Op 26/8 krijg ik van CZ de tip om de SkinVision app te gaan gebruiken en ik download de app op mijn Ipad. De proeffoto lukt na vele keren proberen absoluut niet en ik vermoed oa dat de app alle... Toon meer
SkinVision stelt gebruikers in de gelegenheid om middels een pre-screenings tool moedervlekken te analyseren op het risico van huidkanker. Dankzij een combinatie van Artificial Intelligence en dermatologie ontvangen gebruikers een nauwkeurige risicoanalyse en weten zij of ze een dokter moeten raadplegen of niet.
Kraanspoor 28, 1033SE, Amsterdam, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De proeffoto lukt na vele keren proberen absoluut niet en ik vermoed oa dat de app alleen voor een mobiele telefoon is gemaakt. (Waar staat dat in de FAQ ?) Dit meld ik jullie afdeling ‘support’ tussen 11-11.30 en ik ontvang meteen een mail dat ik binnen 24 uur contact zal hebben met een medewerker. Dat wacht ik af.
Daarna in week 35 sturen jullie nog wat andere mails, maar nog nog steeds geen inhoudelijke ondersteuning van ‘support’ op mijn gemeldde ervaringen. Nu na 140 uur wachten heb ik het opgegeven. Nog even en ik verwijder de app.
Jullie app is tot nu toe voor mij: onpraktisch, info onvolledig en gebruiksonvriendelijk. De afdeling Support lijkt niet adequaat te werken.
Edit 11/9/25. Sinds maandag jl zijn enkele mails met elkaar uitgewisseld: SkinVision heeft excuses aangeboden voor de late reactie en heeft ook toegezegd enkele van mijn tips te gaan gebruiken. Ook wil men aan (bv) CZ te vragen om in hun mails aan klanten (vóóraf aan het downloaden van de app duidelijk) duidelijk te vermelden dat de app in principe alleen voor de smartphone is gemaakt. Dit om gedoe, onduidelijkheid en vooral frustatie voor ouderen hierover te voorkomen. Ook willen ze hun FAQ aanvullen met meer info hierover.
Ik sluit nu af.

Antwoord van SkinVision
Heel fijn dat Skin Vision de mogelijkheid biedt om, via een app, een foto op te sturen van een plekje op de huid waar ik me zorgen over maak. Ik ben al jaren onder controle bij een dermatoloog, er zijn regelmatig plekjes verwijderd. Deze app biedt de mogelijkheid om tussendoor advies te vragen. Gewoon door een foto te maken via de app. Het advies komt heel snel. En via CZ is het kosteloos, zoals bij nog meer verzekeraars.
Ik ben er heel blij mee.

Antwoord van SkinVision
Ik ben blij met de zorg die Skinvision verleent. Als ik twijfel over een plekje op mijn huid kan ik direct actie ondernemen. Geen afspraak en wachtlijst voor de dermatoloog. Heel fijn dat’de Friesland’ dit gratis aanbiedt en heel fijn dat Skinvision snel antwoord geeft.

Antwoord van SkinVision
Ik vind het zeer vreemd om bij het aanmaken van een gratis account mijn burgerservicenummer en mijn verzekering te moeten vermelden!!! Zo komen toch de oplichtingstrucs in de wereld. Vind dit zeer onzorgvuldig!

Antwoord van SkinVision
Er wordt geen informatie gegeven over de kosten. Pas na installeren van app, wordt gecheckt of jouw verzekering de kosten dekt. Als dat niet het geval is, kun je geen info vinden “hoe aanmelding ongedaan te maken”.

Antwoord van SkinVision
Bij het checken van een verdacht plekje achter het oor gaf de app aan dat het waarschijnlijk ongevaarlijk was. Een paar maanden later controleerden we een ander plekje op de romp. Deze keer gaf de app het advies naar de dokter te gaan. Wat bleek echter? Het plekje op de romp was ongevaarlijk, het plekje achter het oor bleek een melanoom. Net andersom! De app deed dus niet zijn werk, maar... we belandden wel bij de arts.

