skrotbildanmark.dk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuldstændig outstanding service. Og måske især også fordi en gammel halvforvirret mand som jeg, der nemt glemmer hvad der skal gøres og udfyldes. Blev "holdt i hånden" af "verdens sødeste dame", der... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringede og talte med en rigtig sød dame. Super hurtig service. De ordnede alt for mig, selvom at det var i min søns navn kunne det godt lade sig gøre da han stod ved siden af. Virkelig virkelig dejlig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For en uge siden kørte jeg rundt i Taastrup med min veninde, vi så en stor plakat, hvor der stod “vi køber din bil” skiltet i butikken skrotbildanmark, derefter gik vi indenfor for at få en pris på vo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale at bruge denne firma. En dag efter jeg kom i kontakt med skrotbilfanmark.dk er min bil nu afhentet ( af en utrolig venlig chauffør), og den aftalte beløb sat ind på min konto.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Motorvoertuighandelaar
  2. Autodealer
  3. Bergingverkoper

Geschreven door het bedrijf

GRATIS AFHENTNING – KONTANT AFREGNING – KØB AF ALLE SLAGS BILER Afhentning af skrotbil på din adresse. Afmelding af nummerplader – uden merbetaling. Overførsel af overskydende vægtafgift og grønne afgifter til din NemKonto. Vi er kendte for at tilbyde vores kunder en høj skrotpræmie, og i mange tilfælde kan vi udbetale din skrotpræmie kontant samme dag. Selvom vi er hurtige og effektive, går vi aldrig på kompromis med tryghed, dialog og service – en god sikkerhed for dig Ring NU HØJ SKROTPRÆMIE SKROT & BRUGTBIL OPKØBES GRATIS AFHENTNING – KONTANT AFREGNING – KØB AF ALLE SLAGS BILER

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Købte en Citroën C1

Købte en Citroën C1, utrolig flot og velholdt bil. Det var en rigtig oplevelse og service. Jeg siger tusind tak herfra:)

6 september 2022
Logo skrotbildanmark.dk

Antwoord van skrotbildanmark.dk

Tak for din anmeldelse, Kundetilfredshed er vores højeste prioritet.

Købte en bil

Købte en bil, billigt og den var i god stand som de lovede og det hele gik smurt. God pris og service

16 augustus 2022

Jeg fik hentet min bil

Jeg fik hentet min bil, var super tilfreds det hele gik som forventet, rigtig god service, ikke sidste gang jeg benytter dette firma

15 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

slet anmeldelse + skrot er solgt videre

En tilføjelse.
Jeg fik et opkald fra virksomheden, om jeg ville være venlig at fjerne denne dårlige anmeldelse, da den kun kan skade deres firma og deres ry.
Men jeg sagde nej, da andre skal kunne læse om min oplevelse.
Nu har jeg så ydermere fundet ud af (info fra motorkontoret), at bilen er blevet solgt videre og er dermed ikke blevet skrottet som var ønsket. Men som den søde dame på motorkontoret sagde, så kan den forhåbentligt kun kører rundt til marts, da den skal til syn der.

15 december 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, hurtigt og seriøst firma !

Jeg kontaktede firmaet efter kl 17 og fik med det samme aftalt en tid til afhentning af bil samme dag. Jeg aftalte, at de henter bilen næste dag kl 19 . På dagen jeg blev ringet op, og fik besked, at ( meget flinke ) Allan er på adressen om 20 minutter . Han ankom præcist efter de 20 minutter . Udover det at jeg fik omgående de 2200 kr i skrotpræmie som aftalt, de sørger også for at nummerpladerne bliver afmeldt . Jeg fandt firmaet på nettet, og det levet fuldt ud op til den service, de lover. Jeg kan varmt anbefale dette firma , samt tak fordi de sparede mig for alt det praktiske .

14 december 2022
Logo skrotbildanmark.dk

Antwoord van skrotbildanmark.dk

Tak for din anmeldelse, Kundetilfredshed er vores højeste prioritet

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

FANTASTISK SERVICE!!

Jeg er meget tilfreds med skrotbildanmark og kan varmt anbefale virksomheden til andre.
JEg fik en hurtig og venlig service på mail og med en cirka vurdering af bilen ud fra vores korrespondence. En fantastisk service at virksomheden sender en ud gratis for at kigge på bilen og komme med et mere præcis bud. TUSINDE TAK til Dennis som ydede en professionel handel og gjorde det helt klart omkring handlen hvad der skulle foregår.
Tak for handlen og håber mange andre vil benytte denne virksomhed.

10 maart 2021

Beholder 33 procent af skrotpræmien selv

På hjemmesiden skriver de ”du har ret til en skattefri skrotningsgodtgørelse på 2.200 kr.” og det var også uden forbehold aftalt telefonisk. Men ved afhentning er sagen en anden, så skal bilen pludselig vurderes. Fik spørgsmålet om alt fungerede, hvilket det gjorde - men intet svar på hvorfor det var vigtigt, når den skulle skrottes? I halvmørket hed det sig pludseligt, at motoren skam havde oliespild!!!(Besynderligt - den har ikke fået påfyldt olie i over et år, og der har intet spild været på parkeringspladsen) Men så var det lige pludselig meget besværligt, at få bilen skrottet, så jeg kunne kun få 1.500 kroner. 33 procent under aftalt pris – for dumt at acceptere - så lær af min fejl – hold dig væk.(ps. jeg afmeldte selv nummerplader efterfølgende)

5 november 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en fin pris for min bil

Fik en fin pris for min bil. Mere end andre skrothandlere.
De kommer og henter den i Århus uden meromkostning.

Indtil videre er jeg meget glad. Hvis afregistreringen af nummerpladen går ligesom de lover, så forbliver det på 5 stjerner :-)

18 september 2019

Falsk reklame / Ulovlig reklame

Der står på siden at de afhenter i hele Danmark, OGSÅ jylland. Men det vil de ikke, for der er alt for langt. Endvidere står der på siden at deres samarbejdspartner er SKAT. Der er ikke nogen skrotfirmaer som samarbejder med SKAT. Samtidig er logoet fra SKAT ikke et link, så man kan ikke stole på siden.

13 maart 2017

Falsk reklame

På deres hjemme står der, at de henter i hele Danmark, hvilket bare er falsk reklame. Jeg bor i Frederiksværk, omkring 45 min fra stedet, og de mener simpelthen ikke de har tid til at afhente min bil. Uanset hvilken dag.

30 januari 2017

god service

Helt igennem god og kanon service
Er meget tilfreds med den gode og flinke service jeg har fået
En enormt rar og flink fyr
Vil helt klart anbefale dem.
Bedste hilsner fra Rasmus Petersen København.

23 november 2016

Forkert information på hjemmeside

På hjemmesiden står der højt og flot, "vi henter i hele landet"
Når man så ringer fra Odense, får man en fræk bemærkning som, "det gør vi altså ikke, det kan da ikke svare sig"
Det er da falsk markedsføring!

21 november 2016