Vi har lige hentet vores vogn efter en forsikringsskade. Vi afleverede vognen onsdag i sidste uge og har lige hentet den i dag. Super fin service fra alle sider og flot resultat 👌 Lene
Lees wat reviewers zeggen
Vi sender de varmeste anbefalinger til verdens bedste campingbutik. Du bliver altid mødt med et smil og får en vanvittig god service. En særlig stor tak til Karina der hjalp os da vi i leverede no... Toon meer
Vores klart foretrukne camping butik . Omfattende udvalg med alt hvad man kan ønske sig i butikken. Super søde imødekommende folk , der gør hvad de siger og iøvrigt holder aftalerne . Hurtigt og eff... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Stor butik og udstilling med campingvogne, autocampere, telte samt diverse udstyr til camping og outdoor. Derudover har vi professionelt værksted der kan klare alle former for service og skader på alle mærker af campingvogne og autocampere.
Contactgegevens
Karolinevej 2c, 4200, Slagelse, Denemarken
- salg@slagelsecamping.dk
- www.slagelsecamping.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hvis man kunne give 10 stjerner :-)
Hvis man kunne give 10 stjerner :-)
Køb af campingvogn gik som smurt og god service blev leveret af Henrik og Karina. Kan helt klart anbefale at handle her.
Forsikringsskade
Hvis du ønsker, at Slagelse Camping skal lave din campingvogn efter, som vores, en forsikringsskade på markise, mindre hul i taget og 2 buler, skal du have en god portion tålmodighed. Campingvognen blev indleveret den 3. Juli og vi kunne hente den igen den 29. September. Vi blev gjort opmærksom på, da vi indleverede cv, at der blev afholdt ferie, hvorfor det ville tage lidt længere tid, men vi havde ikke regnet med, at perioden ville strække sig over næsten 3 mdr.
Vi har lige hentet vores nye Autocamper…
Vi har lige hentet vores nye Autocamper hos Randi og Torben.
Det har været en fantastisk oplevelse at handle hos Slagelse Camping & Outdoor Center.
Autocamper 100% i orden og vi kan kun anbefale at handle hos dem
1000 tak for handlen og god behandling

Antwoord van Slagelse Camping & Outdoor Center
Hurtigere at få vare fra Kina…
Venter stadig på min vare som jeg bestilte for 14 dage siden … har bestilt vare fra Kina som er kommet hurtigere.. men pengene er trukket 🧐 vare stod til at være på lager, men det viste sig at den først skulle bestilles hos anden leverandør ..

Antwoord van Slagelse Camping & Outdoor Center
Dårlig service snakker ikke ordentligt…
Dårlig service snakker ikke ordentligt til folk

