SNE & SNÖ Skirejser Reviews

1.003
TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var i marts 2026 på en snescooter safari i Sverige, hvilket helt igennem var en fantastisk oplevelse. Vores guide Glenn var super god og han kender området som ingen andre. Hans erfaring og venligh... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We had a fantastic experience with Sne and Sno Travel planning our trip to Cervinia. Everything was seamless from start to finish — lodging, logistics, and on-mountain planning were all handled p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kunde pleje …. 2 dage før vi skulle afsted blev vi ringet op for, at hører om vi var klar og evt. havde nogle spørgsmål. God service under hele opholdet og en opringning nogle dage efter vi v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skiture med SNE & SNÖ er altid en fantastisk oplevelse på mange måder. Destinationerne er spændende og udfordrende, hotellerne er gode, og servicen er i top – især når det gælder guiderne. D... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Skivakanties
  2. Reisbureau

Over SNE & SNÖ Skirejser

Geschreven door het bedrijf

Vi arrangerer skræddersyede skirejser, firmature, samt weekendski til Alperne. Vores mål er at bevare vores gæster i centrum og være mere end en almindelig skirejsearrangør. Vi sigter mod at kunne give dig en personlig og målrettet service, så du føler at din skirejse bliver den helt rigtige for dig!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

1K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.003)

58 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sne&Snö leverer i den grad varen

Sne&Snö leverer i den grad varen - styr på alle detaljer - alt klapper her. Super guides med masser af overblik. Mine bedste anbefalinger ✔️👏🏻🙌🏻

21 februari 2026

Kære Max

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi meget glade for!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige været på snescooter tur i…

Har lige været på snescooter tur i Sverige med samarbejdspartnere. Turen var arrangeret af Sne & Snö. Virkelig en god tur og godt arrangeret. Alt var til UG+

24 februari 2026

Kære Ivan

Mange tak for din anmeldelse!

Godt at høre I havde en god snescootersafari.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anton best guide took me and my family on private pistevisning (very good skier, knows his stuff)

Very service minded guides (especially Anton) was always prioritiesed and felt very welcome.

18 februari 2026

Dear Walter

Thank you very much for your kind review – we really appreciate it!

We’re glad to hear you and your family had a great experience and felt welcome throughout your trip.

Best regards

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

********** 10 stjerners service, hele vejen igennem…….

Sikke en service vi har fået, lige fra bestilling til vi kom hjem. Glenn den rampe du lige bag i, med vores ønsker :)
Fedt hotel, fedt område, mega gode restauranter.
Og kæmpe ros til alle dine guider i La Thuile.
Men en speciel ros til Søs, den ene af dine guider på stedet. Der var ikke den ting hun ikke ville gøre for os, det har vi aldrig oplevet før, så kæmpe tak Søs :) og dig Glenn. Vi kommer tilbage næste år :) taaaaaaak.

19 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hele vejen igennem en super fin rejse…

Hele vejen igennem en super fin rejse som præcis svarede til de informationer Glen gav os da vi købte rejsen. Guiderne var modne, voksne, hjælpsomme og behagelige. Vi rejser gerne med Sne & Snø igen.

Kære Peter

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi meget glade for!

Vi håber at se jer igen på pisten!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en fantastisk skiferie i La…

Vi havde en fantastisk skiferie i La Thuile med virkelig god service fra fra alle fra start til slut. Kan varmt anbefales at rejse med Sne og Snø.

8 februari 2026

Antwoord van SNE & SNÖ Skirejser

Tusind tak for anmeldelsen. Den er vi glade for :)

Super fed tur til Val T med gymnasiet

Super fed tur til Val T med gymnasiet. Rigtig søde og sjove guider!
Ser frem til næste år med Sne & Snö igen.

6 februari 2026

Kære William

Mange tak for din anmeldelse og for en super god skitur!

Vi glæder os til næste år!

Super tur!!

Super tur!!
Super god tur og god stemning hele vejen fra bussen, ugen og hjem igen med vores guide Jacob, som altid var klar på at tage telefonen

15 februari 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Øv altså

Jeg var afsted med mit gymnasie. Overordnet var det en rigtig god tur. Gode events, gode pister, okay lejligheder og søde guider (iværtsfald nogle af dem) Vi stødte dog på et par problemer undervejs. Vi har netop booket gennem sne og snø for at ligge ansvaret fra os, og fordi vi bliver lovet en støtte, som sørger for at være der hvis der er problemer. Vi oplevede desværre at nogle at disse ting ikke blev helt overholdt og der var manglende forståelse fra nogle guider (de ældre guider) - Hvor vi blev sat i situationer for det kunne havde været rart at man kunne trække på denne hjælp man netop burde få gennem sne og snø, da det er dem der har stået for turen. Her snakker vi problemer med lejligheder, eller transport at bagage. Det kunne man ikke, og der var ikke meget forståelse fra disse guider, nærmest det modsatte. Det er bare super ærgeligt at man er blevet lovet ting der ikke bliver holdt, og istedet selv er nødt til at fikse disse situationer, det kunne nemt være undgået. Men det er godt at vide til næste gang, så er man forberedt på at man skal være klar på at der ikke altid er hjælp at hente selvom man tror det. Det er slet ikke for at tale sne og snø totalt ned, det er bare en kort bemærkning som desværre gjorde vores tur mere besværlig end nødvendigt - ellers en skøn skøn tur

Super tur…

Super tur med en fed stemning hele vejen fra vores guide Jacob.

Kære Sarah

Mange tak for din anmeldelse.

Og tak for en super skitur - Vi glæder os allerede til næste år!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var afsted med Jacob til Val…

Jeg var afsted med Jacob til Val Thorens og han var en ekstremt god mand. Kan varmt anbefale Sne og Snö, der styr på lortet!!!!!!!

6 februari 2026

Kære Hugo

Mange tak for din anmeldelse!

Godt at høre turen gik som den skulle og der var styr på det hele :)