1. Parkeerplaats
  2. Reisbureau

SkyPark is the premier off airport parking option for San Francisco International Airport. Free 5 min shuttle, 24 hour security and complimentary valet and baggage assistance.

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Nooit meer

In februari hebben wij via Sky-Park geparkeerd bij hotel Hyatt voor 10 dagen. Met het reserveren van de parkeerplek ging alles goed, we kregen instructies waar we moesten parkeren via de mail. Bij aankomst bij het Hyatt moesten we een telefoonnummer bellen om de poort te openen. Dit nummer deed het 5x niet. We hebben toen de klanten service gebeld, het telefoonnummer wat we via sms hebben gekregen. Dit meisje kon ons ook niet helpen, maar na 15 minuten proberen heeft ze eindelijk de slagboom open gekregen. We waren dus al een half uur voor de slagboom aan het wachten voordat deze eindelijk open ging.
Vervolgens ging het op de terugweg helemaal mis. We kregen instructie via de mail dat we moesten wachten op een shuttle bus die zou komen bij vertrekhal 3 en tussen de punten A en B zou stoppen. Hier hebben we drie kwartier gestaan en toen zijn we verder gaan zoeken. Het telefoonnummer wat erbij stond speelde een bandje af wat in een ‘loop’ belandde, hierdoor werd er eerst 2x hetzelfde gezegd en volgde erna pas wat de instructies waren. Op dit bandje werd gezegd dat we naar C13 moesten gaan en daar in een busje van Ramada moesten stappen. Hier hebben we wederom een half uur staan wachten omdat we het busje net gemist hadden. Vervolgens reden we met het busje mee en bleek deze alleen naar het Ramada hotel te rijden!! Dus stonden we ineens bij het Ramada hotel. Gelukkig was deze mevrouw zo lief om ons weer mee te nemen naar Schiphol. Aldaar hebben we uiteindelijk het juiste busje gevonden voor het Hyatt hotel, maar deze stopte dus op A bij de aankomst hal! Tótaal anders als een van onze instructies die we hadden gekregen aangaf! De dame van het Ramada hotel heeft ons dit verteld, anders hadden we nog lang kunnen zoeken… Sky-Park heeft geen telefoonnummer die je kunt bellen om een klacht in te dienen en laten je gewoon aan je lot over. Ik vind het daarnaast zeer slecht dat als je een mailtje stuurt met je telefoonnummer, ze je totaal niet terug bellen of mailen. Het interesseert ze gewoon niks. Hele slechte service en voor ons nooit meer parkeren via Sky-Park.

24 februari 2022

Donkere parking

Donkere parking, weinig behulpzaam en propvol. En bij ophalen tot twee keer toe moeten bellen. Toen zeker half uur moeten
wachten en hebben tevens extra bijbetaald omdat ons vlucht vertragingj had.

27 juni 2019
Toon reviews in alle talen. (1.541 reviews)