Antwoord van SkinVision
Door skin vision met mijn moedervlek naar de huisarts gegaan. Jeukte niet, bloede niet en was gewoon rond, maar de moedervlek was wel wat veranderd, dacht ik. Maar ik zou er anders waarschijnlijk niet mee naar de huisarts zijn gegaan.
Het bleek een melanoom, inmiddels verwijderd.

Antwoord van SkinVision
Ik heb de app al een hele tijd maar kan niet inloggen. Ik krijg geen mail als ik op wachtwoord vergeten klik en kan geen nieuw account aanmaken omdat mijn mailadres al voorkomt. Bij een mail naar SkinVision komt er geen reactie
06/06/2024. Op 31 mei direct een mail gestuurd naar het opgegeven mailadres. Helaas tot op vandaag weer geen enkele reactie ontvangen.
07/06/2024 inmiddels super opgelost door medewerkster v SkinVision. Het niet ontvangen van een reactie had wss te maken dat mijn provider bepaalde mails blokkeert

Antwoord van SkinVision
Ik ben ontzettend blij met deze app. Had een foto gemaakt van een plek op mijn arm. Daarop kreeg ik het advies om naar de dokter te gaan. Blijkt het na onderzoek een kwaadaardige melanoom te zijn. Nu 2 operaties verder en is alles weg en schoon. Ook bij dermatoloog blijkt alles goed te zijn na algeheel lichamelijke onderzoek. Was er op tijd bij geweest. Ontzettend blij met deze app.

Antwoord van SkinVision
De app gedownload. Direct gebruikt. Duidelijke instructies voor gebruik. Ik kreeg per omgaande het juiste advies en daarmee is heel veel erger voorkomen.
Kortom heel tevreden over de app en de werking daarvan.

Antwoord van SkinVision
skinvision waarschuwt als het fout is en stelt gerust als het nog geen kwaad kan. Alle basal carcinomen en melonomen zijn correct door skinvision app aangegeven, alle verdachte plekjes die niet ernstig waren zijn ook als zodanig gemeld

Antwoord van SkinVision
Dankzij skinvision een melanoom ontdekt en via de huisarts bij de dermatoloog gekomen. Zonder skinvision had ik pas veel later dit ontdekt en mijn nodige behandeling gemist.
Vrouw 34 jaar

Antwoord van SkinVision
Ik bleek inderdaad huidkanker te hebben en dat is nu weggehaald

Antwoord van SkinVision
Mijn eerste test van een plek op mijn arm was bingo een Melanoom. Gelukkig op tijd, geopereerd en alles schoon weg gesneden.Met dank aan SkinVision en Zilverenkruis.

Antwoord van SkinVision
App gaf aan zeer hoog risico , naar huisarts gegaan , die zei het is niks maar ga toch maar naar ziekenhuis , in ziekenhuis zeiden ze ik kan mij niet voorstellen maar we maken wel een biopt , uiteindelijk was het dus toch carcinoom , puntje voor artificial intelligence

Antwoord van SkinVision
Verzoek gedaan om mn account te verwijderen, na ruim 3 weken acc nogsteeds actief.

Antwoord van SkinVision
1 moedervlek laten bekijken voor €6,99. Binnen 30 seconden resultaat. Bij dee volgende weer voor €6.99 ging het mis, bedrag wel afgeschreven maar geen beoordeling. Klantenservice zou er naar kijke, na 4 dagen beoordeling dat de moedervlek in de gaten moest worden gehouden en bij verdere groei laten nakijken.

Antwoord van SkinVision
Via CZ zorgverzekeraar heb ik deze app geïnstalleerd,
11 maand geleden een rare vlek op m’n schouder, ik kreeg oranje “bezoek een arts”
Mijn huisarts vond het niet zorgwekkend,
Nu afgelopen maand een reminder van SkinVision check uw huid opnieuw, en wederom “bezoek een arts” 3 dagen later nog een mail
“wij adviseren je Sterk om naar een dokter te gaan”
Ik heb gelijk een verwijzing voor een dermatoloog gevraagd
Inmiddels is er een melanoom verwijderd, en mijn geluk is dat ik er op tijd bij ben geweest dankzij SkinVision.