Dit is oplichting. Geboekt via site en betaald. Ik heb de volgende dag een mail ontvangen dat de reservering geannuleerd is via een ander mailadres. Heb de mail beantwoord en verzocht om teugbetali... Toon meer
Wat een ellende!! We zouden parkeren op het parkeerterrein van Ramada Inn hotel. Dat waren de telefonische instructies. We kwamen terecht bij een klein, vaag parkeerterreintje in Aalsmeer. Bij een ke... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Met Sky-park parkeerdiensten bent u verzekerd van het laagtse tarief voor een veilige beheerde parkeerplek bij Schiphol voor langparkeren van uw auto en een onbezorgde vakantie.
Let op: Zomaar geannuleerd... wachten op retourbetaling
Dit is oplichting. Geboekt via site en betaald. Ik heb de volgende dag een mail ontvangen dat de reservering geannuleerd is via een ander mailadres. Heb de mail beantwoord en verzocht om teugbetaling.
Het blijkt dat als je de mail beantwoord dat er een ander mailadres wordt gegenereerd. Dus nogmaals 2e mail verzonden en mailadres aangepast. Tevens gebeld maar telefoonnummer blijkt niet te bestaan.
Er blijken meerdere telefoonnummers te zijn (06-14602360, 06-19864867 en 020-3318348. maar krijg bij allen dat telefoonnummer niet in gebruik is.
5-6 na het verzenden van diverse mails bericht ontvangen dat de plaats niet meer beschikbaar is en dat het betaalde bedrag binnen 1-2 werkdagen via Mollie aan mij geretourneerd zal worden. In afwachting.... wordt vervolgd
Schiphol Lang Parkeren
Bij een boeking voor lang parkeren bij Schiphol heb ik een afrekening bij Sky Park (??). Maar bij Sky Park was ik onbekend en hebben ze geboekt via Modian (??) en in de app is de parkeerplaats Spaarne Ziekenhuis !! en dan nog 30 minuten naar schiphol. Geen idee waar, en hoe ik in deze rare loop zit.... Maar een flinke domper.
Annuleren kost zelfs geld !! Telefoon nummer niet berijkbaar, enkel whatsapp en na lang zoeken email.
Parkeerplaats bestaat niet
Parkeerplaats bestaat niet! Geven valse informatie en zadelen een onbekend bedrijf met hun gemene praktijken op.
Pas op! Misleidende advertentie!
Door MISLEIDING via een advertentie P3 parkeren Schiphol ben ik op deze foute parkeerplaats gekomen en heb gereserveerd. Bij de bevestigende mail zag ik dqt het geen P3 was maar Sky Park in Hoofddorp ook nog. Moet je met een andere bus.... Dat wilde ik niet, dus ik heb meteen geannuleerd en de persoon zei dat ik wel kon annuleren maar toch moet ik 10 euro administratiekosten betalen?!!
Wees gewaarschuwd ‼️ga hier NIET een…
Wees gewaarschuwd ‼️ga hier NIET een reservering bij maken, mocht je het toch willen annuleren door omstandigheden dan zijn ze
Niet te bereiken alleen via whatsapp en je krijgt je geld niet terug
Het telefoonnummer kan je niet bellen
KIJK UIT‼️
Zie ervaring
Reservering bleek bij bevestiging via de mail op een totaal andere plaats dan bij de bevestiging bij boeking.
Boeking geannuleerd, betaalde bedrag na 2 weken nog steeds niet terug. Op mail of contactformulier wordt niet gereageerd. Opgegeven telefoonnummer is niet in gebruik.
Na dagelijks een mail gestuurd te hebben toch een reactie gekregen. En uiteindelijk toch het betaalde bedrag retour ontvangen.
Niet bereiken
Niet te bereiken en geen reactie per mail. Telefoonnummers 06 en 020 bestaan niet.