Et godt camperværksted
Nu har vi benyttet værkstedet et par gange til vores Burstner Lyseo autocamper.
Hver gang har den samlede pris, passet godt med det afgivne overslag, og arbejdet er udført til fuld tilfredshed.
Manglende professionalisme ved reparation af vogn
Min oplevelse med Slagelse Camping & Outdoor Center var en blandet affære. Mens selve købet og kontakten med sælgeren var positiv, blev min tillid til forhandleren udfordret efter købet.
Positivt:
Godt køb og venlig kontakt: Jeg oplevede en positiv købsoplevelse og god kommunikation med sælgeren. Dette har jeg lavet en anmeldelse af tidligere.
Negativt:
Efter-salgsservice:
Desværre var min oplevelse mindre tilfredsstillende efter købet. Vi opdagede fejl og mangler på vores brugte campingvogn, herunder vandindtrængning ved ruden i forenden.
Ventetider og udsættelser:
Trods at vi havde købt vognen med garanti, oplevede vi udfordringer med at få fejlene udbedret. Flere udsatte reparationstider og ventetider gjorde processen frustrerende.
Mødet med personalet:
Da vi endelig kom til værkstedet, blev vi mødt af en vred og meget lidt imødekommende mand. Han nægtede os adgang til at stille vores vogn, selvom vi havde en aftale. Efter flere diskussioner fik vi dog lov til at gøre det. Det var i en weekend, hvor der var messe, men vi havde aftalt at komme med vognen.
Generelt er vi blevet mødt af meget uprofessionelle personer, der ikke har ydet nogen form for god kundeservice.
Uklarhed om reparationstidspunkt:
Der var en klar aftale om, hvornår vognen skulle være færdig. Efter at have ventet forgæves på vognens færdiggørelse, kontaktede vi forhandleren igen og igen. Desværre kunne de ikke give os en klar tidshorisont for, hvornår vognen ville være klar. Dette skabte frustration, især da vi havde planlagt at bruge vognen til en messe i Herning.
Manglende udbedring af fejl:
Da vi endelig fik besked om, at vognen var klar til afhentning, opdagede vi, at fejlen med vandindtrængning stadig ikke var udbedret. Det vil være en underdrivelse at sige, vi var glade for den situation. Vores planlagte tur til Ferie for alle messen måtte aflyses, det kostede os penge.
For at gøre situationen værre, havde forhandleren mistet vores nøgle til vognen. Vi har stadig ikke modtaget vores nøgle (heldigvis for os havde vi et ekstra sæt)
Afslutning
Til trods for vores tålmodighed og gentagne forsøg på at få vognen i orden, var vores oplevelse med Slagelse Camping & Outdoor Center præget af frustration og manglende professionalisme. Vi håber, at forhandleren kan forbedre deres service og sikre bedre kommunikation med kunderne fremover - vi bliver dog aldrig andet end tidligere kunder.
God handel og vejledning 😄
Vi har haft en mega suveræn oplevelse hos Slagelse camping og Outdoor center.
Blev tros travlhed, blev vi mødt af en oplagt sælger, som vejledte os grundigt, og det endte med at køb af campingvogn. Blev videresendt til anden sælger som ligeledes vejlede os venligt og godt i inventar til vores nyindkøbte vogn.
Det hele blev lag til side indtil vi skulle afhente vores camping vogn.
Da vi efter aftale skulle afhente vores campingvogn, blev vi igen møde af oplagte sælger som behandle os som æresgæster. Vi fik grundigt og vejledende gennemgang af vognen hvorefter vi blev videresendt til sælgeren som havde med inventar at gøre. Igen fik vi grundigt og venlig behandling og service. Alt hvad vi efterspurgt blev der svaret på eller undersøgt så vi fik svar på vores spørgsmål.
Kan klar anbefale et besøg hos Slagelse camping og Outdoor center.
Tak til Henrik og Karina
God service i verdensklasse
Vi var på udkig efter en brugt campingvogn, og fik super god service af Henrik. Han spottede hurtigt vores behov og rådgav os ærligt og med en realistisk tilgang til vores ønsker.
Vi blev spurgt om kollega Karina, måtte være med på sidelinjen ( Hun var under oplæring) Det sagde vi selvfølgelig ja til, og det fortrød vi bestemt ikke.
Karina tilføjede super god service og var ligesom Henrik, meget nærværende og omhyggelig.
Efter to fremvisninger skrev vi under på købsaftalen. Henrik og Karina kom ind på deres fridag, for at overdrage campingvognen til os, så det passede ind i vores kalender- Det er god service!!
Vi er meget, meget glade for den fantastiske oplevelse vi fik, og vi vil til hver en tid, anbefale Slagelse camping og outdoor center, og bestemt Henrik og Karina. Tak for jer! 😁
Top service
Top service. Altid en medarbejder at få fat i. Behjælpsomme og venlige. De ved hvad de taler om. Meget professionelle. Kender selv de mindste finesser på vognen vi købte. God pris. Meget fin gennemgang af vognen ved afhentning. Der var afsat god tid. Vi kan kun anbefale, at handle i Slagelse Camping og Outdoor Center.
God oplevelse Fik en rigtig god behandling af sælger…
Fik en rigtig god behandling af sælger Henrik Lauritsen, og god gennemgang af vogn ved afhentning.Lidt “knas” med det ønskede montering af cityvand, men alt i alt en god oplevelse.
Har lige købt en brugt campingvogn
Har lige købt en brugt campingvogn - og sælger Henrik Lauritsen var så tålmodig og hjælpsom. De få fejl der på vognen blev der uden at kny rettet op på. Da vi hentede vognen blev alt teknisk gennemgået, svaret på alle spørgsmål og han løb rundt og fandt de varer til mig jeg ville købe med 😁 total god service fra dem, så kan kun anbefales herfra. Eneste “klage” var at de gerne ville beholde vores hund Holger som kontorhund 🤣
Køb af camping og tilbehør
Vi er fint tilfreds med den behandling vi har fået hos Slagelse camping. Vi har lige købt campingvogn hos Slagelse camping. Vi kommer gerne igen.
SKUFFENDE
Jeg var tirsdag i sidste uge oppe hos dem og se på en campingvogn med henblik på at handle med dem, vi fandt en sælger. Han skulle spørge sit bagland om alt…. Uanset hvad.
Så skrev vi en slutseddel…..
Vi skulle som udgangspunkt give 20.000 i bytte.
Vi havde en god vogn og kørte til Slagelse igen onsdag, med vognen ryddet og gjort ren indeni.
13 år gl vogn……
Igen kunne sælger ikke lukke handelen uden at spørge indehaveren, som gik ud og så på vognen……
Lige pludselig kom chan farende ind på kontoret hvor vi sad og råbte( helt uden at præsentere sig) at det jo ikke var en 2,5 m vogn men en 2,3 m vogn….
Herefter var der ikke den ting som ikke var galt.
Summasumarum var vores vogn en meget dårlig vare og skulle have lavet alting…..
SÅ ALDRIG derop igen. Vi fik den besked at enten kunne vi betale MINDST 35000 i bytte ellers var der ingen handel.. SÅ INGEN HANDEL
Vi kørte til Århus og fik den pris plus 5 tusind over den oprindelige pris var, deroppe havde vien god vare UDEN de mangler som de mente at der var i SLAGELSE
Så find andre steder at handle.meget dårlig oplevelse……☹️☹️☹️
" Useriøs behandling af kunder "
Bestilte en salgs vurdering ifbm. eftersyn, da jeg påtænker at sælge min campingvogn. Det bekræftede Slagelse Camping at de gerne ville hjælpe med. Her stopper så hjælpsomheden for efter at være blevet holdt for nar i adskillige uger og efter gentagne rykkere på telefon og mail har Slagelse Camping nu afvist, at komme med en vurdering
"DET ER SGU USERIØST"

