Skype is tegenwoordig gewoon…
Skype is tegenwoordig gewoon waardeloos. De kwaliteit van de gesprekken is slecht, vaak met haperingen en uitval. De interface is verouderd en onhandig. Niet aan te raden.
Hent Skype, og ring til andre Skype-brugere helt gratis – uanset hvor i verden de er.
Uw tegoed opnieuw activeren
1. Ga naar uw account op skype.com.
2. Meld u aan met uw Skype-naam en -wachtwoord.
3. Klik op Tegoed opnieuw activeren en volg de stappen.
Vergeet het maar.
Wat in de email staat werkt helemaal niet. Ik kan alleen maar veronderstellen dat Microsoft dat tegoed van alle (ex)abonnees wil behouden.
Toch bizar dat zulk miljardenbedrijf nog onrechtmatig geld wil inpikken van hun gebruikers.
De oude skype versie had split window optie om meerdere chat schermen tegelijk open te hebben.
Nu drukken ze laatste versie door, een soort kleuterschool versie, zonder funtionaliteit maar met allemaal vrolijke emoji's
man man man, geef het aan microsoft en ze slopen een nuttig product stapje voor stapje
Ik heb beltegoed gekocht en er staat telkens verbinding te zwak terwijl ik glasvezel verbinding heb van 1ghz.. 1000mb/s. Weer in zak gezet door windows
Werkt alleen als mensen ook Skype op hun relefoon hebben. Naar gewoon nummer bellen lukt niet. Zonde dat ik beltegoed heb gekocht. Aan de andere kant kon ik het weten, n.l. Microsoft produkt dus net als Windows waardeloos.
Elke keer een nieuwe update en elke keer weer slechter.
Bij elke skype call breekt de lijn, moet er teruggebeld worden, de video bevriest, of het is niet mogelijk om iemand te zien. Het is verschrikkelijk en wordt alleen maar erger.
Al die updates zijn geen verbetering maar een verslechtering. Ik gebruik al jaren Skype en gemiddeld 6 uur per dag.
In 2018 heeft Skype dit jaar verschillende updates gehad. Het gevolg is dat vele contacten gestopt zijn met Skype. Het is letterlijk soms een gevecht om een relatie te bereiken. Ik gebruikte ook Skype OUT, maar het lijkt wel of ze hun telefoon service willen stoppen. Om die reden ben ik nu aan het experimenteren met Viber OUT. De eerste 2 gesprekken gingen vlekken loos met Viber. Het gekke is, dat Skype Business to Business wel goed schijnt te werken. Maar daar moet men voor betalen. Ik denk daarom dat 90% van de skype relaties over 6 maanden skype delete. Waarom zou men betalen als er gratis apps zijn!
Ik zou graag meer sterren willen geven, maar helaas heb ik al een lange tijd geen beste ervaring met Skype. Ik maak graag en regelmatig gebruik van Skype, maar nu er eenmaal behoorlijk veel berichten zijn verzonden duurt het laden soms ellenlang. Een call opstarten duurt ook letterlijk 1 minuut, en soms kan het programma spontaan vastlopen. Het programma zelf vond ik prima - tot er ineens een nieuwe update kwam. Een update die ik niet kan begrijpen. Het programma is onvoorstelbaar langzaam geworden en heeft allemaal "leuke" features zoals 'golfjes' als iemand aan het typen is en een nieuw layout. Leuk en aardig, maar hierdoor is Skype niet meer fatsoenlijk te gebruiken omdat het constant vastloopt en berichten pas na een aantal seconden zichtbaar zijn na het sturen. Kortom, tot op zekere hoogte een mooi programma, maar een slim idee kan zijn om af en toe alle chats leeg te gooien en absoluut niet de nieuwste Skype, maar een oudere versie te gebruiken.
Elke keer als ik skype opstart loopt hij vast en hij vraagt ineens heel veel cpu van mn pc.
Ik kan niet normaal 1 zinnetje versturen voor hij vastloopt en niks meer wilt verzenden, duurt een eeuwigheid.