SKYPARK FRAUDE
Onlangs heb ik te maken gehad met dit bedrijf en ben ik ook zoals vele andere bedondert.wij hebben geboekt via skypark voor auto stalling tijdens ons vakantie en hier ook voor betaald .alle bevestigingen gekregen met adres voor het parkeren van de auto .bij aankomst midden in de nacht op het adres aalsmeerderweg 83a vondt ik het vreemd dus heb ik het nr gebeld die bij mijn mail was inbegrepen om te bellen .beide nr's werkten niet meer .gelukkig belde de taxi shuttle ons om te vragen waar wij waren .toen ik dit doorgaf zei hij dat hij een andere adres had gekregen .ik dacht och communicatie foutje kan gebeuren .hij heeft ons opgehaald en naar schiphol gebracht .toch zat het me niet lekker in mijn vakantie heb ik de shuttle centrale gebeld om te bevestigen voor ons terugreis .ook dit ging verkeerd .nadat ik dat ook weer had uitgezocht was alles geregeld .DACHT IK
nou niet dus .na het landen 90 min gewacht op shuttle .eindelijk aan gekomen op ons parkeerplek gooide ik de koffers in de auto bedankte de chauffeuse en wilde weg naar huis na een hele lange dag .maar iemand dacht daar anders over .opeens komt een auto aan gereden en blokeerde de uitgang en werden wij zogenaamd gekidnapt .het blijkt dat ik hun ff 80 euro moest betalen voor het parkeren op dit terein .nou het is erg hoog opgelopen la ik dat zeggen .politie erbij nog 3 man van de parking .de ene dreiging na de andere .nou ben ik niet bang uitgevallen en dan ook zeker niet bang om ff te rollen met zulke mensen maar omdat mijn vrouw op dat moment instorte en gewoon weg in de auto zat te huilen heb ik tegen de politie gezegd dat het betaal zodat ik mijn vrouw snel naar huis kon brengen.ik ben hier ook nog niet klaar mee en zal zeker op zoek gaan naar dit bedrijf die hier verandwoordelijk voor is .ook ga ik van de week bij onze politie een fraude raport opstellen en mij. Verzekering er achteraan zetten .mensen pas op bij wie je parking bookt
SKYPARK IS FRAUDE .en de bedrijven die met hun werken Ook.
Ik heb betaald voor parkeren maar…
Ik heb betaald voor parkeren maar helaas bleek bij aankomst dat er geen parkeergelegenheid is. Het is 3 maanden geleden gesloten. de telefoon reageert niet. ze reageren niet op e-mail. dieven!!!
Parkeerplaats: Aalsmeerderweg 83A, 1432 CH Aalsmeer "achter Philippo keukens"
Ik weet niet hoe ik mijn geld terug kan krijgen?
Geen service
Geen service! Na het aanpassen van de parkeer tijden kreeg ik netjes een email dat ik extra geld moest betalen (wat correct was.) Maar de betaallink werkte niet.
De WhatsApp die zogenaamd 24/7 bereikbaar is werd niet op gereageerd voor de gehele dag.
In de avond voor vertrek nog vanalles geprobeerd, maar geen succes. Uiteindelijk uit wanhoop maar een veel duurdere parkeerplaats bij Schiphol geboekt omdat ik in de nacht vlieg en mijn vlucht niet wil missen door dit onprofessionele, niet bereikbare bedrijf.
Nu hopen dat ik mijn geld nog wel terug krijg
Grote oplichters!!
Grote oplichters!!! Je wordt NIET opgehaald, telefoonnummer is niet te bereiken, uit de lucht. Geven wel bebestiging van taxibedrijf die nergens van af weten. Kortom erg duur...hebben ons op laten halen en weg laten brengen met Taxi, snap niet dat dit kan!
Doe dit niet,oplichters
Trap niet in de goede reviews!!!Echt waardeloos.Op email wordt niet gereageerd, als je belt, een bandje.Als je je geld 1 keer uit wil geven om netjes je auto te parkeren,ga dan niet naar Skypark.Hopeloos.
Waardeloos
Waardeloos. Terugreis heb ik het telefoonnummer gebeld wat ik van hun kreeg. Kreeg eerste 2 keer niemand aan de lijn. Vervolgens wordt er opgenomen en verteld dat er een storing is waardoor niemand kan komen. Er werd gesuggereerd dat ik achteraf contact moet opnemen om geld terug te ontvangen omdat ik alsnog de taxi moest nemen. Meerdere malen gecontact gehad en geen geld terug gekregen. Alsof ze van niks wisten. Terwijl ik ook nog een naam had doorgegeven. Niet doen dus.
Wat een ellende daar
Wat een ellende daar! Ten eerste staat er op de site dat je de autosleutel mee mag nemen, dus niet. GEEF DIT DAN NIET AAN OP DE SITE! Het gaat over de parkeerplaats aalsmeerderweg in Aalsmeer. Bij aankomst was ik al niet blij waar we uitkwamem, aparte mensen die er werkte. Ze waren vergeten om ons een telefoonnummer te geven voor de rerugreis, op google gezocht niet te vinden. Hoe kwamen we terug bij onze auto. Uiteindelijk met een andere buschauffeur meegereden en die was zo aardig om ons daar af te zetten. Ik heb er een slecht gevoel aan over gehouden, voel me bedonderd........niet doen.
