødekommenhed og hjælpsomhed fra personalet. Hvis priserne havde været noget lavere havde det udledt den sidste stjerne, men de... Toon meer
Jeg havde en rigtig dejlig oplevelse i dag. Jeg vil ikke uddybe, men jeg siger mange tak for en god service. Det er ikke først gang jeg har rost butikken. Jeg havde brug for hjælp med et køb af en... Toon meer
Ved leje af tæpperenser virkede mundstykkedelen ikke. Det var nødvendigt med udskiftning af denne del, hvilket kostede 4 x kørsel i stedet for 2 gange kørsel ( ca. 30 km ekstra kørsel + tidsforbrug.... Toon meer
Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19

Graham Bells Vej 3, 8200, Aarhus N, Denemarken
Vraagt klanten om een review
God hjælp
Fik hjælp til mit projekt, da jeg ikke vidste hvad jeg skulle bruge. En ung medarbejder var rigtig behjælpelig og høflig.

Antwoord van SILVAN - Skejby
Mega god service i malerafdelingen i…
Mega god service i malerafdelingen i Silvan ved Skejby. Tak for den fine imødekommenhed og service.

Antwoord van SILVAN - Skejby
Fin butik og fantastisk hjælp til valg…
Fin butik og fantastisk hjælp til valg af byggematerialer.

Super hurtig service
Super hurtig service, meget venlige personale ( click and collect)

Serviceminded
Jeg havde brug for en bestemt hylde og medarbejderen gjorde en utrolig indsats for at hjælpe mig. Han gennemgik flere muligheder, åbnede kasser og undersøgte alt, hvad der kunne bringe mig tættere på en løsning. Da systemet drillede, gav han ikke op – i stedet ringede han til en kollega og fik arrangeret, at hylden kunne blive sendt til Aarhus allerede dagen efter.
Hele vejen igennem var han smilende, imødekommende og virkelig løsningsorienteret.
Kæmpe ros for en serviceoplevelse ud over det sædvanlige!

God og seriøs opførlgning
Jeg havde en lidt dårlig oplevelse med Silvan - i dette tilfælde på Grafham Bells Vej i Århus - og gav derfor en negativ anmeldelse.
Virksomheden har taget min anmeldelse særdeles seriøst og kontaktet mig. Vi havde en god og konstruktiv dialog, og der er blevet fulgt godt op på min oplevelse. Det efterlader kun et meget positivt indtryk af Silvan på Graham Bells Vej.

Antwoord van SILVAN - Skejby
SUPER god rådgivning ift køb af jule…
SUPER god rådgivning ift køb af jule lyskæder. Altid god service i jeres butik. Det er værd at køre efter 👍😊

Antwoord van SILVAN - Skejby
Besværlig og dyr click and collect
Produktet blev købt online til afhentning i butikken. Det kostede et ekstra pakke gebyr på 19 kr. Da jeg ville afhente produktet er proceduren temmelig besværlig, når man ikke har prøvet det før. Der var ikke travlt i butikken men alligevel var der ikke hjælp at hente fra personalet. Næste gang går jeg selv ind i butikken, finder produktet og betaler ved kassen - det er billigere og nemmere. Men først vil jeg prøve at finde en anden leverandør.

Få hjælp af Nicolai
Nicolai der hjalp med at finde de rigtige produkter har en god viden, hjælpsom og venlig.

Antwoord van SILVAN - Skejby
Virkelig god og professionel hjælp
Virkelig god og professionel hjælp, meget venlig og hjælpsom. Kan varmt anbefales.

Thomas og Lærke - Dream team
Thomas og Lærke - Dream team. Vi var så forvirret og de hjalp begge to. Ærligt virkelig søde og meget hjælpsomme. Rigtig god oplevelse

Super betjening af Mia
Super betjening af Mia, i forbindelse med ombytning af defekt vare på garanti.
På en skala fra 1-10 får hun 10 ☺️