Vi fick fin kontakt via mejl, tydlighet, offert med mera. Våra två soffor och fåtölj blev jättefina och fräscha efter proffsigt utförd möbeltvätt! Bra bemötande hela vägen!
Lees wat reviewers zeggen
Jag kontaktade företaget för rådgivning kring en möbel och fick ett snabbt, professionellt och väldigt hjälpsamt bemötande. De tog sig tid att ge en tydlig och seriös bedömning, vilket jag verkligen... Toon meer
Så bra resultat! Super nöjd med behandlingen på min soffa! Fläckar är borta och ingen katturin doft kvar! Tacksam att behandlingen och rengörningen görs hemma där soffan står. Väldigt trevliga, prof... Toon meer
När vi ska betala gäller inte det priset vi fått. Tillägg för tvättmedel och andra "behandlingskostnader" på 1500 sek.
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
- Reinigingsbedrijf voor meubelbekleding
- ook in
- Lederreinigingsbedrijf
- Schoonmaakbedrijf
- Tapijtreinigingsbedrijf
Geschreven door het bedrijf
Textilvård/möbeltvätt: Vi tar bort gamla orenheter som textiler drar till sig under åren.. Vi rengör de flesta textiler i ditt hem, samt husvagnar, båtar, bilar, lastbilar mm. Svåra fläckar, oönskade odörer – det fixar vi! Vi använder oss endast av miljövänliga medel och senaste tekniken inom rengöring av möbler. Vår passion är att ständigt utvecklas i detta ämne för att ge er den bästa professionella service.
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Oerhört nöjd med resultatet
Oerhört nöjd med resultatet! Möblerna är som nya⭐️

Antwoord van Simon's Möbeltvätt
kunde aldrig tro det men…
kunde aldrig tro det men rödvinsfläckarna försvann på en ljus fåtölj.

Professionell Möbeltvätt av bästa kvalitet
Fantastisk service och professionell möbeltvätt! Min sammet-soffa är som ny igen. Jag är 100% nöjd och rekommenderar definitivt Simons Möbeltvätt.

Antwoord van Simon's Möbeltvätt
Bästa beslutet att tvätta min soffa
Blev så nöjd med tvätten av min soffa, den känns som ny. Jättetrevlig och proffsig personal. Tack!

Proffesionellt bemötande
Proffesionellt bemötande, noggranna och trevliga och ett utmärkt resultat
Rekommenderas varmt och våra soffor blev som nya

Enastående fint
Fantastiskt resultat , snabbt utfört och mycket trevliga att anlita från start till mål.

effektiv sofftvätt
snabbt, effektivt positiva och trevliga människor, sofforna blev så fina. Stort tack och många rekommendationer.

Antwoord van Simon's Möbeltvätt
Istället för att köpa nytt.
Våra, snart 20 år gamla dagligen använda, öronlappsfåtöljer blev som nya.
Så nöjda!

Dit is Trustpilot