1. Autoverhuur
  3. Carpoolplek
  4. Limousineservice
  5. Vrachtwagenverhuurbedrijf
  6. Busverhuurbedrijf

👉 Besoin d'aide ? Rendez-vous sur : sixt.fr/help-center ou contactez nous. ✅Location de véhicule, autopartage et chauffeur privé partout dans le monde sur notre site www.sixt.fr.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

8K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Weigering terugbetaling parkeerkaart

Huur wagen bij Sixt Nice voor de periode van 3 tem 6 september. Bij aankomst stond de bestelde wagen niet klaar en na enige wachttijd regelde de baliemedewerker een andere wagen. Bij het parkeren op een openbare parking merkten we op dat de wagen niet over een parkeerkaart beschikte en kochten er ééntje aan in een plaatselijke krantenwinkel. Bij inlevering wagen lichtte we de Sixt medewerker in. Nadien melding aan Sixt voor terugbetaling. Weigering omdat we geen ticket van de krantenwinkel konden voorleggen. Geen vertrouwen en service naar de klant toe.

U geeft aan dat ik service dien te contacteren. Dit heb ik al meermaals gedaan echter ik ontvang bovenstaande reactie.

5 september 2025

Antwoord van SIXT France

Hello, we regret the situation and understand your dissatisfaction following your recent rental. However, we are unable to locate the rental in question with the information you have provided.

For this type of issue, we kindly ask you to send your request to service@sixt.fr, including your contract or reservation number.

Best regards

Teleurstellende ervaring met Sixt op Figari luchthaven

We hadden vooraf een wagen gereserveerd via de Sixt-app, met een duidelijk en transparant bedrag vermeld. Bij aankomst op de luchthaven van Figari moesten we echter zonder enige vorm van extra opties of uitleg plots €140 meer betalen dan wat in de app stond aangegeven. De medewerker ter plaatse was totaal niet bereid om uitleg te geven of mee te denken.
We hebben nadien geprobeerd contact op te nemen met de klantendienst, zowel via e-mail als telefonisch, maar kregen nergens antwoord. Telefonisch was er zelfs helemaal geen bereikbaarheid

30 mei 2025

Antwoord van SIXT France

Hello, we regret your dissatisfaction. We apologize for any inconvenience caused by the extra charge. We strive to provide transparent pricing and will look into this matter further. Please use your account on concerned booking and specify your Google review. Thanks.

Auto Sixt Lyon Exupery

Auto opgehaald bij Sixt Lyon Exupery. Vanaf terminal 1 moet je er met een bus worden gebracht. Maar dat hebben alle autoverhuurbedrijven daar.
Ik werd meteen geholpen en dat ging snel. Aankomend bij de auto zag ik een kras en een deuk in de deur.
Ik vragen naar het schade rapport. Is er niet. Maar wel een kleine poort waardoor je rijdt als je vertrek. Deze maakt een hoge resolutie scan van de auto.
Auto terugbrengen ging zelfde. Je rijdt weer door een poort en blijkbaar kunnen ze de scans vergelijken.
Sleutels ingeleverd, handtekening gezet, alles was ok en weer weg. Vriendelijke maar vooral snelle sevice.

3 oktober 2025

Schade auto dubbel verhalen!

Een auto van ze gehuurd in september/oktober 2021 BMW X5 in Florence (Italie) voor een periode van 5 dagen.

Bij aankomst hebben we na het in orde maken van wat administratieve gegevens de sleutel in ontvangst mogen nemen zonder dat een baliemedewerker meeliep. De auto stond op ruim 400 meter afstand geparkeerd.

Tijdens het tekenen bij de balie zag ik een "plattegrond" van de auto met wat kruisjes aangegeven. Zowel bij de velgen als bij de kofferbak (onder).

De auto nagelopen en inderdaad op de aangegeven plekken was schade. Auto ingestapt en weggereden. Naderhand een bericht gehad van Sixt met hetzelfde formulier (digitaal/portal). Deze verdween plots na 1 dag.

Auto ingeleverd en ruim 3 weken later kreeg ik een mail van Sixt dat er schade was aan de auto. Exact op dezelfde plekken als waar in eerste instantie kruisjes vermeld stonden.

Een mail teruggestuurd dat deze schade al voordat ik de auto in ontvangst nam aanwezig waren.

Sixt vroeg mij om het tegendeel te bewijzen waarop ik heb aangegeven dat uit het formulier dat ik bij aankomst tekende de schades vermeld moesten zijn.

Helaas, verantwoordelijk gehouden ten onrechte voor de schades en ook bij inleveren voertuig geen enkele medewerker aanwezig geweest. Alleen de sleutel af mogen geven en kon mijn vlucht pakken.

In eerste instantie voor ruim 500 euro belast voor schade dat niet door mij is ontstaan.

Uit "coulance" hebben zij dit bedrag verlaagd tot +/- 350 euro.

Dit bedrag betaald omdat ik verder echt geen trek had in een welles nietes spel.

Maar dit is de laatste keer dat ik een auto huur bij deze oplichters.

Schades dubbel of zelfs driedubbel verhalen op huurders.

Schandalige partij.

20 januari 2022

Antwoord van SIXT France

Hello, we are sorry for your dissatisfaction. Please contact us on https://www.sixt.com/#/help-and-contact/. Please mention it is related to a Trustpilot review in your message. Thanks

Aanrader van A tot Z.

Vanaf de reservatie, tot het afhalen en het terugbrengen van de wagen Peugot 5000 ( in zeer recente staat ) was alles zeer vlot en correct.
Eén minpunt was het ontbreken van ruitenwisservloeistof ( halve ster minder ).
De vriendelijkheid en begeleiding in het kantoor Bordeaux Gare krijgt grote waardering.

21 oktober 2021

Opgepast!

Opgepast!

Geld verdienen op kap van jongeren via boetesysteem.
Never again!

Mijn zoon van 19 jaar huurt online een auto bij Sixt Nice. Het invulformulier wordt correct ingevuld en een aantal auto's worden aangeboden.

Een paar dagen later meldt Sixt Nice dat hij 2 jaar zijn rijbewijs moet hebben. De auto kan niet verhuurd worden en bovenop moet hij een boete betalen van 500 euro.

Nergens op het invulformulier stond de voorwaarde van 2 jaar (wel in de kleine lettertjes).

Deze 19-jarige had levenslang klant kunnen worden. Nu kan alleen vastgesteld worden dat Sixt Nice geld wenst te verdienen op de kap van jongeren voor een auto die nog niet werd geleverd.

Schande en weer een kliënt minder dankzij deze onfrisse praktijk!!!

7 juli 2020

Antwoord van SIXT France

Hello, we are sorry for your dissatisfaction. Could you send us your reservation number via email 📧maryline.serviceclient@sixt.com. Please mention it is related to a Trustpilot review in your message. Thanks.

respect

respect , professionalisme,diligence , rapidite des employes .

voiture vw t roc super ,tres propre.

je recommande.

5 juni 2019
Toon reviews in alle talen. (7.903 reviews)