Fin Service og Vejledning
Vi har netop købt en campingvogn hos Slagelse Camping. Vi besøgte dem første gang i februar i forbindelse med åbent hus og var så senere tilbage for en mere grundig gennemgang af de vogne vi havde kigget på - vi fik rigtig rigtig god service i forbindelse med købet af sælger Henrik Lauritzen og da vi hentede vognen fik vi en grundig gennemgang af alle vognens faciliteter.

ALT, ALT FOR DYRT !!
Jeg har en autocamper - og skulle have udskiftet midtersektionen af plastikkofangeren bag på. Jeg bad værkstedet i Slagelse Camping og Outdoor Center se på, hvad det ville koste. Jeg fik et bud på: 8.140 kr.+montering+moms.
Et bud fra en konkurrent lød på 3.600-3.700 kr. INCL. montering og INCL. moms. Den endelige regning blev endog MINDRE - nemlig på 3.178 kr. incl. montering og incl. moms.
Hvis vi nu siger, at SCOC skulle have det samme for monteringen, ville regningen have været 8.140 kr. (reservedelen)+622,34 kr. (monteringen)+2.190 kr. (moms)=10.952 kr. ALTSÅ: Næsten 3,5 gange så dyrt som konkurrenten !!!!!

Antwoord van Slagelse Camping & Outdoor Center
Er nærmest i den syvende himmel🤩…
Er nærmest i den syvende himmel🤩 Slagelse camping ( Torben ) har virkelig været en kæmpe hjælp. Afskilt campingvogn fra villa på 8,5m. På Lægårdens camping, kørt campingvognen til Kulhuse camping 🌞
Da vi kom var den just. I vatter, og benene skulle bare ned. Og til en rigtig syntes vi rimelig pris😃 TUSIND TAK🙏🏻
Super servise👍🏻👍🏻👍🏻
Forfærdelig ringe kundeservice
Forfærdelig ringe kundeservice.
Sender ikke penge retur for leje af autocamper som vi afbooker, utroligt ringe, nu har vi ventet siden d. 29/07-2022 på et svar ???. Kommer der aldrig mere når dette er afsluttet
Dårlig og uprofessionelt