skoringen herning centeret får helt sikkert 5 stjerner.havde købt et sketchers sko i skanderborg. jeg opdagede en fejl efter jeg havde taget dem i brug. jeg gik i herning centeret skoringen og fik h... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Konen havde faktisk opgivet at finde et par sko/sandaler men så spurgte vi en meget venlig ekspedient og hun fandt straks både et par sko og et par sandaler så lille mor var super glad da vi forlod b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det tog lang tid inden der var en ledig ekspedient. Jeg synes det var svært at få råd og vejledning i hvilke sko jeg burde købe.
Bedrijf heeft geantwoord
Venlig og hjælpsom! Ved ombytning af vare fra webshop i en fysisk butik oplevede jeg en meget venlig og hjælpsom betjening! Sælgeren lyttede til problemstillingen og foreslog et par rieker sneakers... Toon meer
Geschreven door het bedrijf

Merkurvej 1, 7400, Herning, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Personale gør en go indsats for at føle sig velkommen i butikken,gør deres bedste for at råde og vejlede i det rigtige str og vedligeholdelse

Venlig og hjælpsom!
Ved ombytning af vare fra webshop i en fysisk butik oplevede jeg en meget venlig og hjælpsom betjening! Sælgeren lyttede til problemstillingen og foreslog et par rieker sneakers som sidder perfekt på mine fødder. Tak!

Antwoord van Skoringen - Herning, HerningCentret
Vi blev mødt af en meget kompetent og venlig medarbejder.

Antwoord van Skoringen - Herning, HerningCentret
Havde bestilt en støvle i 2 størrelser. De blev leveret til butikken og jeg kunne finde ud af hvilken størrelse jeg skulle bruge og returnere det par, som ikke passede,

Antwoord van Skoringen - Herning, HerningCentret
Dette handler ikke om 39,- men om princippet i at man ved reklamation ikke får udbetalt det fulde beløb!
Torsdag d. 31/8 køber jeg for første gang 2 par sko hos Skoringen HerningCentret. Det ene par rådes jeg til af sælger at få imprægneret. Det råd følger jeg og betaler 39,- for det i butikken. Hun finder et helt nyt par til mig som jeg ikke prøver før dagen efter - fredag d. 1/9, da jeg skal bruge dem til arbejde. Der opdager jeg så, at højre hæl knirker højlydt. Jeg ringer til butikken og får sat et par magen til, til side til 5/9. Desværre viser det sig, at det andet par også knirker højlydt fra hælen så sælger foreslår selv om jeg ikke bare vil have pengene retur for REKLAMATIONEN, nu når DE IKKE kan levere en varer som ikke er defekt. Det takker jeg ja til. Da jeg så stiller spørgsmålstegn ved, at hun ikke vil udbetale pengene (39,-) for imprægneringen trækker hun blot på skuldrene og siger “tja”. Efterfølgende himler hun med øjnene af mit spørgsmål og kollegaen står ved siden af og små fniser.
Det er simpelthen SÅ grotesk at I vil være jer selv bekendt at NÆGTE udbetaling af kundernes penge! Jeg kan MÅSKE til dels forstå det, hvis man fortryder et køb, men her er der tale om en reklamation som butikken ikke kunne løse! Det er sku en elendig første gangs købsoplevelse jeg fik hos jer! Og det er uden tvivl slut med at handle hos jer igen!
Ps. Bed personalet i Herning om at købe en kage for de penge de hustler fra folk - jeg giver ;-)
Pps. Budgettet er 39,-

1000 tak får jer Alle sammmen i er best får os/ mig❤️🌼✊

Antwoord van Skoringen - Herning, HerningCentret
SÅ god en oplevelse! Personalet var super søde - særligt overfor vores 2-årige dreng, der ikke lige synes, at vi skulle prøve sko den dag. Udover et par nye sko, kom han hjem med en ballon og lidt vingummier i maven😊
Tak for god service! :)

Antwoord van Skoringen - Herning, HerningCentret
Fin og god betjening i Centret/Bredgade, hurtig levering på køb i forretning og webshop👍🙂