Fik en rigtig god service i deres butik i Nykøbing Falster. Ekspedienten hjælp mig med mine mange spørgsmål, og kunne ud fra dette, hjælpe med at finde det rigtige fortøj til mig. Hun var sød og ser... Toon meer

Fin/ god hjemmeside fra Skoringen (Online Outlet)Stort udvalg i nedsatte sko. Gode billeder og hurtig levering. Købt både støvler og sko inde i butikken i Nyk F.? God og venlig betjening. Også da je... Toon meer
Kæmpe stor service og meget venlig og imødekommende ekspedient. Følte mig set og hørt.
Skoningen Nykøbing F. burde ikke eksisterer. Kom i dag fredag ved 17.15 tiden, spejdede efter noget hjælp, begyndte så selv at prøve sandaler, tror jeg var der 10-15 minutter. Prøvede et par... Toon meer
Skoringen kundeservice

- Click & Collect (Afhent efter 1 time)
- Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
- Gratis levering ved køb over 499,-
- Gratis retur og ombytning i alle butikker
Jernbanegade 12-14, 4800, Nykøbing F, Denemarken
- 62265440
Vraagt klanten om een review
Super god service
Fik en rigtig god service i deres butik i Nykøbing Falster.
Hun var sød og serviceminded.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Kæmpe stor service og meget venlig og…

En ugidelig medarbejder
Jeg var uheldig den 17.10, at møde en doven ekspedient, da jeg kom for at bytte et par sko.
Jeg fik mine penge retur, men ingen hjælp til at finde et nyt par som passede.

Perfekt service
Skoringen skaffede de sko jeg ønskede, selv om de var udsolgt i deres egne butikker 💪
Tusind tak for hjælpen

Skoningen Nykøbing F
Skoningen Nykøbing F. burde ikke eksisterer.
Prøvede et par Gabor til sidst, som jeg egentlig gerne ville købe, ingen kom og spurgte om jeg skulle bruge hjælp.
Opdagede så at de stod to ansatte damer og havde mere travlt med at snakke med hinanden, satte skoene på plads og gik.
Sagde lidt højt, at det var godt nok dårlig service, vi finder et andet sted.
Jeg tror de damer har været ansat for længe i den butik, for hjælpe gad de ikke.
Næste gang kører jeg hellere til Næstved storcenter igen, der får man hjælp hver gang i Skoringen, det er mere end man kan sige om Nykøbing F.

Antwoord van Skoringen - Nykøbing F.
Fin/ god hjemmeside fra Skoringen…
Købt både støvler og sko inde i butikken i Nyk F.? God og venlig betjening. Også da jeg kom igen, og skulle have lavet ekstra huller i remmene . Anbefaler varmt andre at købe sko der.

Kundevenlige
Kundevenlige
Havde varen på lager
God betjening
Dejligt at handle lokalt

Fortrukne sko butik
Fortrukne sko butik, altid en dejlig behandling og service man får. Søde og hjælpsomme

Antwoord van Skoringen - Nykøbing F.
Dejlig behandling fra personalet og god…
Dejlig behandling fra personalet og god vejledning

Antwoord van Skoringen - Nykøbing F.
Den ekspedient som hjælp mig var
Den ekspedient som hjælp mig var, mega sød, og hjælpenden. Så jeg er godt tilfreds😁

Altid god service
Altid god service. Hurtig levering og kun godt at sige om skoringen.