Een bestelling geplaatst en is snel geleverd. Ook nog een extra product gratis mogen ontvangen. Nog tekort tijd om de producten goed te kunnen beoordelen. De eerste indruk is positief.

Ik heb nog nooit zo’n klantenservice gekend, na problemen bij PostNL zorgde Eva van Skintone voor een supersnelle oplossing. Ze was heel bereikbaar en verwende me met heerlijke producten die bovenal o... Toon meer

Heel tevreden! Ik had 2 bundels besteld. Bij levering miste er 2 serums. Ik heb Eva een berichtje gestuurd en kreeg de volgende dag deze serums alsnog binnen, met een extra serum als tegemoetkoming vo... Toon meer

Ben inmiddels al een tijdje fan van de producten van Skintone Skin. Ik gebruik diverse serums (vitamine c, retinol en niacinamide), het vitamine c masker en heb recent de contouring roller aangescha... Toon meer

1. Cosmeticabranche
  2. Cosmetica winkel

Bij SKINTONE geloven we dat effectieve huidverzorging begint met eenvoud, transparantie en krachtige ingrediënten die écht werken. Daarom hebben we een skincare-lijn ontwikkeld die draait om resultaat: serums en tools met bewezen actieve stoffen, geschikt voor elke huid en gericht op het aanpakken van concrete huidproblemen. Onze tools helpen je huid optimaal te verzorgen en in balans te brengen, terwijl onze serums je huid dagelijks diep voeden en ondersteunen. Zo bouw je stap voor stap aan een gezonde, sterke en stralende huid. SKINTONE is ontstaan vanuit één duidelijke missie: hoogwaardige én betaalbare huidverzorging toegankelijk maken voor iedereen. Van onze Vitamine C en Niacinamide tot Retinol en Hyaluronzuur, elk product is zorgvuldig ontwikkeld om je huid zichtbaar egaler, gladder en stralender te maken.

4,6

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super producten

Opnieuw had ik mijn bestelling super snel. Alles is correct verlopen zoals het hoort. Bedankt voor het bijgeleverd product. Is heel fijn in gebruik en mijn huid voelt super fijn aan. Geen trekkerig gevoel meer aan mijn gezicht. De cups zijn ook prima in gebruik. Nogmaals Dank.

24 maart 2026

Tevreden

Snelle levering. Producten waren al bekend. Het resultaat daarvan is nog lastig te zeggen, dat heeft een langere tijd nodig.
Maar bestellen en de levering ervan ging erg vlot

21 januari 2026

Voor de tweede keer besteld voor mijn…

Voor de tweede keer besteld voor mij goed betaalbaar en ik ben blij met de serums ! Dit keer kwamen er helaas twee flesjes kapot aan maar dat werd snel netjes opgelost . Ik voel na een paar dagen gebruik al dat mijn huid heerlijk glad en verzorgd wordt ik heb snel last van een gevoelige rode huid maar daar heb ik met skintone geen last van .

24 november 2025

Geen reactie op mails en whatsapp berichten!

Ik heb een stijl brush gekocht, werkt helemaal niet. Het wordt zelfs niet heet. Dus ik wil het retourneren. Ondertussen een week geleden dat ik ze gemaild en whatsapp’t heb, maar ze reageren totaal niet!

16 juni 2025
Logo SKINTONE SKIN

Antwoord van SKINTONE SKIN

Beste Gulcan,

Dank je wel voor je bericht, en vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Onze excuses dat je het gevoel hebt gehad geen gehoor te krijgen, dat is uiteraard niet de bedoeling.

We hebben je eerdere berichten helaas niet ontvangen, anders hadden we natuurlijk direct gereageerd. Om ervoor te zorgen dat je ons goed kunt bereiken, raden we aan om contact op te nemen via ons officiële e-mailadres: hello@skintoneskin.com. Daar staan we je graag persoonlijk te woord en helpen we je verder met je vraag of probleem.

Wat betreft de stijl brush: het spijt ons te horen dat het product niet naar behoren werkt. Je hebt uiteraard altijd het recht om je bestelling te retourneren. Dit kan eenvoudig door de stappen te volgen op onze retourpagina:
👉 https://skintoneskin.com/pages/verzenden-retouren

Daarnaast bieden we je graag twee opties aan:
1. We kunnen een vervangend exemplaar van de stijl brush kosteloos naar je opsturen.
2. Of als je liever retourneert, dan zorgen wij voor een snelle verwerking en terugbetaling.

Als extra tegemoetkoming voor het ongemak mag je bovendien een gratis product naar keuze uit onze webshop uitzoeken, dat we met je vervangende of nieuwe bestelling meesturen. Laat ons via e-mail even weten welk product je voorkeur heeft.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor je geduld en begrip.

Team SKINTONE