Udvalg, service, vejledning om pleje, byttemuligheder m.m. Det hele er bare godt. Ville ikke leve uden fysiske skobutikker!!

Mine bedste anbefalinger får skoringen i Køge. Personalet er fagligt dygtige, har tillid,inparti, er forstående, har indsigt og er MEGET servicemindet. Der er en rigtig god stemning i butikken bland... Toon meer
Sandalerne jeg gerne ville have, var der ikke i min størrelse, men de ville prøve at finde str. i en anden forretning. Det lykkedes, og 5 dage efter fik jeg en sms om at jeg kunne hente dem. Dejligt... Toon meer
Jeg plejer, at være glad for at handle i sko ringen i Køge . I torsdags var der ikke nogen kunder , da jeg var der ved 17 tiden. Der stod 3 ekspedienter i kassen. Ingen spurgte om de skulle hjælpe.... Toon meer

Brogade 17, 4600, Køge, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Fik den mest fantastiske hjælp af en meget tålmodig ekspidient😊

Antwoord van Skoringen - Køge
Det lykkedes, og 5 dage efter fik jeg en sms om at jeg kunne hente dem. Dejligt og god service.
Liselotte

Absolut uengageret ekspeditrice i Skoringen Køge

Antwoord van Skoringen - Køge
Jeg henvendte mig 3 gange . Blev hjulpet men da der var svaret på spørgsmålet. og jeg havde prøvet skoene var ekspedienten straks tilbage i rækken med de to andre kollegaer. Ikke spor imøde kommende . Også anden gang jeg prøvede sko ,var det så en af de andre ekspedienter i rækken der hjalp. En lille smule mere hjælpsom , men igen hirtigt tilbage i ekspidient rækken. Jeg fik faktisk en følelse af ,at jeg forstyrrede dem .

Antwoord van Skoringen - Køge
Jeg fik en rigtig god betjening samt venlig medarbejder

Antwoord van Skoringen - Køge
Bestilte et par støvler på nettet, som ikke sad godt.
De kostede kr. 700,- og så var jeg så heldig, at jeg havde fået en mail med en rabatkode på kr. 100,-.
Da jeg byttede støvlerne i Skoringen i Køge til et par støvler af samme mærke til kr. 750,- ja så var de 100 kr., som jeg lige havde sparet tabt, da ekspedienten sagde, at nu var rabatkode brugt, men der står jo ellers flot på hjemmesiden, at man kan bytte i butikken.
Fik ellers god og venlig service.
I den mail jeg har fået vedr. rabatten på kr. 100, kan jeg ikke læse nogen steder, at rabatten er tabt ved ombytning.
Der står rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
Og så står der gratis retur og ombytning i butik, meget misvisende😡

Antwoord van Skoringen - Køge
Super god betjening og service.
Man følger sig velkommen hos Skoringen - Køge 👏
Hilsen Kent

Antwoord van Skoringen - Køge
Altid venligt og hjælpsomt personale samt en godt udvalg af varer.