Ik wacht al 16 dagen op mijn pakketje…
Ik wacht al 16 dagen op mijn pakketje en heb meerdere keren gemaild en wil weten waar mijn pakketje blijft maar ik krijg maar geen reactie! Erg vervelend

Antwoord van Sisters & Seekers
Sisters & Seekers is the up and coming online fashion brand, known for its cohesive aesthetic, sisterhood empowerment and unique yet on trend designs at an affordable high street price. Founded by sisters, Alice and Maisie Jones in 2017 from a small North-Wales village, the brand has continued to jump from strength to strength and is only just getting started. With a business model that challenges the urge for super-fast fashion, Sisters & Seekers provide slower collective releases that piece together to provide an overall story and vision for the brand, setting trends ahead of the game.
Verenigd Koninkrijk

Antwoord van Sisters & Seekers
Wacht al bijna 14 dagen op een bestelling! Order #SKR930710 Betaald en al, contact krijgen lukt totaal niet.
Ik wil graag weten waar mijn bestelling blijft!....14 dagen is wel erg bizar.
Kom aub niet met mail ons maar, want dat heb ik allang gedaan.
Beetje jammer dat je altijd dezelfde antwoorden krijgt. Pas jullie website dan aan en geef aan dat het veel langer duurt als wat aangegeven is! Het is niet een klein beetje langer he.
Echt heel slecht dit.

Antwoord van Sisters & Seekers
Ik heb een hoody besteld maar niet geleverd. Mail gestuurd met verzoek om reactie en geen antwoord. Het bedrag is wel van mijn rekening afgeschreven.

Antwoord van Sisters & Seekers
Snelle verzending en levering, ik had een hoodie besteld mooi van kleur, hele goede kwaliteit lekker zacht en lekker dik. Hoe een hoodie moet zijn!

Antwoord van Sisters & Seekers
Package received with damage and an item lost they dont do anything

Antwoord van Sisters & Seekers
De hoodie is erg slechte kwaliteit, op de mouwen zaten al kleine bolletjes toen hij binnen kwam