Wat een ellende!
klein, vaag parkeerterreintje in Aalsmeer. Bij een keukenbedrijf. Bij een bedrijf dat op de website totaal niet genoemd wordt. Onze camperbus was eigenlijk te groot voor dit terrein. Tijdens parkeren schade opgelopen door een boomtak. Skypark is niet bereikbaar. Je hebt alleen het tel nummer waaarop je de opgenomen instructies hoort die gelden voor het Ramada Inn hotel. Dit was een zeer slechte ervaring! We voelen ons genaaid!
Via de site van 247parking had ik een totaal andere service verwacht.
Via de site van 247parking had ik een reservering gemaakt van 9 september tot en met 18 september. Ik moest mijn auto brengen naar de Aalsmeerderweg 83 te Aalsmeer. Omdat mijn vlucht om 07.00 uur ging was ik er om 04.15. uur. In de advertentie stond dat ik mijn autosleutel kon meenemen. Toen ik mijn auto de 9e bracht was het 1 chaos bij het bedrijf wat niet 247 parking was, doch een totaal ander bedrijf. Ik moest mijn autosleutel achterlaten. Na een uur te hebben gewacht in de kou werd ik uiteindelijk naar Schiphol gebracht. Het bleek een bouwterrein te zijn waar alle auto's kris kras door elkaar stonden. Bij terugkomst op 18 september zou ik moeten bellen met een 06 nummer. Dit bleek een antwoordapparaat te zijn met onduidelijke instructies. Nadat ik 2 uur in de regen heb gestaan kwam er nog steeds geen vervoer om mij op te halen. Uiteindelijk heb ik de heer Overmars van Skyparking een mail gestuurd. Na enige tijd kreeg ik per mail een telefoonnummer van een onbekend persoon. Nadat ik deze had gebeld duurde het nog een half uur voordat ik werd opgehaald. De chauffeur die mij kwam halen begreep er niets van en vertelde niets met Sky parking te maken te hebben. Ik heb de heer Overmars en het bedrijf 247 parking meerdere mailtjes gestuurd om hierover te klagen. Echter er wordt niet op gereageerd. Ik vind zelfs 1 ster voor de beoordeling nog te veel. Ik ga nooit meer bij 247 parking parkeren en ik raad een ieder aan dit zeker niet te doen.
Wat een slechte service zowel bij…
Wat een slechte service zowel bij wegbrengen als ophalen klopt van geen kant. Nee voor mij en ons bedrijf geen 2de keer meer. Beter meer betalen dan dit.
Eigenlijk wil ik helemaal geen ster…
Eigenlijk wil ik helemaal geen ster geven maar helaas kan dat niet.
Wat een drama zeg parkeren via Sky Park!!
Eerst krijg je mail op mail waarin de aanbieder maar ook de parkeerplaats steeds veranderd. Eerst Sky-Park dan 247parking allemaal door elkaar. In de mails staan verschillende adressen waar de auto geparkeerd zou moeten worden. Uiteindelijk krijg je een sms van weer een andere aanbieder MOBIAN.global met weer een ander adres.
Puntje bij paaltje: auto geparkeerd maar geen busje voor het transport naar het vliegveld en zowel op de heen als de terugweg een taxi moeten nemen! Wat een geldklopperij zeg!! Ik parkeer NOOIT meer bij deze parkeer service. U bent gewaarschuwd‼️
Malafide organisatie, NIET DOEN !
Van Sky Park Parking Service of ook wel 247 parking via de website parkerenschiphol.nl, via e-mail en sms 2 dagen van te voren nog bevestigd gekregen dat we bij Ramada hotel in Badhoevedorp moesten parkeren. Bij aankomst gaf Ramada hotel aan al vanaf begin dit jaar niet meer met hen samen te werken. We moesten in allerijl naar Hyatt in Hoofddorp als last minute alternatief om nog onze vlucht te kunnen halen. Sky Park / 247 parking was op geen enkel telefoonnummer bereikbaar en lijkt dus oplichterij. Niet doen !!
Niet met hun in zee gaan
Niet met hun in zee gaan. Ik heb betaald maar krijg geen contact meer met hun. Niet via de mail en nemen geen telefoon op